اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک برای ساخت شارژ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک برای ساخت شارژ

با سلام
    یه ماشین شارژی دست دوم برای بچم گیر اوردم شارژر نداره باطریشم 6v. 4.5ah\b.s یعن چن امپره
    یه ترانس 606 ولت 300 ملی امپرم دارم باهاش متورهاش تست کردم ویزه میده ولی چون امپر ترانس کمه حرکت نمکنه
    ایا متونم با این تراس یه شارژر بسازم اگه میشه توضیح کامل نقشه مدارش واسم بنویسید
    اگه نمیشه با چه ترانسی چه ولتاژی و چه امپری توضیح کامل با نقشه مدارش واسه شارژر
    با تشکر فراوان

پاسخ : کمک برای ساخت شارژ

نوشته اصلی توسط re61
    با سلام
    یه ماشین شارژی دست دوم برای بچم گیر اوردم شارژر نداره باطریشم 6v. 4.5ah\b.s یعن چن امپره
    یه ترانس 606 ولت 300 ملی امپرم دارم باهاش متورهاش تست کردم ویزه میده ولی چون امپر ترانس کمه حرکت نمکنه
    ایا متونم با این تراس یه شارژر بسازم اگه میشه توضیح کامل نقشه مدارش واسم بنویسید
    با تشکر فراوان
    اول اینکه ببینید این جریان 4.5 امپر ساعت مربوط به ظرفیت C10 باتری هست یا C20 دوم اینکه منظورت از 606 ولت چیه ؟ :eek:
    قطعا با جریان خروجی 300 میلی امپر شما نمیتونی باتریشو شارژ کنی البته شارژ میشه اما به ظرفیت کامل شارژ نمیرسی
    نیاز به یک شارژر با حداقل جریان خروجی 500 میلی آمپر داری
    البته تمام مطالب هم که گفتم با توجه به C10 باتری بود پیشنهاد میکنم یک شارژ سوییچ مود بگیری با مشخصات بالا و خودتو راحت کنی و دنبال ساختش نری

دیدگاه

سلام دوست عزیز
      مدارات شارژ حرفه ای باطری اینگونه عمل می کنند که با توجه به میزان شارژ باطری جریان خروجی خود را تنظیم میکنند تا باطری با یک آهنگ مشخص به حالت شارژ کامل رسیده و آسیب نبیند به طور مثال چنانچه باطری کاملا تخلیه باشد شارژر در ابتدا با میزان جریان بالا شروع به شارژ باطری می کند و با توجه به منحنی شارژ باطری شدت جریان را کاهش می دهد بطوری که در اواخر شارژ با مینیمم جریان باطری را شارژ می نماید،که این نحوه شارژ باعث افزایش طول عمر باطری می گردد،ولی در عوض مدت زمان شارژ کامل باطری افزایش میابد...موفق باشی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط re61
        با سلام
        با تشکر فراوان
        با سلام :
        این هم نقشه یک باتری شارژر 6 ولت یک آمپری اتوماتیک با نقشه.

علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
        نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X