:read:سلام میخام بدونم انواع تکنولوژی های فیلم برداری چیه؟من فقط تکنولوژی رو میشناسم که از دیودها و ترانزیستور های نوری استفاده میکنه.ببخشید سوالم کلی هست.اگه حتی نام هم ببرید کافیه.مثلا من cmos و ccd رو شنیدم :read:راهی جز دیود و ترانزیستور نوری برا فیلم برداری هست؟ :read:
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
سوال:انواع تکنولوژی های فیلم برداری چیستند؟
Collapse
X
-
پاسخ : سوال:انواع تکنولوژی های فیلم برداری چیستند؟
دوست گرامی
خوب روش شیمیایی قدیمی که صد در صد معرف حضورتان هست ....
در حال حاظر کلا دو روش برای ثبت تصاویر موجود میباشد که یکی همان شیمیایی قدیمی و دیگری روش الکترونیک است ... در روش الکترونیک تصویرر ابتدا توسط عناصر حساس به نور تبدیل به سیگنال الکتریکی شده و سپس به کمک حافظه های دیجیتال ثبت میگردد ... اگر منظورتان المان حساس به نور الکترونیکی میباشد که عنصر اصلی دوربینهای دیجیتال هستند ... CCD در حال حاظر رایجترین آنها میباشد ...دوربینهای تلویزیونی قدیمی مبتنی بر لامپ خلاء ( مانند CRT ) نیز ممکن است هنوز در برخی نقاط مورد استفاده قرار گیرد ... همچنین تقویت کننده های نور مبتنی بر MCP هنوز در برخی ادوات نظامی مورد استفاده میباشد
لازمه عرض کنم تکنولوژی های فیلمبرداری با عناصر حساس به نور دو مبحث کاملا متفاوت میباشند در تکنولوژی های فیلم برداری عناوینی مانند میکروگرافی ...ماکروگرافی ... فیلم برداری با سرعت خیلی زیاد ... دید در شب و ..... مورد مورد بحث قرار میگیرند
دیدگاه