سلام . به نظرمن ازمدلاسیون pwm استفاده کنید. اونها دقیق ترند. و از تریستور های صنعتی استفاده کنید.
برای ساخت pwm ابتدا یک موج دندانه اره ایی بسازید و سپس از یک اوپ امپ استفاده کنید و در حالت مقایسه گر به شکل موج pwmمیرسید. سپس خروجی اوپ امپ رو با ترانسفورگاتور پالس به گیت ترییتور متصل کنید.
افزون بر تعویض BT136 با BT139 همراه یک هیتسینک بزرگ و دست ساز ، مقاومتها هم محض احتیاط با 0.5 و 1 واتی جایگزین شد
دیمر فوق در تصویر زیر دیده می شودکه براحتی می تواند کتری برقی 1700 واتی که فاقد دیمر کارخانه ای و گرم نگهدار بود را کنترل کند
سلام . به نظرمن ازمدلاسیون pwm استفاده کنید. اونها دقیق ترند. و از تریستور های صنعتی استفاده کنید.
برای ساخت pwm ابتدا یک موج دندانه اره ایی بسازید و سپس از یک اوپ امپ استفاده کنید و در حالت مقایسه گر به شکل موج pwmمیرسید. سپس خروجی اوپ امپ رو با ترانسفورگاتور پالس به گیت ترییتور متصل کنید.
دیمر در واقع برش دهنده سیگنال اصلی برق شهر با کنترل زاویه آتش ترایاک هست و برای بار های مقاومتی مثله همین کتری یا لامپ رشته ای جواب میده
خودم با استفاده از راهنمایی های این انجمن با میکروکنترلر این کار رو انجام دادم
برای همین منظور باید نقاط صفر سیگنال برق شهر (50هرتز) تشخیص داده بشه که بنا به نیاز از اون لحظه زمان آتش ترایاک محاسبه بشه
سیگنال PWM برای کنترل جریان متناوب به اون سادگی که برای جریان مستقیم استفاده میشه ناکارآمده
بله من هم به این فکر کردم که با فرض برق شهر 50 هرتز یک سیگنال PWM با فرکانس 100 هرتز میسازم و با تغییر دیوتی سایکل همون کار رو میکنم اما اگر فرکانس برق شهر بشه 50.1 بعد از مدت زمان کوتاهی دستگاه از هماهنگی خارج و ....
بهترین راه همونه که از برق شهر لحظات صفر تشخیص داده بشه و ادامه کار که در بالا گفتم
سلام دوستان
میشه یک مدار دیمر بهم معرفی کنین که علاوه بر هویه. دور دریل 1000 واتی رو هم بتونه کنترل کنه
سلام،خوشبختانه چون که موتور دریل از نوع یونیورسال هست
میشه با مدارات دیمری که در اینترنت فراوان هستند همچین کاری را
به راحتی انجام داد.
اگه سوال دیگه ای بود در خدمتم.
موفق باشید .
دیدگاه