سلام چطور میشه بدون استفاده از میکروکنترلر سنسور آلتراسونیک رو چک کرد و راه اندازی ؟
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
نحوه راه اندازی سنسور آلتراسونیک ؟
Collapse
X
-
پاسخ : نحوه راه اندازی سنسور آلتراسونیک ؟
با سلام
خیلی ساده با یه دونه 555 و تنیم فرکانس خروجی بر روی 40 کیلوهرتز و همچنین اعمال خروجی سنسور گیرنده به یه LM324 جهت چند مرحله تقویت و حذف نویز میشه این کارو کرد.
من خیلی وقت پیش برای ربات های فاصله یاب از همچین مداری استفاده می کردم و خیلی خوب جواب میداد.چرا ناراحتی پاتریک!
+ امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
- از دیدنش ناراحت شدی؟
+ نه
پس چی ناراحتت کرده
+ اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
------------------------------------------------------------------------------------------------------
تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
------------------------------------------------------------------------------------------------------
محصولات
- تشکرها 1
-
نوشته اصلی توسط سوران آراسته نمایش پست هابا سلام
خیلی ساده با یه دونه 555 و تنیم فرکانس خروجی بر روی 40 کیلوهرتز و همچنین اعمال خروجی سنسور گیرنده به یه LM324 جهت چند مرحله تقویت و حذف نویز میشه این کارو کرد.
من خیلی وقت پیش برای ربات های فاصله یاب از همچین مداری استفاده می کردم و خیلی خوب جواب میداد.
آقای سوران لطفا صندوق پیامتو خالی کن
پیام براتون نمیاد
یا شماره موبایلت و لطف کن
دیدگاه
-
صندوق من ؟؟؟
باور کنید خالیهچرا ناراحتی پاتریک!
+ امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
- از دیدنش ناراحت شدی؟
+ نه
پس چی ناراحتت کرده
+ اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
محصولات
دیدگاه
دیدگاه