اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ذخیره بارالکتریکی در خازن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ذخیره بارالکتریکی در خازن

نوشته اصلی توسط javadshk4955
    چرا من یه خازن فلش دوربین عکاسی رو که باز کردم و دستم خورد به پایه هاش بد جور لرزیدم؟ oo:با اینکه دوربینه هم باتری 1.5 ولتی داره؟ oo: oo: oo:
    با سلام :
    کاربر گرامی، درست است که فلش دوربین های عکاسی از دو یا 4 عدد باتری 1.5 ولت قلمی استفاده می کنند، اما به محض وصل کردن کلید شارژ فلش، که دارای یک مدار کانورتر 6 ولت به حدود 310 الی 320 ولت می باشد، خازن ها پس از چند ثانیه پر می شود و در هنگام شارژ کامل خازن، یک لامپ کوچک نئون شارژ کامل را با رنگ قرمز یا نارنجی نشان می دهد. با زدن کلید فشاری فلش، این ولتاژ 320 ولت باعث تحریک لامپ زنون شده و یک نور شدید (فلش) ایجاد می شود. علت شوک شدید در زمانی بوده که شما به خازن شارژ شده با ولتاژ بالا دست زدید و فکر کردید چون دارای چند باتری 1.5 ولت می باشد، خطری برای شما ندارد.
    علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
    نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

پاسخ : ذخیره بارالکتریکی در خازن

نوشته اصلی توسط hossein951ann
      با درود فراوان

چیری که برای بدن خطرناک میباشد ولتاژ زیادتر از حد مجاز میباشد و جریان زیاد بدون ولتاژ خطری ندارد !!!!

محض اطلاع عرض بکنم که در شرکت ما دستگاههای جوش که تا 700 -800 آمپر هم میتوانند آمپر خروجی داشته باشد وجود دارد ولی ولتاژ آن در حالی بی باری و بدون جوشکاری تا 50 ولت هم میشود و اگر خطری داشت تا به حال کارگران زیادی پودر شده بودند از جمله خود من !!!!! :biggrin: :biggrin:
      با سلام :
      من صحت گفته های جنابعالی را با انجام آزمایش عملی تائید می کنم.
      علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
      نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X