اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شروع الکترونیک...

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

شروع الکترونیک...

سلام
    ایده ی ساخت یک قطعه الکترونیکی دارم
    ولی هیچی از الکترونیک نمیدونم میخام شروع کنم یادبگیرم تابتونم یک سری قطعات کوچیک رو با سرهم کردن ماژولها و پورتهایی مثله یو اس بی . بلوتوث و وای فای و پورت شبکه و .... انجام بدم..
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید چطور میتونم شروع کنم ؟

پاسخ : شروع الکترونیک...

نوشته اصلی توسط Moh3nRezaei
    سلام
    ولی هیچی از الکترونیک نمیدونم میخام شروع کنم یادبگیرم تابتونم یک سری قطعات کوچیک رو با سرهم کردن ماژولها و پورتهایی مثله یو اس بی . بلوتوث و وای فای و پورت شبکه و .... انجام بدم..
    با سلام و درود
    پیشنهاد من این است:

مجموعه آموزش های برنامه نویسی آردوینو (ARDUINO) با محوریت پروژه های رباتیک

faradars.org/courses/fvrd9311-an-introduction-arduino-programming-video-tutorial

دیدگاه

شما راه درازی در پیش دارید به نظر من بهتر است ابتدا بصورت حرفه ای به مطالعه دانش الکترونیک بپردازید.به نظر من شما باید ابتدا کتاب مبانی برق هنرستان را بطور کامل مطالعه کنید سپس به مطالعه الکترونیک بپردازید

دیدگاه

سلامی به گرمای آسفالت مرداد ماه
        عزیزم برای رسیدن به این خواسته تمام ماژول ها مونتاز شده و وارد شده که در سایت ....کیت کمیت بیشتری ازین ماژول ها در دسترس هست.مثل NFC
        برای طراحی یک Device جدید با پروتکل ارتباطی اون ماژول آشنایی داشته باشی و همچنین باتوجه به کاربرد ابزار مورد نظر سرهم کنی.
        یه راه داره که منابع موردنیاز رو یاد بگیری بعد بیفتی دنبال ابداعات
        یه راه دیگه اینه که ببینی چیا داری و اول شروع کنی بعد تصمیم بگیری یه چیزی مثل مهندسی مع*** روی چیزایی که الانم هست.

دیدگاه

با سلام و درود
          شما می توانید از فیلم های آموزشی http://maktabkhooneh.org هم استفاده نمایید.

مثلا درس الکترونیک 1 :

دیدگاه

راستش الان من یه چیزی رو نمیفهمم
            ببینید یه قطعه ایی که
            یک پورت ورودی و یک پورت خروجی داره (مثلا سوکتی که برای کابل شبکه هست)
            این پورت ورودی مثلا شیشتا پایه داره که روی یک برد نصب میشه ( پایه ها برق و زمین و دیتا هستن.)
            خب من این دیتا هارو چیجوری باید ازشون استفاده کنم؟ باید از این پایه های دیتا وصل بشه به یک میکروکنترلر دیگه روی برد؟
            بعد از اونجا بتونم به اطلاعاتی که ردو بدل میشه دسترسی داشته باشم*؟

یا فکر کنید من میخام از پورت کارت شبکم. دیتا بگیرم و دیتا بفرستم . چی جوری باید اینکارو بکنم؟
            مثلا تو زبان سی باید چه پایه یی رو بخونم ؟
            امیدوارم توضیح مشخصی داده باشم
            فقط میخام بدونم . دیاگرام کلیش چی جوریه ؟
            ورودی->میکروکنتلر->سی پیو -> رم -> میکروکنترلر-> خروجی؟

دیدگاه

سلام دوست عزیز
              من فکر میکنم بهتره اول کمی در مورد قطعات الکترونیکی و مفاهیم اولیه ی الکترونیک بدونید. به نظرم میتونید از لینک زیر استفاده کنید چون از ابتدا همه چیز با توضیحات گفته شده:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Moh3nRezaei نمایش پست ها
                راستش الان من یه چیزی رو نمیفهمم
                ببینید یه قطعه ایی که
                یک پورت ورودی و یک پورت خروجی داره (مثلا سوکتی که برای کابل شبکه هست)
                این پورت ورودی مثلا شیشتا پایه داره که روی یک برد نصب میشه ( پایه ها برق و زمین و دیتا هستن.)
                خب من این دیتا هارو چیجوری باید ازشون استفاده کنم؟ باید از این پایه های دیتا وصل بشه به یک میکروکنترلر دیگه روی برد؟
                بعد از اونجا بتونم به اطلاعاتی که ردو بدل میشه دسترسی داشته باشم*؟

یا فکر کنید من میخام از پورت کارت شبکم. دیتا بگیرم و دیتا بفرستم . چی جوری باید اینکارو بکنم؟
                مثلا تو زبان سی باید چه پایه یی رو بخونم ؟
                امیدوارم توضیح مشخصی داده باشم
                فقط میخام بدونم . دیاگرام کلیش چی جوریه ؟
                ورودی->میکروکنتلر->سی پیو -> رم -> میکروکنترلر-> خروجی؟
                با سلام و درود
                به نظر بنده برای اینکه با میکروکنترلر آشنایی بیشتری پیدا کنید این دوره آموزشی را ببینید:
                maktabkhooneh.org/course/aerabi943

این مطلب را هم مطالعه کنید:
                شیلد اترنت آردوینو Arduino Ethernet Shield R3
                forum.arduino.ir/8/21/204.html

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Moh3nRezaei نمایش پست ها
                  سلام
                  سلام

شما کتاب های مبانی و کتاب های دوم وسوم هنرستان رو بخون

توصیه میکنم دیتاشیت قطعات رو هم مطالعه کن که واسه طراحی مدار خیلی کمکت می کنه..

نوشته اصلی توسط فکر نمایش پست ها
                  با سلام و درود
                  پیشنهاد من این است:

مجموعه آموزش های برنامه نویسی آردوینو (ARDUINO) با محوریت پروژه های رباتیک

faradars.org/courses/fvrd9311-an-introduction-arduino-programming-video-tutorial
                  سلام جناب فکر

بورد های اردوینو اماده هستن ویه کامپایلر جدا دارن درست؟
                  خوب کسی که باهاش کار می کنه از سحت افزار دور میشه وکار فقط نرم افزار از بستن میکرو و.....هیچی بلد نیست...لطفا به تازه کار ها معرفیش نکنید من دیدم خیلیا میگن به درد اموزش هم نمی خوره
                  خیلی ساده هستش کامپایلرش مثلا اگه با avr 10خط واسه چشمک زن بنویسی با اردوینو 2خط میشه...خوب این اول کار تنبلی میاره (از سخت افزار هم چیزی سر در نمیاره)امید وارم توضیحاتم مفید بوده باشه
                  موفق باشید
                  Proudly @real_ahmadi
                  #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهندس احمدی نمایش پست ها
                    سلام

سلام جناب فکر

خوب کسی که باهاش کار می کنه از سحت افزار دور میشه وکار فقط نرم افزار از بستن میکرو و.....هیچی بلد نیست...لطفا به تازه کار ها معرفیش نکنید من دیدم خیلیا میگن به درد اموزش هم نمی خوره
                    خیلی ساده هستش کامپایلرش مثلا اگه با avr 10خط واسه چشمک زن بنویسی با اردوینو 2خط میشه...خوب این اول کار تنبلی میاره (از سخت افزار هم چیزی سر در نمیاره)امید وارم توضیحاتم مفید بوده باشه
                    موفق باشید
                    خوب آدرینو هم برای همین کار طراحی شده دیگه ، تا کاربر درگیر سخت افزار نشه و سادگی رو در برنامه نویسی به ارمغان بیاره.
                    خود طرف باید بدونه از چی استفاده کنه تا دانشش بیشتر بشه ، الان بازار زیاد انعطاف پذیر شده ، همجور چیزی برای تکنولوژی هست.
                    به سمت نور خورشید حرکت کن،تو میتونی تابش خورشید رو حس کنی ،حتی اگه کور باشی.
                    (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

سلام

سلام جناب فکر

موفق باشید
                      با سلام و درود
                      قبلاً در اینجا در مورد آردوینو بحث شده است و مطالب آن را مطالعه نمایید:
                      سلام جناب فکر میشه واس من توضیح بدی دقیقا کار اردوینو چیه؟؟؟فقط کار برد اموزشی داره یا..؟؟؟؟یه وضیح کامل بدید توی نت سرچ زدم چیز درست حسابی درموردش گیر نیوردم...تا اونجا که فهمیدم یه بورد اموزشی ساده برنامه نویسیه...درسته؟

eca.ir/forums/thread72093.html

از نظر بنده دوران افول Bascom و Code Vision آغار شده است. این را طبق مشاهدات و تجربیات خود بیان می کنم.
                      وقتی مسابقات IranOpen برگزار می گردد شما از افرادی که غرفه گرفته اند بپرسید با چه نرم افزاری برنامه نویسی را انجام داده اند، باید گفت که امسال تعداد قابل توجهی با آردوینو طرح های خود را ساخته بودند از دانش آموزان کم سن و سال گرفته تا دانشجویان.
                      اگر باز هم سوالی در این مورد داشتید می توانید در اینجا مطرح کنید: http://www.eca.ir/forums/thread72093.html

دیدگاه

نوشته اصلی توسط فکر نمایش پست ها
                        با سلام و درود
                        قبلاً در اینجا در مورد آردوینو بحث شده است و مطالب آن را مطالعه نمایید:
                        سلام جناب فکر میشه واس من توضیح بدی دقیقا کار اردوینو چیه؟؟؟فقط کار برد اموزشی داره یا..؟؟؟؟یه وضیح کامل بدید توی نت سرچ زدم چیز درست حسابی درموردش گیر نیوردم...تا اونجا که فهمیدم یه بورد اموزشی ساده برنامه نویسیه...درسته؟

eca.ir/forums/thread72093.html

از نظر بنده دوران افول Bascom و Code Vision آغار شده است. این را طبق مشاهدات و تجربیات خود بیان می کنم.
                        وقتی مسابقات IranOpen برگزار می گردد شما از افرادی که غرفه گرفته اند بپرسید با چه نرم افزاری برنامه نویسی را انجام داده اند، باید گفت که امسال تعداد قابل توجهی با آردوینو طرح های خود را ساخته بودند از دانش آموزان کم سن و سال گرفته تا دانشجویان.
                        اگر باز هم سوالی در این مورد داشتید می توانید در اینجا مطرح کنید: http://www.eca.ir/forums/thread72093.html
                        جناب فکر درست میگین همه پروژه هاشون رو با اردوینو درست می کنن...ولی من اصلا پیشنهاد نمی کنم ادم باید با همه چیز در گیر بشه کار کنه تا یاد بگیره توی اموزش این چیزا نباید راحت به چیز اماده کار کرد...یعنی کار با چیز اماده توی اینموارد ادمو عقب میندازه (فقط بعد نرم افزاری تقویت میشه برد سخت افزاری عقب می مونه)ادم باید همه بعدی باشه مخصوصا یه ادم فنی از همه چی باید سر در بیاره
                        به قول جناب تحیری علم رو باید در ازمایشگاه به دست اوردش باید کارکنی تا یاد بگیری اردوینو به درد نمی خوره...حیف پولی که بالاش میدی

نوشته اصلی توسط hosseinam نمایش پست ها
                        خوب آدرینو هم برای همین کار طراحی شده دیگه ، تا کاربر درگیر سخت افزار نشه و سادگی رو در برنامه نویسی به ارمغان بیاره.
                        خود طرف باید بدونه از چی استفاده کنه تا دانشش بیشتر بشه ، الان بازار زیاد انعطاف پذیر شده ، همجور چیزی برای تکنولوژی هست.
                        بله توی دنیای الان تکنولوژی پیشرفت کرده واینترنت واسه همینه اگه جایی سوالی مشکلی چیزی داشتی بپرسی این انجمن پر بار ECAواسه همینه که مشلات همه رو حل کنیم به نظر من خودتون برید کار کنید
                        این که اردوینو به درد نمی خوره رو از چند نفر دیگه هم شنیدم (تحقیق کردم)به این نتیجه رسیدم موفق باشید
                        Proudly @real_ahmadi
                        #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

شما اگر اول اصول الکترونیک رو یاد نگیرین بعدا حتما به مشکل هایی می خورین که براتون انجام پروژه ها رو سخت می کنه من هم مثل شما بودم.
                          ولی اگر می خواین یک راست برید سر میکرو کنترل و( پروتکل های ارتباطی مثل اترنت همون پروتکلی که روی مودم هست و اطلاعات رو جابجا میکنه) باید برید اول درباره طریقه کار این پروتکل رو بفهمین بعد میکرو مد نظر رو انتخاب کنید بعد پروژه ی مد نظرتون رو بسازین که اگر به مشکل خوردین از روی یک پروژه ی اماده الگو برداری کنید و کارتون رو انجام بدین.
                          ولی اگر می خواین حرفه ای الکترونیک رو شروع کنید بهتره از صفر شروع کنید برای اینکه راه صد ساله رو نمیشه یه شبه رفت

دیدگاه

جناب فکر درست میگین همه پروژه هاشون رو با اردوینو درست می کنن...ولی من اصلا پیشنهاد نمی کنم ادم باید با همه چیز در گیر بشه کار کنه تا یاد بگیره توی اموزش این چیزا نباید راحت به چیز اماده کار کرد...یعنی کار با چیز اماده توی اینموارد ادمو عقب میندازه (فقط بعد نرم افزاری تقویت میشه برد سخت افزاری عقب می مونه)ادم باید همه بعدی باشه مخصوصا یه ادم فنی از همه چی باید سر در بیاره
                            به قول جناب تحیری علم رو باید در ازمایشگاه به دست اوردش باید کارکنی تا یاد بگیری اردوینو به درد نمی خوره...حیف پولی که بالاش میدی

بله توی دنیای الان تکنولوژی پیشرفت کرده واینترنت واسه همینه اگه جایی سوالی مشکلی چیزی داشتی بپرسی این انجمن پر بار ECAواسه همینه که مشلات همه رو حل کنیم به نظر من خودتون برید کار کنید
                            این که اردوینو به درد نمی خوره رو از چند نفر دیگه هم شنیدم (تحقیق کردم)به این نتیجه رسیدم موفق باشید
                            الزامی به استفاده از سخت افزار آردوینو وجود ندارد. شما می توانید برنامه را بنویسید و HEX را روی میکروکنترلر معمولی بریزید.
                            روش این کار در اینجا بیان شده است: http://www.eca.ir/forums/thread71735.html
                            eca.ir/forums/thread71735.html

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X