اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سری و موازی بودن خازن ها چه تاثیری روی ولتاژ آنها دارد؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سری و موازی بودن خازن ها چه تاثیری روی ولتاژ آنها دارد؟

نوشته اصلی توسط aligh2 نمایش پست ها
    سلام ببخشید در مورد خازن الکترولیت همین قوانین هست درسته. حالا یه سوال من میتونم ا ز دو تا خازن 220 میکرو و 35 ولت رو سری کرد به جای یه خازن 100 میکرو و 50 ولت استفاده کرد؟ واسه تغذیه یه ای سی تلوزیون CRT میخام اینجا ندارن. آیا به ای سی فشار نمیاد چون دو تا خازن هست؟ میدونم ظرفیتش درست میشه و ولتاژ اما از نظر قدرتش و فشار به ایسی میپرسم. ممنون
    دوست عزیز اگر از کیفیت خازنهایی که استفاده کردی مطمئن هستی ، خیالت راحت باشه که هیچ مشکلی بوجود نمیآید
    پاره ای از رویکردهای دفاعی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهندس ربانی نمایش پست ها
      اگر داخل خودرو استفاده می کنید که رگولاتور دینام (آفتامات) اجازه ی ولتاژ بالاتر از حدود ۱۵ ولت را نمی دهد وگرنه قطعات خودرو می سوزد
      البته منظورم از خودرو.، موتور سیکلت هستش

دیدگاه

سلام ایا در خازن های الکترولیت بی پلار هم همین قانون صدق میکنه،مثلا من الان نیاز به یه خازن 12 میکروفاراد 50ولت بی پلار دارم ولی گیر نمیاد،میتونم از دوتا 5،6 میکروفاراد 100 ولت استفاده کنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ایمان4950 نمایش پست ها
          سلام ایا در خازن های الکترولیت بی پلار هم همین قانون صدق میکنه،مثلا من الان نیاز به یه خازن 12 میکروفاراد 50ولت بی پلار دارم ولی گیر نمیاد،میتونم از دوتا 5،6 میکروفاراد 100 ولت استفاده کنم
          لا سلام به شمادوست محترم
          اگر دوعدد خازن را با هم سری کنید ولتاژ کل مجموعه افزایش می یابد
          ...فرض کنیم دو عدد خارن به ظرفیت ۲۰ میکرو فاراد..۲۵ ولت را بارهم
          سری کنیم ولتاژ کل ۵۰ ولت است اما ظرفیت نصف می*شود...
          اما اگر دو خارن ۲۰ میکرو فاراد ۲۵ ولت را با هم موازی کنیم..
          ظرفیت*ها با هم جمع شده و خازن ۴۰ میکرو خواهیم داشت..
          ولی روی ولتلژها تاثیری ندارد و ولتاژ همانند ولت است...
          و این حالت و شرایط برای همه انواع خازنها ..از هر نوعی که باشد
          مانند سرامیکی یا.. پلی استر یا میکا..برقرار است ...فقط اگر ظرفیت
          دو خازن در حالت سری یکی نبود از این فرمول ظرفیت را محاسبه
          می کنیم...

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

لا سلام به شمادوست محترم
          اگر دوعدد خازن را با هم سری کنید ولتاژ کل مجموعه افزایش می یابد
          ...فرض کنیم دو عدد خارن به ظرفیت ۲۰ میکرو فاراد..۲۵ ولت را بارهم
          سری کنیم ولتاژ کل ۵۰ ولت است اما ظرفیت نصف می*شود...
          اما اگر دو خارن ۲۰ میکرو فاراد ۲۵ ولت را با هم موازی کنیم..
          ظرفیت*ها با هم جمع شده و خازن ۴۰ میکرو خواهیم داشت..
          ولی روی ولتلژها تاثیری ندارد و ولتاژ همانند ولت است...
          و این حالت و شرایط برای همه انواع خازنها ..از هر نوعی که باشد
          مانند سرامیکی یا.. پلی استر یا میکا..برقرار است ...فقط اگر ظرفیت
          دو خازن در حالت سری یکی نبود از این فرمول ظرفیت را محاسبه
          می کنیم...
          جدیدترین ویرایش توسط فرزاد الکترونیک; ۰۵:۳۴ ۱۴۰۰/۰۶/۰۹.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad1365 نمایش پست ها
            سلام دوستان
            فرض کنید دو تا خازن یکی با ظرفیت 100 میکروفاراد 100 ولت و دیگری با ظرفیت 1000 میکروفاراد 50 ولت داریم.
            خب ظرفیت خازن معادل در حالت موازی که میشه 1100 میکرو فاراد .اما ولتاژ معادل این دو خازن چقدر میشه در این حالت؟؟؟؟
            در حالت سری هم ظرفیت خازن معادل میشه 90.91 میکرو فاراد. ولتاژ معادل دو خازن در این حالت چقدر می شود؟؟؟/
            سپاس
            در حالت موازی نباید ولتاژ خازن ها از ریتیگ ولتاژ خازن کوچک تر تجاوز کند

دیدگاه

........1/c=1/ c1+1/ c2 +1/ c3+1/Cn
              جدیدترین ویرایش توسط فرزاد الکترونیک; ۰۵:۲۵ ۱۴۰۰/۰۶/۰۹.

دیدگاه

ر...با سلام به شما ..**
                بلهرمیتوانید به این روش،عمل کنید ...
                ظرفیت خازنهای الکترولیتی 20 درصد
                خطا دارد و اگر ظرفیت
                کمی بالا یا پایین بشه ..زیاد مهم نیست..
                M یعنی با خطای 20درصد که بعد مقدار ظرفیت نوشته می*شود
                جدیدترین ویرایش توسط فرزاد الکترونیک; ۰۵:۵۷ ۱۴۰۰/۰۶/۰۹.

دیدگاه

سلام خسته نباشید خدمت مهندسین عزیز.
                  من میخوام با ابر خازن این لینک که چندین ظرفیت داره یه خازن برای سیستم خودرو بسازم ممنون میشم راهنمایی کنید چطور سری و موازی کنم که ولتاژشون 14 ولت خوردو بشه که سیستم آسیب نبینه و ظرفیتش هم زیاد مهم نیست فقط از ۲ فاراد پایین تر نیاد.متاطفانه همه ی ابر خازن های این لینک 5.5ولت هستن.

دیدگاه

من یک خازن 12 الی 24 ولت با ظرفیت 2 الی 5 فاراد میخوام بسازم.
                    خازن های موحود در فروشگاه به ترتیب 25ولت 10000میکرو فاراد و ۴خازنه 5.5ولتیه 1فاراد و 1.5و4و0.1 با واحد فاراد وجود داره.حالا ممنون میشم از ذهن فوقالعاده باهشوتون استفاده کنم و یه خازن برای سیستم صوتی خودم بسازم و نرم پول خیلی زیاد به یه خازن بدم که معلوم نیست اصلی هست یا خیر و اینکه تاثیری روی سیستمم داره یا ففط یه مصرف کننده ی بدرد نخوره که هیچ ماری جز مصرف برق ازش بر نیاد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط EngHossein نمایش پست ها
                      من یک خازن 12 الی 24 ولت با ظرفیت 2 الی 5 فاراد میخوام بسازم.
                      خازن های موحود در فروشگاه به ترتیب 25ولت 10000میکرو فاراد و ۴خازنه 5.5ولتیه 1فاراد و 1.5و4و0.1 با واحد فاراد وجود داره.حالا ممنون میشم از ذهن فوقالعاده باهشوتون استفاده کنم و یه خازن برای سیستم صوتی خودم بسازم و نرم پول خیلی زیاد به یه خازن بدم که معلوم نیست اصلی هست یا خیر و اینکه تاثیری روی سیستمم داره یا ففط یه مصرف کننده ی بدرد نخوره که هیچ ماری جز مصرف برق ازش بر نیاد.
                      سلام
                      خازن برا سیستم معمولی لازم نیست، امپ و باند هم خیلی حرفه ای هم بسته باشی بازم نیاز به خازن نداری، در صورتی که ساب سنگین داری ولوم پر میکنی خازن نیاز میشه سیستم کم میاره غیر این هزینه و وقت الکی نزار براش

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Celine نمایش پست ها

سلام
                        خازن برا سیستم معمولی لازم نیست، امپ و باند هم خیلی حرفه ای هم بسته باشی بازم نیاز به خازن نداری، در صورتی که ساب سنگین داری ولوم پر میکنی خازن نیاز میشه سیستم کم میاره غیر این هزینه و وقت الکی نزار براش
                        کاملا درست میگی دوست عزیزم اما من دو جفت ساب ۲۰۰۰ آر ام اس دارم که مکس پاورشون ۶۰۰۰ آر ام اس و سه تا آمپلی که یکیشون مونو هست روی تک اهم ۴هزار آر ام اس میده ولی میخوام عوضش کنم قوی تر بزارم چون فکر میکنم زورش نمیرسه ساب هارو پر کنه نهایت بهم ۳۰۰۰ میده که اونم بعد نیم ساعت داغ میکنه. و دو آمپلی چهار کانال دیگه برای سه دو جفت میدرنج dd آئودیو و دوتا هورن وصله که دو کانال خالی دارم احتمالا اون دو کانال رو یه جفت میدرنج دیگه بزارم روش.
                        به هر حال بیشتر از اینکه پول مهم باشه دون جنس مهمه چون پول زیادی بابت یه خازن میگیرن و بعضا ۶ ملیون تا ۱۰ ملیون هم قیمت خازن دادن که ظرفیتشون ۵ فاراد هست.
                        منتها اطمینان ندارم چون دوستم خازن گرفت به مشکل خورد وقتی توشو باز کردیم که به اصطلاح ببینیم چی شده متوجه شدیم چهارتا خازن الکترولیت ۱۶ ولت ۲۲۰۰میکرو فاراده چرت و پرت که توی بعضی از پاور های بی کیفیت چینی کامپیوتر وجود داره بود و بقیه اش هم با سیمان و ماسه پر از بتن کرده بودن که سنگین بشه.
                        ما کش هم مکسیدر بود.اینو به سیستم فروش گفتم اونم بهم جواب داد مارک مهمه ولی الان مارک پاور ساند و بوستر و مارکای خیلی خوب هم قلابیش رو ریختن توی بازار که با اصلی مو نمیزنه.
                        بخاطر همین تصمیم گرفتم خودم بسازم (و کاوره اون مکسیدر رو که از دوستم گرفتم چون دلشت مینداخت دور به دردش نمیخورد دیگه) برای این خازن دستساز استفاده کنم.دینام ماشین رو هم عوض کردم و ۲۰۰ آمپر هیتاچی که روی ۱۴۰ آمپر ثابت هست نصب کردم.
                        باتری دوم هنوز نخریدم چون بین باتری اسیدی ماشین و باتری های لیتیوم یونی که جدید اومدن و 3,7 ولت 20A هستن و باید برای خودرو 14ولت 100A پک بشن مردد موندم.ناگفته نماند که باتری 90آمپر اسیدی مارک اربیتال قرمز که بهترین مارکه فعلا بین باتری های ایران قیمتش 6 تومنه ولی پک شده ی اون باتری لیتیومی ها نزدیک به 25 ملیون تموم میشه.ولی سبکتر و کوچیکتر و کمجا تر هستن به گفته ی مهندسین دیگه که من نمیدونم درست گفتن یا نه سرعت شارژ و دشارژ این باتری ها خیلی بالاست مثل خازن هستش.(سلول های لیتیوم تیتانات Yinlong LTO 40AH 45Ah 2.3V).
                        عذر خاهی میکنم این داخل پرانتز درستش هست بالا ولت و آمپر رو اشتباه گفتم.
                        البته مارک های دیگه ای هم هست از این باتری ولی اختلاف قیمتشون اونقدرا زیاد نیست در حد یکی دو ملیون گرونتر یا ارزونتر.
                        چین پیشرو در ارائه دهنده باتری خورشیدی لیتیوم یونی و سلول باتری لیتیوم یون, Deligreen Power Co.,ltd است سلول باتری لیتیوم یون کارخانه.

اینم لینک سایتش هست برای مطالعه اگر نیاز. داشتین ولی از این سایت نمیشه تهیه کرد خارج از ایرانه.
                        چین پیشرو در ارائه دهنده باتری خورشیدی لیتیوم یونی و سلول باتری لیتیوم یون, Deligreen Power Co.,ltd است سلول باتری لیتیوم یون کارخانه.

حالا اگر شما یا هر یک از مهندسای عزیز دیگه میتونه راهنمایی و کمک کنه یه خازن خوشگل و قوی اصلی بسازم یک دنیا ازش ممنون میشم. من این ماشینو میبرم همایش خیلی برام مهمه اول بشم متاسفانه همیشه چند نفری ازم جلو هستن چون پولدارن و دستشون تو جیب باباشونه دیگه یمو میرن کلی لوازم میخرن دقدقه فکری و مالی ندارن مثل من.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط EngHossein نمایش پست ها

کاملا درست میگی دوست عزیزم اما من دو جفت ساب ۲۰۰۰ آر ام اس دارم که مکس پاورشون ۶۰۰۰ آر ام اس و سه تا آمپلی که یکیشون مونو هست روی تک اهم ۴هزار آر ام اس میده ولی می و دستشون تو جیب باباشونه دیگه یمو میرن کلی لوازم میخرن دقدقه فکری و مالی ندارن مثل من.
                          تمام این لوازم هارو ذره ذره و اینو بخر اونو نخر و تا پول بیاد رو هم خریدم????کاملا یک سال تمام طول کشید تا اینا سرجمع شد و به قولی کامل شد که از نظر سیستم بازا که واقعا هم درست میگن به هیچ سیستمی نمیشه گفت کامل چون هنوز چیزایی هست که بشه بهشون اضافه کرد و به قولی صدابازی چاهی هست که ته نداره هر چی بری پایین تر بازم به تهش نمیرشی????

دیدگاه

ولتاژ خازنها حداکثر ولتاژی هست که میتونید از خازن استفاده کنید. در اینحالت چون ولتاژ کلی برابر با مجموع ولتاژهای دو سر هر دو خازن هست و جمع اونها بزرگتر از 50 هست و از طرفی ظرفیت هر دو خازن یکسانه (و میشه فرض کرد که یکسان شارژ و دشارژ میشن یعنی حداکثر 25 ولت روی هر کدوم میفته) میتونید استفاده کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mojalan نمایش پست ها
                              ولتاژ خازنها حداکثر ولتاژی هست که میتونید از خازن استفاده کنید. در اینحالت چون ولتاژ کلی برابر با مجموع ولتاژهای دو سر هر دو خازن هست و جمع اونها بزرگتر از 50 هست و از طرفی ظرفیت هر دو خازن یکسانه (و میشه فرض کرد که یکسان شارژ و دشارژ میشن یعنی حداکثر 25 ولت روی هر کدوم میفته) میتونید استفاده کنید.
                              خب ممنون از پاسخ شما میشه لطف کنید بهم بگید از کدوم خازن چند تا بخرم و سری کنم یا موازی یا اینکه باید چند تاش سری بشه چند تاش موازی.
                              خیلی ممنون از شما واقعاً لطف می‌کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mojalan نمایش پست ها
                                میخوام این خازن رو بخرم چنتا بخرم و چطور سری و موازی کنم؟https://eshop.eca.ir/%D8%A7%D8%A8%D8...C-4f-55v-.html

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X