اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

زمان Tdon ، Tdoff,Trو Tf در ماسفت چی هست ؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

زمان Tdon ، Tdoff,Trو Tf در ماسفت چی هست ؟

با سلام خدمت اعضای محترم انجمن خواستم بدونم در یک ماسفت قدرت زمان Tdon ، Tdoff ,Trو Tf در ماسفت قدرت چی هست ؟ ممنون یک نمونه جدول از شماره های مختلف گذاشتم :

پاسخ : زمان Tdon ، Tdoff,Trو Tf در ماسفت چی هست ؟

نوشته اصلی توسط Nahid63 نمایش پست ها
    با سلام خدمت اعضای محترم انجمن خواستم بدونم در یک ماسفت قدرت زمان Tdon ، Tdoff ,Trو Tf در ماسفت قدرت چی هست ؟ ممنون یک نمونه جدول از شماره های مختلف گذاشتم :
    سلام
    همه این اطلاعات در دیتاشیت قطعه موجود است!!!
    این پارامترها اغلب در مد کاری سوئیچ به کار میرند!
    td(on) = Turn-On Delay Time –––
    tr = Rise Time –––
    td(off) = Turn-Off Delay Time –––
    tf = Fall Time –––
    تصویر زیر نیز گویای مطلب هست!
    اگه فکر میکنی که جای F و R جابه جا هست، دلیلش اینه که ماسفتها قطعات کنترل کننده جریان بوسیله ولتاژ هستند!

◙◙◙◙◙ میخوام به دوستان یه کتاب معرفی کنم! وقت کردید، بخونید - اسمش هست قرآن، سال نشر 10، نویسنده: خدا . ◙◙◙◙◙

دیدگاه

سلام ببخشید اگر سوالم نامربوط هست .. آیا میشه از مقاومت بین درین و سورس ماسفت یا کلکتور و امیتر ترانزیستور بعنوان مقاومت اهمی استفاده کرد ..؟؟یعنی اگر یه مقاومتی با مقدار بالا نیاز بود ازش استفاده کنیم !!

با تشکر فراوان

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi8 نمایش پست ها
        سلام ببخشید اگر سوالم نامربوط هست .. آیا میشه از مقاومت بین درین و سورس ماسفت یا کلکتور و امیتر ترانزیستور بعنوان مقاومت اهمی استفاده کرد ..؟؟یعنی اگر یه مقاومتی با مقدار بالا نیاز بود ازش استفاده کنیم !!

با تشکر فراوان
        ابتدا عرض کنم که بحث شما مرتبط نیست بنابراین این بحث رو در این تاپیک ادامه ندید
        میتونید در تاپیک های دیگه بحث رو ادامه بدید
        مقاومت درین سورس ماسفت به ولتاژ گیت سورس مرتبط هست و نمودار این ارتباط رو شرکت سازنده برای هر ماسفتی در دیتاشیت نشون داده
        با نگاه کردن به این نمودار مشخصه که در بعضی نواحی نمودار در صورت تغیرات ناچیز ولتاژ گیت سورس تغیرات زیاد مقاومت درین سورس ماسفت رو شاهد هستیم
        من خودم از ماسفت irfz44n به عنوان مقاومت متغیر استفاده میکنم که میتونه در صورت اتصال هیتسینک مناسب تا چند ده وات رو به راحتی تلف کنه و در واقع با این کار
        ما یه مقاومت متغیر با توان مثلا 70 وات رو ساختیم
        اما همونطور که گفتم این مقاومت تحت تاثیر شدید ولتاژ گیت سورس هست
        ضمنا در ترانزیستور ها جریان از درین به سورس یا کلکتور به امیتر هست و برعکس این ممکن نیست
        بنابراین یه مقاومت هست که تنها از یک طرف جریان رو عبور میده

موفق باشید
        آرزوی سرافرازی برای ایران عزیز . . .

دیدگاه

میشه یک تعریف درست ازش بگید ؟

td(on) = Turn-On Delay Time –––
          tr = Rise Time –––
          td(off) = Turn-Off Delay Time –––
          tf = Fall Time

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X