اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اتصال بدنه کریستال به زمین

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اتصال بدنه کریستال به زمین

نوشته اصلی توسط amin20107 نمایش پست ها
    ببینید من توی بردهای صنعتی هم دیدم یه لحیم بزرگ گذاشته روی کریستال و رفته شما بدنه کریستال رو سمباده بزنید که لحیم زود بچسبه...
    اگرهم واقعا نویز براتون مهمه و تاثیر قابل توجهی میذاره روی کارکرد مدارتون بیایید از کلاک اکتیو استفاده کنید یعنی بیایید با یه دونه 555 کلاک دقیق مثلا 16 مگ رو بسازید بعد توی فیوزبیت های میکرو کلاک رو برای دریافت کلاک خارجی تنظیم کنید چون کلاک به صورت تولید شده به میکرو داده میشه و میکرو دیگه از تپش کریستال یا نوسان یک مدار RC کلاک رو نمیسازه پایداری بیشتری ایجاد میشه ولی باید بگم من تا حالا خودم توی این 10 سال نیازی به این کار پیدا نکردم و خب انجامشم ندادم
    سلام به شما

اگه با 555 نوسان بسازیم اصلا دقیق در نمیاد
    درثانی مگه با 555 میشه 16 مگاهرتز رو ساخت !!!!!
    آرزوی سرافرازی برای ایران عزیز . . .

دیدگاه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ASHIT AXAR نمایش پست ها
        خیلی دلم می خواد بگم این حرفایی که میزنید مدارکش موجوده یا نه ولی نیازی نیست چون
        - اینکه بدنه ی کریستال رو فلزی میسازن دلیل داره که یجور قفس فارادی دورش ایجاد میکنه و شما با زمین کردنش سازنده رو سکته میدین
        - اگه واقعا این کار لازم بود خود قطعه پایه ی GND رو اضافه میکرد
        - اینکه تایمر ۵۵۵ با مقاوت و خازن راه اندازی میشه و هیچوقت نمی تونه توی دقت به کریستال حتی نزدیک بشه چه برسه که ...
        - اینکه بیشترین فرکانسی که ۵۵۵ می تونه تحمل کنه ۱۸۰ کیلوهرتزه که توی اون فرکانس هم باید بزاریدش توی یخچال تا بتونه ادامه بده
        در مورد 555 دقیقا درست میگید باهاش نمیشه چنین فرکانسی رو ایجاد کرد ولی فکر می کنم ای سی دیگه ای باشه که بتونه ایجاد کنه حالا حداقل 1 مگ رو ایجاد کنه ای سی های اوسیلاتور زیاده.
        ولی در مورد کریستال من چندین برد صنعتی دیدم که بدنه ی کریستال زمین شده بود و مورد دیگه اینکه قفس فارادی باید یک سطح گوسی کاملا بسته باشه تا امواج نتونن عبور کنند ته کریستال قسمتی که پایه ها امدند بیرون بازه(فلزی نیست)و دیگه سطح گوسی بسته کامل نیست و خب مقدار اندکی نویز میتونه عبور کنه این نمونه نویز که دوستان در موردش حرف میزنند هم میتونه در واقع یه تشعشع الکترومغناطیسی باشه. اگر به گفته های من شک دارد برید موبایلتون را داخل قابلمه روحی بذارید و در قابلمه رو بهم ببندید و به موبالیتون زنگ بزنید می بینید که زنگ می خوره من این کار رو انجام دادم و در کمال تعجب موبایل زنگ می خوره
        گویند سنگ لعل شود در مقام صبر اری شود ولی به خون جگر شود
        همیشه آخر همه چیز خوبه، اگر هم هنوز خوب نشده پس هنوز آخرش نشده(چارلی چاپلین)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amin20107 نمایش پست ها
          در مورد 555 دقیقا درست میگید باهاش نمیشه چنین فرکانسی رو ایجاد کرد ولی فکر می کنم ای سی دیگه ای باشه که بتونه ایجاد کنه حالا حداقل 1 مگ رو ایجاد کنه ای سی های اوسیلاتور زیاده.
          ولی در مورد کریستال من چندین برد صنعتی دیدم که بدنه ی کریستال زمین شده بود و مورد دیگه اینکه قفس فارادی باید یک سطح گوسی کاملا بسته باشه تا امواج نتونن عبور کنند ته کریستال قسمتی که پایه ها امدند بیرون بازه(فلزی نیست)و دیگه سطح گوسی بسته کامل نیست و خب مقدار اندکی نویز میتونه عبور کنه این نمونه نویز که دوستان در موردش حرف میزنند هم میتونه در واقع یه تشعشع الکترومغناطیسی باشه. اگر به گفته های من شک دارد برید موبایلتون را داخل قابلمه روحی بذارید و در قابلمه رو بهم ببندید و به موبالیتون زنگ بزنید می بینید که زنگ می خوره من این کار رو انجام دادم و در کمال تعجب موبایل زنگ می خوره
          بیشتر این آزمایش هایی که بدست افراد گوناگون انجام میشه اعتبار رسمی نداره و چیزی بیش از یک ادعا نیست.
          درباره آنتن گوشی هم اینو اضافه کنم که من وقتی خونه پدربزرگم میرم داخل اتاق بشدت آنتن ضعیف میشه و توی گوشه اتاق گاهی سیم کارت از شبکه خارج میشه. بیرون از اتاق آنتن گوشی تا سر پره در حالی که بدونید اتاق اصلا بسته نیست و چندین در و پنجره داره. (با اینکه این اتفاق میافته ولی این تجربه من اعتبار رسمی نداره و من نمیتونم ادعایی داشته باشم )
          ---------------------------------------
          درباره کریستال هم اگه هزار تا مهندس الکترونیک هم ادعا کنن که زمین کردن بدنه کریستال کارکرد بهتری بهش میده من هیچوقت اینو بعنوان یک نکته طراحی نخواهم پذیرفت
          موارد زیادی رو دیدم که بخاطر زمین های مشترک مدار نویز زیادی رو متحمل شده. چه تضمینی وجود داره که با زمین کردن بدنه کریستال این نویزها به کریستال هم منتقل نشه؟
          کریستالی که فرکانس هایی تا بیست مگاهرتز رو هم تولید میکنن اگه یک هزارم درصد هم نویز بخواد بگیره ببینید بعد از چه زمان کوتاهی خطای چه اندازه زیادی ایجاد میشه
          این قطعه اینطور ساخته شده و بی نیاز از پایه ی GND هستش. جامعه ی الکترونیک و همه ی تولید کننده ها این قطعه رو به همین شکل پذیرفتن و ساخته میشه.
          در این میان ادعای چند (ده ، صد ، ...) نفر چه ارزشی داره ؟
          If the wind will not serve, take to the oars

دیدگاه

کریستال های قدیمی که بلند تر بودند رو در یک سری برد ها برای جلوگیری از وایبریشن و حرکت خود قطعه روی برد با یه سیم دورش به برد وصل میکردند و ثابتش میکردن!
            یه سری مهندس بصری هم وقتی این صحنه رو دیدند تصور کردن این برای گراند کردن بدنه کریستاله در حالی که فقط برای ثابت کردنش بود و وقتی این مهندس های بصری اومدن بردهای خودشون رو طراحی کنند کپی کاری کردن بدون اینکه بدونن اصل قضیه چی هست!
            دوستان عزیز کریستال تحت تاثیر این نویز ها نیست دلایل روشنی داره که از حوصله بحث خارج هست
            ارجاتون میدم به کریستال اسیلاتور های smd که بدنه سرامیکی دارند واصلا فلزی نیستند در حالی که در فرکانسها و دقتهای بالاتری کار میکنند یا این همه ic هایی که جنسشون از سیلیکون و کریستال توامان یا تنها از کریستال کوارتز هست بدون شیلد دارن کار میکنند در بالاترین دقتها!

توجه کنیم
            هر متن انگلیسی الزاما علمی نیست
            جدیدترین ویرایش توسط voyager2020; ۲۱:۵۰ ۱۳۹۵/۰۸/۱۲.

دیدگاه

کریستال سرجای خودش محکم باشه مشکلی نداره.
              حتی می بینید همه با کریستال ساعت مشکل دارن دلیل اصلیش تکون خوردن اون هست و در نتیجه زمینش می کنن. تا ثابت باشه و مدل های دقیق اون مثل این برای ثابت شدن در یک پوسته قرار می گیرن و از طریق یک پین محکم به فیبرمدارچاپی لحیم میشن.
              چرا ناراحتی پاتریک!
              + امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
              - از دیدنش ناراحت شدی؟
              + نه
              پس چی ناراحتت کرده
              + اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
              ------------------------------------------------------------------------------------------------------
              تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
              ------------------------------------------------------------------------------------------------------
              محصولات

دیدگاه

نوشته اصلی توسط voyager2020 نمایش پست ها
                کریستال های قدیمی که بلند تر بودند رو در یک سری برد ها برای جلوگیری از وایبریشن و حرکت خود قطعه روی برد با یه سیم دورش به برد وصل میکردند و ثابتش میکردن!
                یه سری مهندس بصری هم وقتی این صحنه رو دیدند تصور کردن این برای گراند کردن بدنه کریستاله در حالی که فقط برای ثابت کردنش بود و وقتی این مهندس های بصری اومدن بردهای خودشون رو طراحی کنند کپی کاری کردن بدون اینکه بدونن اصل قضیه چی هست!
                دوستان عزیز کریستال تحت تاثیر این نویز ها نیست دلایل روشنی داره که از حوصله بحث خارج هست
                ارجاتون میدم به کریستال اسیلاتور های smd که بدنه سرامیکی دارند واصلا فلزی نیستند در حالی که در فرکانسها و دقتهای بالاتری کار میکنند یا این همه ic هایی که جنسشون از سیلیکون و کریستال توامان یا تنها از کریستال کوارتز هست بدون شیلد دارن کار میکنند در بالاترین دقتها!

توجه کنیم
                هر متن انگلیسی الزاما علمی نیست
                دقیقا همینطور هست.
                مدتی که به مشفول به یادگیری تعمیرات تلویزیون بودم و از تجربیات تعمیرکاران و اساتید با تجربه استفاده میکردم با همین داستان کریستال روبروشدم.
                اولین اسیلاتور های کوارتزی در واقع با دست و بدون محفظه ساخته میشدن. یا توجه به این که اولین نمونه ها دست ساز بودن ابعاد اون ها بزرگ میشد و دردسر های قعطه بزرگ هم داخل مدار زیاد هست
                به مرور که محفظه های پلاستیکی و سپس فلزی به کریستال ها افزوده شد یکسری از اشکالات اون رو برطرف کرد .
                موردی که هنوز باقی مونده بود فیکس نشدن قطعه بعد از نصب بود. در مراحل اولیه برای رفع این عیب پایه های فیکس کنده به قطعه افزودن که با گذشت زمان و بالا درفتن دقت تراش کانی و کوچکتر شدن دیسک کریستالی بدست آمده و در نتیجه کوچکتر شدن محفظه پایه های فیکس کننده از بین رفتن.
                هنوز یک عده طراح و مونتاژ کار برای حصول اطمینان از فکیس بودن قطعه بعد از مونتاژ ، قطعه رو توسط یک سیم یا بست به برد وصل میکردن و دربیشتر این موارد این سیم و بست به زمین متصل میشد.

این داستانی 100 ساله ی قطعه ای هست که قلب اکثر مدارات ما هست. از سال 1918 تا الان
                از صد سال پیش تا الان بسیاری از علوم پیشرفت های چند هزار براری داشتن . در این بین روش هایی هست که برای بازه ای از زمان یک کاری را انجام میداند و الان عده ای با برداشت نادرست اون روش ها رو در کار های دیگر استفاده میکنند که در بعضی موارد روش استفاده شده درست آب در میاید.
                حال این که در برخی موارد اتصال بدنه کریستال به زمین باعث بهبود کارایی مدار شده نمیتوان گفت که این روش برای حل همه مشکلات درست است

دیدگاه

;کریستالهای قدیمی حتی شیشه ای هستند و داخلشون دیده میشه مثل لامپ های خلا!
                  --
                  حال یک درصد فرض کنیم نویز چنان شدید میشه که ممکنه یه تاثیر کوچکی بذاره ولی این تاثیر حتی روی خود کریستال نیست بلکه در خروجی اونه ولی صدها برابر بیشتر کریستال به دما حساسه یعنی وقتی شما هویه رو به بدنه کریستال میزنید در کمترین حالت یه شیفت فاز اساسی میدید که فرکانس تیون کریستال رو خارج میکنه و خطاش بیشتر میشه و دائمی البته!
                  کریستال به تغییرات دمای محیط هم حساسه چه برسه به هویه! اگر تجهیزات مناسب داشته باشید میتونید ازش به عنوان یه دماسنج فوق العاده دقیق استفاده کنید!
                  جدیدترین ویرایش توسط voyager2020; ۰۰:۰۸ ۱۳۹۵/۰۸/۱۳.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط azadfalah نمایش پست ها
                    سلام دوستان
                    نیاز که بدنه کریستال به زمین متصل شه ؟ اگر بخوایم به عنوان بهینه سازی این کارو انجام بدیم خوبه یا بد ؟
                    با سپاس
                    با سلام :
                    کاربر گرامی، ما از دستگاه های پیشرفته مخابراتی استفاده می کنم، حتی یک مورد نصب کریستال با لحیم به بدنه مشاهده نشده است، اما در دستگاه های قدیمی تر فقط کریستال به بدنه بورد خم و فقط با بست فلزی، نخی و پلاستیکی بعنوان نگهدارنده مورد استفاده قرار می گیرد.
                    علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
                    نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X