اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شستی فشاری 6 پین

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

شستی فشاری 6 پین

با سلام
    یک کلید نیاز دارم که بتونم برق مدار را قطع و وصل کنم بدون اینکه هی اداپتور را از پریز بکشم !!!
    میخواستم بدونم کلید فشاری غیر از این کلید ایا وجود دارد؟ 6 تا پایه داره !! اخه چی به چی هست!! 2 تا که بیشتر نیاز نیست !! چرا 6 تا؟
    اصلا چطوری پابه هاش شناسایی میشه؟
    http://www.roboeq.ir/products/detail/%D8%B4%D8%B3%D8%AA%DB%8C%20%D9%81%D8%B4%D8%A7%D8%B 1%DB%8C%206%20%D9%BE%DB%8C%D9%86/
    سپاس

پاسخ : شستی فشاری 6 پین

انواع مختلفی از کلید هست.این کلید که معرفی کردی مثل دوتا کلید تبدیله.یعنی وقتی کلید پایینه پایه وسطی به یکی از پایه ها وصله و وقتی بالاست به اون یکی وصل میشه.
    الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shahpoori
      انواع مختلفی از کلید هست.این کلید که معرفی کردی مثل دوتا کلید تبدیله.یعنی وقتی کلید پایینه پایه وسطی به یکی از پایه ها وصله و وقتی بالاست به اون یکی وصل میشه.
      تشکر: لطفا پایه مورد نظر را برام مشخص کنید( توی عکس یا...): میخوام به مثبت مدار وصل اش کنم !! از کدام پایه باید استفاده کنم!! 6 تا پایه داره!! از 2 تا پایه باید استفاده کرد؟

سپاس

دیدگاه

همونطور که گفتم پایه وسط مشترکه و وقتی کلید پایینه به یکی و وقتی کلید بالاست به اون یکی کناری وصل میشه.6 پایه دوتا ازین سیستمه.بهتره پایه ها را باهم موازی کرد.
        البته کلید 4 پایه هم هست ازین مدل.

دیدگاه

همونطور که گفتم پایه وسط مشترکه و وقتی کلید پایینه به یکی و وقتی کلید بالاست به اون یکی کناری وصل میشه.6 پایه دوتا ازین سیستمه.بهتره پایه ها را باهم موازی کرد.
          البته کلید 4 پایه هم هست ازین مدل.
          ممنون دوست عزیز: من عملا تست کردم با 2 تا پایه تونستم led را خاموش و روشن کنم(مثل عکس زیر) !! نمی دانم بقیه را چکار کنم!! منظور شما از موازی کردن چی هست؟
          شما برای این شستی فوت پرینت التیوم سراغ دارید؟

سپاس

دیدگاه

به این شکل:

نه سراغ ندارم

دیدگاه

به این شکل:

نه سراغ ندارم
              ممنونم: من میخوام شستی را روی برد نصب کنم : اگر ان 4 تا پایه بلا استفاده را قطع کنم و از 2 پایه استفاده کنم مشکلی ایا پیش می اید؟

سپاس

دیدگاه

نه مشکلی نیست ولی اگه موازیش کنی بهتره.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ircaspianhero
                  با سلام
                  یک کلید نیاز دارم که بتونم برق مدار را قطع و وصل کنم بدون اینکه هی اداپتور را از پریز بکشم !!!
                  میخواستم بدونم کلید فشاری غیر از این کلید ایا وجود دارد؟ 6 تا پایه داره !! اخه چی به چی هست!! 2 تا که بیشتر نیاز نیست !! چرا 6 تا؟
                  اصلا چطوری پابه هاش شناسایی میشه؟
                  http://www.roboeq.ir/products/detail/%D8%B4%D8%B3%D8%AA%DB%8C%20%D9%81%D8%B4%D8%A7%D8%B 1%DB%8C%206%20%D9%BE%DB%8C%D9%86/
                  سپاس
                  با سلام خدمت شما کاربر گرامی:
                  اگر نیاز شما فقط اینست که برق یک آداپتور را قطع کنید، نیازی به کلید 6 پایه پوش باتم 6 پایه نیست. شما می توانید از هر یک از کلید های زیر بر حسب سلیقه استفاده کنید. برای قطع فاز وردی کلید تک پل یک حالته. برای قطع و وصل فاژ ونول هر دو کلید 2 پل دو حلته و ... این هم شکل شماتیک کلید ها.
                  علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
                  نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

عکس پیوست 1:

عکس پیوست 2:

عکس پیوست 3

این قطعات در فروشگاه جوان الکترونیک موجود است.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی تحیری
                      با سلام خدمت شما کاربر گرامی:
                      اگر نیاز شما فقط اینست که برق یک آداپتور را قطع کنید، نیازی به کلید 6 پایه پوش باتم 6 پایه نیست. شما می توانید از هر یک از کلید های زیر بر حسب سلیقه استفاده کنید. برای قطع فاز وردی کلید تک پل یک حالته. برای قطع و وصل فاژ ونول هر دو کلید 2 پل دو حلته و ... این هم شکل شماتیک کلید ها.
                      خیلی ممنون آقای علی تحیری
                      ولی این هایی که عکس گذاشتید برای پروتئوس هست درحالی که من کار طراحی با آلتیوم انجام میدم :read:
                      از دو چیز بسیار زیاد یاد گرفتم (1) نمونه مدارهای موجود در سایت های خارجی (2) مهندسی معکوس بردهای غیر ایرانی. به نقل از آقای مرتضی امانی
                      --------------------------------------------------------
                      تمام دنیا ما را تحریم کرده اند؛ حداقل خودمان همدیگر را تحریم نکنیم. به نقل از pencil
                      --------------------------------------------------------
                      اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است. mehran901

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X