اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نصب صفحات خورشیدی بالاتر از ابرها

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نصب صفحات خورشیدی بالاتر از ابرها

اینم در نظر داشته باشید انرژی خورشیدی با غروب آفتاب و روزهای ابری به صفر می رسه اما باد در مناطق با وزش باد زیاد همیشه هست
    خوب وزش باد همیشه نیست و حتی اکثر وقتا سرعتش خیلی پایینه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر محتشم
      خوب وزش باد همیشه نیست و حتی اکثر وقتا سرعتش خیلی پایینه
      تصمیم در این باره باید با استفاده از داده های متوسط سالیانه (تابش خورشید / وزش باد) گرفته بشه.
      من فکر میکنم در جایی که ما زندگی میکنیم (شمال غربی - شمال - غرب) کشور میزان متوسط وزش باد بیشتر از میزان متوسط تابش خورشید هستش.
      با توجه به این که این مناطق تا حدودی سردسیر محسوب میشن. هوای نامساعد چندان مشکلی برای توربین های بادی ایجاد نمیکنه بلکه تولید برق رو تضمین میکنه درحالی که پنل های خورشیدی در هوای نامساعد بازدهی پایینی دارن
      If the wind will not serve, take to the oars

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohamad-h
        این طور که بررسی کردم پست شما هیچ جنبه علمی نداشته و این سایت جای بحث علمی برای بحث ها متفرقه اسپم و... در حدود قوانین سایت به بخش گفتگوی عمومی مراجعه کنید
        همین منحرف کردن بحث همین تاپبک با پست دادن های کی پست منو پاک کرد و...هم خارج قوانین سایته و جاش اینجا نیست کسی هم نباید برای شما دلیل بیاره چرا پست شما را پاک می کنه
        خب شما بفرمایید من از کجا باید بدونم چه اتفاقی برای پست من افتاده و برای چی!؟ از کی باید میپرسیدم؟؟؟
        شما این زحمت رو به خودتون نمیدید برای اعضا سایت احترام قالب بشید و بهش بگید پست رو
        به این دلیل و اون دلیل پاک میکنید.
        اگر از این طریق اقدام میکردید دیگه لازم نبود بحث در اینجا ادامه پیدا کنه
        به هر حال من برای شما یک پیام خصوصی هم نوشتم و در ضمن یک نسخه هم به مدیر سایت
        فرستادم و رفتار شما رو گزارش کردم
        اگر ایشون هم دیدگاهشون مثل شما باشه اونوقت در حدی که این سایت ارزش داره روش حساب میکنم
        موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Davood Kheradmand
          خب شما بفرمایید من از کجا باید بدونم چه اتفاقی برای پست من افتاده و برای چی!؟ از کی باید میپرسیدم؟؟؟
          شما این زحمت رو به خودتون نمیدید برای اعضا سایت احترام قالب بشید و بهش بگید پست رو
          به این دلیل و اون دلیل پاک میکنید.
          اگر از این طریق اقدام میکردید دیگه لازم نبود بحث در اینجا ادامه پیدا کنه
          به هر حال من برای شما یک پیام خصوصی هم نوشتم و در ضمن یک نسخه هم به مدیر سایت
          فرستادم و رفتار شما رو گزارش کردم

اگر ایشون هم دیدگاهشون مثل شما باشه اونوقت در حدی که این سایت ارزش داره روش حساب میکنم
          موفق باشید
          چشم حتما از حالا به بعد قبل از پاک کردن پست برام شما یک نامه تمام کمال ارسال میشه و با مراتب پوزش ازتون خواسته میشه که اسپم ندهید

نا خواسته لطف بسیار بزرگی در حق من کردید و امیدوارم مدیر سایت تمام و کمال حق را به شما بدهند و بنده را از تیم نظارتی کنار بگذارند که تو این چند سال جز تحمل توهین افرادی مثل شما و صرف وقت برای من هیچ چیز دیگه نداشته .قبلا احساس وظیفه و ادای دینی بود که فکر کنم در این چندسال تا حدی انجام شده.و دیگه نیازی به صرف وقت بیشتر برای این مهدکودک بزرگ نیست .از امروز به بعد مثل تمام کاربرای عادی در سایت فعالیت خواهم داشت و شما و افراد هم تفکر شما با آرامش تمام به اسپم دادن بگذرانید

اینم تصویری از پست شما که بعضی افراد فکر نکنند که چی گفتید که حالا اینقدر پی گیرش هستید
          کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
          ولتر

دیدگاه

دوستان عزیز اگر کسی در مورد انواع پنلها و اینکه یک پنل چند وات هست و چه ابعادی داره و قیمت دقیق پنل چقدر هست؟لطفا راهنمایی کنید چون در حال انجام پروژه هستم و از طرفی با یک سیستم یک کیلو واتی در سال چقدر میشه انرژی تولید کرد و برای یک خانواده معمولی چقدر کاهش هزینه ایجاد میکنه. پیشاپیش از راهنمایی هایتان ممنونم

دیدگاه

البته من تقریبا این ایده را چند سال پیش تو یه برنامه علمی خارجی دیدم.
              سلول خورشیدی را مثل بادکنک تو هوا میفرستاد و یه کابل بسته بود بهش و انرژی را منتقل میکرد.
              به نظرم اگه رو خود سلول خورشیدی واسه کاهش قیمت تمام شده و افزایش راندمان و توانش کار بشه بهتر میشه جواب گرفت.
              یه چیزی به ذهنم رسید اینکه سلولها را با یه بالن و یه کابل مهار بالای ابرها نگه داریم. :wow:
              الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shahpoori
                البته من تقریبا این ایده را چند سال پیش تو یه برنامه علمی خارجی دیدم.
                سلول خورشیدی را مثل بادکنک تو هوا میفرستاد و یه کابل بسته بود بهش و انرژی را منتقل میکرد.
                به نظرم اگه رو خود سلول خورشیدی واسه کاهش قیمت تمام شده و افزایش راندمان و توانش کار بشه بهتر میشه جواب گرفت.
                یه چیزی به ذهنم رسید اینکه سلولها را با یه بالن و یه کابل مهار بالای ابرها نگه داریم. :wow:
                حالت ایده آل برای صفحات خورشیدی این است که خود صفحات خنک باشند و تابش نور زیادی را دریافت کنند (بیشترین بازدهی)
                ولی هیچ کدام از این دو در کنار هم نیستند. البته ایده نصب صفحات در ارتفاع بالا احتمالا تا حدودی مشکل دما را حل میکند (فکر میکنم در ارتفاع بالا دما خنک باشد)
                If the wind will not serve, take to the oars

دیدگاه

شاید این ایده شما، برای برخی مناطق دنیا به صرفه باشد، البته نه با بالن و سایر وسائل پرنده .

مثلا تلسکوپ GTC واقع در جزایر قناری، در ارتفاع 2400 متری و بر فراز یک کوه قرار دارد و به دلیل شرایط خاص منطقه؛ ابرها تقریبا همیشه، در تراز پائینتری نسبت به آن قرار می گیرند:

بنابراین شاید نصب نیروگاه خورشیدی در چنین مناطقی، به صرفه نزدیک باشد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهندس نوآور
                    شاید این ایده شما، برای برخی مناطق دنیا به صرفه باشد، البته نه با بالن و سایر وسائل پرنده .

مثلا تلسکوپ GTC واقع در جزایر قناری، در ارتفاع 2400 متری و بر فراز یک کوه قرار دارد و به دلیل شرایط خاص منطقه؛ ابرها تقریبا همیشه، در تراز پائینتری نسبت به آن قرار می گیرند:

بنابراین شاید نصب نیروگاه خورشیدی در چنین مناطقی، به صرفه نزدیک باشد.
                    آره این که در چنین ارتفاعی با صفحات خورشیدی برق تولید بشه میتونه ایده خوبی باشه ولی برای استفاده در همان نقطه ، مثلا از صفحات خورشیدی شاید بتوان در نقاطی از دنیا که ایستگاه های تحقیقاتی ایجاد شده بهره برد ، اما اینکه در چنین جایی برق در سطح انبوه تولید شود شاید مناسب نباشد!
                    اولین نکته این است که ببینیم برای کجا باید برق تولید کنیم؟ بعد با توجه به اقلیم منطقه یکی از روش های تولید برق را انتخاب کنیم (با در نظرگرفتن صرفه اقتصادی)
                    مثلا اگر بدون تحقیق روی کوه بلندی نیروگاه خورشیدی بسازیم ، بعد از ساخت متوجه شویم نزدیک ترین منطقه مسکونی ده ها کیلومتر فاصله دارد و انتقال برق به صرفه نیست!!!
                    شرایط ایده آل برای ایجاد نیروگاه خورشیدی در ارتفاع در همه جا مهیا نیست.....
                    اگر یکی از راه های تولید برق بهترین بود مطمئن باشید سایر روش ها منسوخ میشد ولی شرایط اقلیمی و اقتصادی گاهی یک روش خاص را تحمیل میکند....

دیدگاه

سلام

تبریک میگم ایده خیلی جالب بود
                      حالا بقول دوستان چه سرفه اقتصادی داشته باشه چه نداشته باشه اصلا اجرای باشه یا نباشه به نظرم مهم نیست مهم یک ایده خوب هست که پشت سرش ایده های بزرگتری میاره هم برای شما هم برای دیگران که در این بحث شرکت میکنن میشه یک جور جلسه تحریک مغزی......

سوال برای من پیش امده این صفحات در بالای ابرها وصل بشن چه چیزی باید اینها رو نگه داره؟؟ اگه مثل بادکنک که تو هوا باشه فکر کنم چیز جالبی در بیاد؟
                      !!!!!اگر به دست من افتد فراق را بکشم!!!!!!
                      نمی خواستم برم رفتم پشیمونم اگه رفتم دارم می میرم از عشقت من از عشق تو سر رفتم نمی تونم که برگردم به احساس تو بد کردم نفهمیدم چی پیش اومد که قرمز بودو رد کردم

[move]-----------خداوند لعنتشان کند...-------------[/move]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط milad-admin
                        سلام
                        تبریک میگم ایده خیلی جالب بود
                        حالا بقول دوستان چه سرفه اقتصادی داشته باشه چه نداشته باشه اصلا اجرای باشه یا نباشه به نظرم مهم نیست مهم یک ایده خوب هست که پشت سرش ایده های بزرگتری میاره هم برای شما هم برای دیگران که در این بحث شرکت میکنن میشه یک جور جلسه تحریک مغزی......
                        سوال برای من پیش امده این صفحات در بالای ابرها وصل بشن چه چیزی باید اینها رو نگه داره؟؟ اگه مثل بادکنک که تو هوا باشه فکر کنم چیز جالبی در بیاد؟
                        میشه توی یک منطقه مرتفع نصب کرد!!
                        البته با نوعی بالن هم شاید بشه چنین کاری کرد.
                        ولی میدونید چقدر انرژی باید صرف کرد برای نگه داشتن این صفحات در اون ارتفاع؟!
                        یه چیزی قبل از موارد دیگر باید بررسی بشه ، با بالا بردن صفحات چند درصد تولید انرژی افزایش پیدا میکند؟
                        کسی اگر اطلاع داره بگه.......

بازم میگم این راه به صرفه نیست :biggrin:

دیدگاه

گفتم که اجرای بودن یا نبودنش اصلا مهم نیست مهم این ایده هست که باعث شد ما فکر کنیم همین و بس...... :mrgreen: :nerd:
                          !!!!!اگر به دست من افتد فراق را بکشم!!!!!!
                          نمی خواستم برم رفتم پشیمونم اگه رفتم دارم می میرم از عشقت من از عشق تو سر رفتم نمی تونم که برگردم به احساس تو بد کردم نفهمیدم چی پیش اومد که قرمز بودو رد کردم

[move]-----------خداوند لعنتشان کند...-------------[/move]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط siyavash2k
                            دیگه امروزه با این همه خطرات جانبی انرژی هسته ای انرژی پاک نیست.
                            خطرات جانبی هم رفع میشن
                            ولی خوب منظورم به صرفه بودن و... چیزها بود
                            یه سوال بین تمامی نیروگاه ههای هسته ای کدومشون انفجار کامل داشتند؟؟؟؟؟؟
                            از دو چیز بسیار زیاد یاد گرفتم (1) نمونه مدارهای موجود در سایت های خارجی (2) مهندسی معکوس بردهای غیر ایرانی. به نقل از آقای مرتضی امانی
                            --------------------------------------------------------
                            تمام دنیا ما را تحریم کرده اند؛ حداقل خودمان همدیگر را تحریم نکنیم. به نقل از pencil
                            --------------------------------------------------------
                            اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است. mehran901

دیدگاه

نوشته اصلی توسط milad-admin
                              گفتم که اجرای بودن یا نبودنش اصلا مهم نیست مهم این ایده هست که باعث شد ما فکر کنیم همین و بس...... :mrgreen: :nerd:
                              یعنی ما قبلش فکر نمیکردیم oo:
                              پس مغز این همه گلوکز رو صرف چی میکنه؟ :biggrin:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط siyavash2k
                                دیگه امروزه با این همه خطرات جانبی انرژی هسته ای انرژی پاک نیست.
                                قطعا به پاکی روش تولید برق با دوچرخه ثابت متصل به دینام نیست :biggrin:
                                روش های تولید انرژی پاک که تا به حال شناخته شده اند در حال حاضر برای تامین برق در ابعاد گسترده کافی نیست ، و روش های دارای قدمت بیشتر هم باعث آلودگی محیط زیست میشوند اما در حال حاضر راه دیگری موجود نیست :sad: پس بهترین راه انتخاب روشی است که کمترین آلودگی را ایجاد میکند...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X