اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تفاوت دو قطعه مشابه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تفاوت دو قطعه مشابه

سلام در برد زیر میخواستم بدونم تفوت این دو قطعه چیه؟ :eek:

ممنون
    آدمی ساختهآ‌ی افکار خویش است فردا همان خواهد شد که امروز میآ‌اندیشیده است. (مترلینگ)

پاسخ : تفاوت دو قطعه مشابه

توی این مدار بزرگه ترانسه و کوچیکه به احتمال زیاد سلفه( اگر دو پایه داشته باشه). اولی کارش تغییر سطوح ولتاژ در مداره و دومی میتونه فیلتر باشه ولی احتمالا سلفه سوئیچینگه
    از آنجایی که آموزش ماهی گیری برای من بسیار مهم تر هستش، به همین خاطر، در این انجمن، تاجایی که بتونم جواب مطلبی رو مستقیم نمیگم و تلاش میکنم با آدرس دادن و کمی جستجو به جواب برسید. اگر عاشق الکترونیک باشید، دنبال جواب خواهید گشت.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hosseinT730
      http://s3.picofile.com/file/8229031392/e.jpg
      ممنون
      سلام
      بزرگه ترانسه که مشخصاتش رو روش نوشته، و اون کوچیکتره سلف تروئید هست.
      *** یا راهی خواهم یافت، یا راهی خواهم ساخت ... ***

دیدگاه

یه نکته ای رو فقط دقت کنید که تو این مدار شما که به احتمال زیاد همه قطعاتی که با هسته تروئید هستند، سلفه منتها ترانس با هسته تروئید هم دارید
        از آنجایی که آموزش ماهی گیری برای من بسیار مهم تر هستش، به همین خاطر، در این انجمن، تاجایی که بتونم جواب مطلبی رو مستقیم نمیگم و تلاش میکنم با آدرس دادن و کمی جستجو به جواب برسید. اگر عاشق الکترونیک باشید، دنبال جواب خواهید گشت.

دیدگاه

دوست عزیز به تعداد پایه ها دقت کنید.اگر دو پایه باشد صد در صد سلف هست و در غیر این صورت میتواند به عتوان ترانس استفاده شود.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hosseinT730
            http://s3.picofile.com/file/8229031392/e.jpg
            ممنون
            با سلام:
            قطعه برگ یک ترانس ایزوله کاهنده (چون ورودی و خروجی را جدا روی یک قرقره پیچیده) است. کوچک تره کویل تیروئیدی گه اکثرا در ورودی مدار های منبع تغذیه سویچینگ برای جلو گیری از ورود امواج R.F و دیگر پارازیت ها بکار می رود.
            علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
            نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

میتونید هم عکس ترانس ایزوله کاهنده وهم عکس ترانس ایزوله افزاینده رو بذارین تا بهتر متوجه شم؟ :eek:
              آدمی ساختهآ‌ی افکار خویش است فردا همان خواهد شد که امروز میآ‌اندیشیده است. (مترلینگ)

دیدگاه

میتونید هم عکس ترانس ایزوله کاهنده وهم عکس ترانس ایزوله افزاینده رو بذارین تا بهتر متوجه شم؟
                شما فرض کنید یه ترانس از بازار میخرید 220 به 12 ولت ----> این میشه کاهنده
                حالا اگر به خروجی ترانس 12 ولت اعمال کنید، 220 ولت ورودی خواهید داشت ---> این شد افزاینده

از لحاظ ظاهری این دو ترانس یکسانند

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X