اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اکسید شدن سیم

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اکسید شدن سیم

برو رنگ فروشی بگو رنگی میخوام ضد اسید باشه تو دمای بالاهم دوام بیاره
    رفقا مهم نیست چطوری بازی می کنید؛ اگه شروع نکنید، قطعا بازنده هستید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mostafa6369
      با سلام
      یه راهنمایی میخواستم
      من تو یه محلی که خیلی دما بالا است.تقریبا 300 درجه .دوتا سیم را بهم جمپر کردم.ولی بعد از مدتی بر اثر درجه حرارت بالا رشته سیمها سیاه شده و اکسید میشن و عملا قطع میشن به نظر شما چ راحی را پیشنهاد میکنید که مشکلم حل بشه
      باتشکر
      با سلام :
      علت وجود این دو سیم و وصل کردن آن دو به هم در چنین دمایی اصلا برای چیست.؟
      معمولا در چنین دمایی ترموکوپل ها را در چنین دمایی یا بالاتر جهت کنترل دما مورد استفاده قرار می دهند. اگر امکان دارد بیشتر توضیح دهید، شاید اینجانب یا سایر کاربران بتوانند بهتر راهنمایی کنند.
      علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
      نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pencil
        برو رنگ فروشی بگو رنگی میخوام ضد اسید باشه تو دمای بالاهم دوام بیاره
        من چندسال قبل این سوالو پرسیدم . گفت ندارم.
        من برای چاپ سبز فیبر میخواستم که پیدا نکردم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeiddiod
          من چندسال قبل این سوالو پرسیدم . گفت ندارم.
          من برای چاپ سبز فیبر میخواستم که پیدا نکردم
          فکر میکنم بهش بگن رنگ کوره، همون رنگهایی که به در یخچال میزنن، مستقیم به خود شرکتهای رنگ سازی مثلا رنگ سحر زنگ بزن بگو برای همچین کاری میخوام، اونا راهنمایی میکنن.
          رفقا مهم نیست چطوری بازی می کنید؛ اگه شروع نکنید، قطعا بازنده هستید.

دیدگاه

دوست عزیز من هم خودم برای بستن سیم های المنت این مشکل رو تجربه کردم بیشتر به علت گرما وقتی یک سیم رو سر سیم می زدیم برای بستن به تخته کلم سه فاز المنت بیشتر اوقات از سر جایی که سر سیم زدیم خراب می شه کاریش هم نمی شه کرد گرما زیاده باعث انبساط و منبسط شدن سیم می شه و بعد از مدتی خراب می شه بهترین کار اینه که سر اتصالاتت از گرما دور باشه یادش بخیر یک بار از المنت تسمه ای استفاده کردم دور یک میکسر پلاستیک بعد از وارنیش استفاده کردم بعد از چند ساعت کار و اماده کار شدن بعد از یک ساعت تمام وارینیش ها سوخت
            هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamid256
              دوست عزیز من هم خودم برای بستن سیم های المنت این مشکل رو تجربه کردم بیشتر به علت گرما وقتی یک سیم رو سر سیم می زدیم برای بستن به تخته کلم سه فاز المنت بیشتر اوقات از سر جایی که سر سیم زدیم خراب می شه کاریش هم نمی شه کرد گرما زیاده باعث انبساط و منبسط شدن سیم می شه و بعد از مدتی خراب می شه بهترین کار اینه که سر اتصالاتت از گرما دور باشه
              یه پیشنهاد: اگر ما سیمها را بهم بتابونیم و دورشون گریس نسوز.بعد هم چسب نسوز روشون بزنیم .همین گریس نسوز باعث نمیشه تا از اکسید شدن سیمها جلوگیری کنه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mostafa6369
                یه پیشنهاد: اگر ما سیمها را بهم بتابونیم و دورشون گریس نسوز.بعد هم چسب نسوز روشون بزنیم .همین گریس نسوز باعث نمیشه تا از اکسید شدن سیمها جلوگیری کنه؟
                امتحان نکردم اما فکر نکنم گیرس نسوز تو دمای خیلی بالا دوام بیاره
                کلا اگه قط سیم کلفت باشه مشکل کمتره چون داخل کابلشو میره و کابلشو مقاومه اما اگه قطر سیم کمه باشه مشکل ایجاد می کنه البته شل بودن خیلی مهمه که حتما از واشر فنری برای بستن مهره استفاده کنید
                هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamid256
                  امتحان نکردم اما فکر نکنم گیرس نسوز تو دمای خیلی بالا دوام بیاره
                  کلا اگه قط سیم کلفت باشه مشکل کمتره چون داخل کابلشو میره و کابلشو مقاومه اما اگه قطر سیم کمه باشه مشکل ایجاد می کنه البته شل بودن خیلی مهمه که حتما از واشر فنری برای بستن مهره استفاده کنید
                  گیریس نسوز تو دمای بالا مشکلی نداره

دیدگاه

حرارت که خیلی زیاده اگه قطر سیمت زیاد نیست از شیلنگ نسوز استفاده کن وبعد روی اون رو با یک لایه تفلون نسوز محکم کاری کن شاید جواب بده

دیدگاه

از پنبه نسوز استفاده کنید سیمتون رو داخل اون بپیچید و با یه وایر نسوز عایقش کنید که از تمام تعمیر کارای اتو میتونید بگیرید قیمتی هم نداره
                      از سیم رشته ای هم ترجیحا استفاده نکنید

دیدگاه

با توجه به دمایی که شما گفتی قلع اندود کردن جواب نمیده چون دمای ذوب قلع 400 درجه هستش و تو دمای 300 درجه قلع حالت خمیری پیدا میکنه،اگر کارتون حساس نیست میتونید از سیم های آلومینیوم آلیاژِی یا سیم روی استفاده کنید یا سیم مسی رو بدید گالوانیزه یا آبکاری روی بزنن واستون،امیدوارم جواب بده

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X