اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

عکس چیپ RFID درکارتآ‌های مترو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

عکس چیپ RFID درکارتآ‌های مترو

با سلام
    احتمالا کارتآ‌های مترو را دیده باشید. امروز کاملا اتفاقی یک از آشناآ‌ها یه کارت متروی شفاف (البته شکسته!) به من نشان داد که چیپ RFID و همچنین آنتن آن به خوبی مشخصه. یه چندآ‌تا عکس گرفتم (البته کیفیت عکس خیلی خوب نشد :sad گفتم اینجا هم قرار بدهم. شاید برای دوستان جالب باشه.

-- عکسآ‌ها را با برنامهآ‌های خوب Gimp و ImageMagic برای قرار دادن در این پست آماده کردهآ‌ام. Gimp مانند فوتوشاپ رابط گرافیکی دارد و ImageMagic هم برنامهآ‌ای است که در خط فرمان کار میآ‌کند. هر دوی این برنامهآ‌ها کدباز هستند!
    من دوست دارم آزاد فکر کنم، نرمآ‌افزارآ‌ و سختآ‌افزارهای آزاد را به کار ببرم و اگر توانستم نرمآ‌افزار، سختآ‌افزار و محتوای آزاد درست کنم!

پاسخ : عکس چیپ RFID درکارتآ‌های مترو

سلام ...
    اطلاعات تو این RFID ذخیره میشن
    چیجوری خونده میشن

ممنون :bye
    Put the fun back into computing. Use Linux

دیدگاه

سلام،
      این کارت ها 125k هستند یا 13 مگ؟
      There is nothing so practical as a good theory. — Kurt Lewin, 1951

دیدگاه

نوشته اصلی توسط parsix-linux
        سلام ...
        اطلاعات تو این RFID ذخیره میشن
        چیجوری خونده میشن
        ممنون :bye
        با سلام
        من خیلی کم از سیستم RFID اطلاع دارم و از جزئیات که اصلا اطاع ندارم! ولی این طور که میآ‌دانم دستگاه خواننده (RFID Reader) یه میدان مغناطیسی درست میآ‌کنه. چیپ داخل کارت با آنتنی که داره اولا ولتاژ تغذیه رو از روی همین میدان میآ‌گیره بعد هم مثل یه فرستنده گیرنده معمولی با دستگاه خواننده صحبت میآ‌آ‌کنه. البته پروتوکل مفصلی داره، خصوصا به این صورت طراحی شده که، چندین چیپ بتوانند همزمان (در یک فرکانس) خوانده شوند و سیگنال آنها با هم قاطی نشود (در واقع Collision detection نیاز هست).
        این چیپآ‌ها میآ‌توانند خیلی مفصل باشند و روشون EPROM باشه و پروگرم شوند از این جنلوک بازیآ‌ها.

نوشته اصلی توسط رضا سپاس یار
        سلام،
        این کارت ها 125k هستند یا 13 مگ؟
        آقای سپاسیار عزیز من اصلا اطلاعی ندارم. حالا این ۱۲۵ و ۱۳ چی هستند؟ ظرفیت حافظه؟
        با تشکر
        من دوست دارم آزاد فکر کنم، نرمآ‌افزارآ‌ و سختآ‌افزارهای آزاد را به کار ببرم و اگر توانستم نرمآ‌افزار، سختآ‌افزار و محتوای آزاد درست کنم!

دیدگاه

این کارتها روی فرکانس 13.56 مگا هرتز کار می کنند.

دیدگاه

سلام
            این کارتها کارتهای مایفر هستند و دارای 4 لایه اطلاعات هسنتد . قابلیت خواندن و نوشتن رو دارند . برای خواندن و یا نوشتن اطلاعات باید به کارت لاگین کنید و اطلاعات رو بخونید . در حالت عادی فقط میتونید id کارت رو بخونید . قیمت ماژول مایفر از 80 هزار تومان به بالاست .
            نوفن پردازش هوشمند

دیدگاه

با سلام
              با تشکر از پشه 007
              برای دوستان علاقهآ‌مند سایت مایفر: http://mifare.net

--دوستان برای من سوال مطرح شده که قیمت این تگآ‌ها (tag) به خصوص تگآ‌هایی که قابلیت خواندن/نوشتن دارند، در تعداد بالا حدود چقدر است؟ بد نیست یه برآورد داشته باشیم.

دیدگاه

روی تعداد 3000 تا من حدود 2000 تومان . استاندارد با 4 کیلو حافظه . نوع لایت نوع ارزونتره .
                نوفن پردازش هوشمند

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X