اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مبتدی-شارژ و دشارژ خازن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مبتدی-شارژ و دشارژ خازن

با سلام.
    من می خوام مدار یه چشمک زن رو تحلیل کنم ولی با مشکل برخورد می کنم.وقتی یه خازن شارژ می شه چطوری دوباره دشارژ می شه و بیس ترانزیستور خودشو تحریک می کنه؟
    یه جستجوی کردم در مورد مدار RC ولی چیز زیادی در مورد شارژ و دشارژ پی ذر پی خازن متوجه نشدم.
    لطفا کمک کنید
    با تشکر

پاسخ : مبتدی-شارژ و دشارژ خازن

احتمالا مدار آستابل دو ترانزیستور و دو خازنی منظورتونه
    به کتاب های تکنیک پالس مراجعه کنید بخش مدارات مولتی ویبراتور آستابل
    اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است

دیدگاه

می شه این مدارات رو توضیح بدین.چرا قطب منفی خازن به ولتاژ مثبت وصل هست؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mehrdad2025
        با سلام.
        من می خوام مدار یه چشمک زن رو تحلیل کنم ولی با مشکل برخورد می کنم.وقتی یه خازن شارژ می شه چطوری دوباره دشارژ می شه و بیس ترانزیستور خودشو تحریک می کنه؟
        یه جستجوی کردم در مورد مدار RC ولی چیز زیادی در مورد شارژ و دشارژ پی ذر پی خازن متوجه نشدم.
        لطفا کمک کنید
        با تشکر
        با سلام :
        در مدار فلیپ فلاپ ترانزیستوری دقیقا از 2 ترانزیستور 2 خازن الکترولیت 2 مقاومت تعین کننده زمان(سر راه بیس ترانزیستور به قطب مثبت در ترانزیستور پی ان پی) و 2 مقاومت محدود کننده جریان بین کولکتور و برق مثبت و 2 ال ای دی با توجه به قطب آن ها در مدار متصل می شوند. از آنجایی که ار نظر تئوری تفاوتی بین 2 ترانزیستور با یک مشخصات وجود ندارد اما در عمل اینگونه نیست. یکی از ترانزیستور ها که اهم دینامیکی کم تری نسبت به دیگری دارد وارد عمل شده و آن را روشن می کند، روشن شدن این ترانزیستور باعث خاموش شدن ترانزیستور دیگری می شود. (تخلیه خارن و وجود ولتاژ منفی سر راه بیس ترانزیستور ان پی ان ) در ضمن قطب مثبت خازن ها به طرف ولتاژ مثبت می باشد نه منفی.
        علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
        نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

باسلام وتشکرازدوستان عزیز
          چراغ چشمک زنهای 3 و 4 لامپی وراهنمایی رانندگی
          چراغ چشمک زن سه لامپی با گردش خاموش

چراغ چشمک زن سه لامپی با گردش روش

چراغ چشمک زن چهارلامپی باگردش خاموش

چراغ چشمک زن چهارلامپی باگردش روشن
          [img]http://dc369.4shared.com/img/eWWOcV02/s7/140f9607558/__online.png?async&rand=0.4533263454
          1554206[/img]

محمدرضامکوندی
          WWW.MMCVANDY.BLOGFA.COM
          MMCVANDY@YAHOO.COM

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X