اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کاهش ولتاژ از 24 به 12 ولت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کاهش ولتاژ از 24 به 12 ولت

نوشته اصلی توسط amirtevez2 نمایش پست ها
    در اینجا مقاومت کاهنده ی توان می باشد و همه ی بار از آن میگذرد . حتما بایستی وات بالا باشد تا نشوزد و در ضمن با تغییر امپدانس مصرف کننده هاتون ولتاژ نیز تغییر خواهد کرد . چراکه رگوله شده نمیباشد . بهترین راه استفاده از رگولاتور ولتاژ است و همچنین مدارات سوئیچینگ ./اما اگر میخواهید یک ال ای دی چیزی روشن کنید این مدار خوبه
    بله دوست عزیز . فرمایشتون کاملا درسته و بنده هم فقط یه لحظه اونم واسه تست یه ال ای دی استفاده کردم و قطعا در دراز مدت جوا نمیده .بازم ممنونم دوست عزیز از راهنمایی صمیمانتون . حقیقتش بنده تازه کارم و ممنون میشم جنابعالی و دیگر دوستان گرامی در بخش های دیگر هم بنده رو راهنمایی بفرمایید . از جمله پستی که برای خرابی محافظ برق گذاشتم .خدا خیرتون بده و بینهابت سپاسگذارم .
    جدیدترین ویرایش توسط taghi6955; ۱۳:۱۶ ۱۴۰۱/۰۱/۲۸.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط taghi6955 نمایش پست ها
      بله دوست عزیز . فرمایشتون کاملا درسته و بنده هم فقط یه لحظه اونم واسه تست یه ال ای دی استفاده کردم و قطعا در دراز مدت جوا نمیده .بازم ممنونم دوست عزیز از راهنمایی صمیمانتون . حقیقتش بنده تازه کارم و ممنون میشم جنابعالی و دیگر دوستان گرامی در بخش های دیگر هم بنده رو راهنمایی بفرمایید . از جمله پستی که برای خرابی محافظ برق گذاشتم .خدا خیرتون بده و بینهابت سپاسگذارم .
      خواهش میکنم .بله چیزی بلد باشم دریغ نمیکنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط my60_63 نمایش پست ها
        سلام به همه ی دوستان.من تازه واردم. انتقاد دارم ازشما.اینکه در رفرنس های خارجی وقتی مشکلی بیان میشه یک راه حل جامع در برابر همه ی مراجعین قرار میدن ولی در فارسی نه! مثلا دوستی گفته دوتا باطری از یکیش برق بگیر کارت راه میفته!! بهتر نیست اینجا گه پیج تخصصیه مداار کاهش ولتاژ همراه با توضیحات برای مراجعین نمایش داده میشد!؟! البته این نظر منه
        خوب بچه ها اینجا ساده ترین راه رو میگن
        اگر قرار باشه از مدار کاهنده استفاده بشه اولا باید بره قطعاتش و تهیه کنه که تو سوپر مارکتها نیست و باید بری از مرکز شهر یا استان تهیه کنی بعد بهم متصل کنی یه باکس و جعبه براش تهیه کنی و این مدار و یجا جا بدی و متصل به بدنه کنی که ول نباشه و وصل کنی به فندکی
        یا یه سیم از مثبت یه باتری بگیری و. وصل کنی به فندکی
        به نظر کدوم ساده تر و سریعتر و مطمئن تره؟
        چون مدار اگه رگولاتوری هم باشه هیت سینگ میخواد و باید دید جواب میده یا داغ میکنه و میسوزه
        تو مدارات الکترونیکی هرچه قطعات کمتر نویز کمتر و احتمال از کار افتادن کمتر

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط emitor نمایش پست ها

خازن 47000 میکرو هم مگه داریم تو سایز این بردها؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط david54 نمایش پست ها
          خوب بچه ها اینجا ساده ترین راه رو میگن
          اگر قرار باشه از مدار کاهنده استفاده بشه اولا باید بره قطعاتش و تهیه کنه که تو سوپر مارکتها نیست و باید بری از مرکز شهر یا استان تهیه کنی بعد بهم متصل کنی یه باکس و جعبه براش تهیه کنی و این مدار و یجا جا بدی و متصل به بدنه کنی که ول نباشه و وصل کنی به فندکی
          یا یه سیم از مثبت یه باتری بگیری و. وصل کنی به فندکی
          به نظر کدوم ساده تر و سریعتر و مطمئن تره؟
          چون مدار اگه رگولاتوری هم باشه هیت سینگ میخواد و باید دید جواب میده یا داغ میکنه و میسوزه
          تو مدارات الکترونیکی هرچه قطعات کمتر نویز کمتر و احتمال از کار افتادن کمتر

خازن 47000 میکرو هم مگه داریم تو سایز این بردها؟

نوشته اصلی توسط taghi6955 نمایش پست ها
          سلام دوست عزیز:
          البته مطلبی رو که میخوام حضور شما عرض کنم تنها یه تجربه ی شخصیست و من به سر سیم مثبتی که از باطری ماشینم اومده بود یه مقاومت 460 اهمی سری کردم و ولتاژ حدود 13 بهم داد و کارمو راه انداخت . حالا نمیدونم در دراز مدت جواب بده یا نه ؟
          Here is a 12V 3A Power Supply Switching Regulator circuit,  or Step down DC Converter  voltage. Use IC LM2576-12 SIMPLE SWITCHER High Efficiency 3A Step-Down Voltage Regulator. Input DC Voltage 40Vmax and 16Vmin 3A. Read more
          پاره ای از رویکردهای دفاعی

دیدگاه

البته به قیمتش هم توجه کن
            550هزار تومن

دیدگاه

درود و روز بخیر
              سال نو را شادباش میگم
              یه فن ۱۲ ولت ۱۵۰ میلی آمپر دارم که قصد دارم به یک منبع تغذیه ۲۴ ولت متصلش کنم .. تو محاسباتم مقاومت ۱۰۰ اهم ۲ وات رسیدم ولی وقتی مقاومت رو میذارم سر راهش خیلی داغ میشه .. کدوم قسمت محاسباتم اشتباهه ؟! باید وات بالاتر بذارم یا اعم رو بالاتر ببرم ؟

دیدگاه

درود
                اتلاف ولتاژ روی مقاومت اصلا کار درستی نیست، شما میتوانید از ولتاژ رگولاتور 7812 یا LM317 استفاده کنید اطلاعات و نقشه مربوطه در دیتاشیت آنها موجود است.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mbhgbn نمایش پست ها
                  درود و روز بخیر
                  سال نو را شادباش میگم
                  یه فن ۱۲ ولت ۱۵۰ میلی آمپر دارم که قصد دارم به یک منبع تغذیه ۲۴ ولت متصلش کنم .. تو محاسباتم مقاومت ۱۰۰ اهم ۲ وات رسیدم ولی وقتی مقاومت رو میذارم سر راهش خیلی داغ میشه .. کدوم قسمت محاسباتم اشتباهه ؟! باید وات بالاتر بذارم یا اعم رو بالاتر ببرم ؟
                  با سلام
                  ولتاژ روی فن رو اندازه گیری کنین. اگه مقاومت مناسب طوری انتخاب بشه که 12 ولت به فن برسه، 12 ولت دیگه روی مقاومت میفته و این یعنی شما در هر صورت 12 ضربدر 150 میلی آمپر حدود 1.8 وات روی مقاومت یا رگولاتور تلفات دارین.
                  مقاومت 2 وات برای اینکار لب مرز هست، می تونین مقاومت با توان بالاتر انتخاب کنین تا مدارتون از شرایط مرزی خارج بشه، گرچه اینکار در توان تلف شده تاثیری نداره.
                  کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط نو رسیده نمایش پست ها

با سلام
                    ولتاژ روی فن رو اندازه گیری کنین. اگه مقاومت مناسب طوری انتخاب بشه که 12 ولت به فن برسه، 12 ولت دیگه روی مقاومت میفته و این یعنی شما در هر صورت 12 ضربدر 150 میلی آمپر حدود 1.8 وات روی مقاومت یا رگولاتور تلفات دارین.
                    مقاومت 2 وات برای اینکار لب مرز هست، می تونین مقاومت با توان بالاتر انتخاب کنین تا مدارتون از شرایط مرزی خارج بشه، گرچه اینکار در توان تلف شده تاثیری نداره.
                    سپاس از شما .. مشکل اینه مقاومت 2 وات رو به زور کیر آوردم .. یعنی هر مقدار اهم که بخام توی بازار هست ولی وات بالا مثل 2 یا بالاتر سخت گیر میاد
                    ولی خب همین 100 اهم رو که گرفتم دقیقن خروجی 12 ولت میداد ولی خب مشکل داغ کردن داره
                    حالا رگولاتور میخرم بهتره ببینم چی میشه ..

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X