اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال برق گرفتگی ساده

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوال برق گرفتگی ساده

نوشته اصلی توسط afceaglee2013 نمایش پست ها
    برق گرفتگی با دو سیم دیگه بحث نداره
    برقگرفتگی با یه سیم اتفاقا به مستقیم و متناوبش ربط داره (حداقل در ولتاژ هایی که ما سروکار داریم) .. این حالت هایی که شما گفتید همشون زمین دارن .. 100 ولت برای 800 ولت حکم زمینو داره .. یا دو سیم از سه فاز با توجه به اختلاف فازشون یکی زمین اونیکی میشه ..
    اگه منظورتون اینه ک برای برق گرفتگی احتیاج به اختلاف پتانسیل صفر نیست بله ولی کسی خلاف اینو نگفته

دی الکتریک چی؟

مطمئن امتحان نکردید یا اگرم کردید نوک سیم فااز رو زدید به کاغذ و ...
    بنده آزمایش عملی انجام دادم و با توجه به عدد هایی ک داده شد دو تا احتمال مطرح کردم .. عرض نکردم کسی باور کنه
    با سلام
    فرض کنید شما بتونید روی یه انگشت پاتون بایستید (میدونم نمیشه اما برای اینکه قضیه سطح مقطع حل کنیم اینو گفتم) و روی همون کاغذ بایستید و نوک انگشتتان به فاز بزنید یعنی برق شما را نمیگریه ؟؟؟؟؟ مطمئنا میگیره
    سوال من این هستش که در دو حالت کاغذ با بدن شما سری و بین فاز و زمین قرار گرفته وتوی مدار سری هم که فرقی نمیکنه جریان یکی هستش (یعنی از بدن و کاغذ یه جریان میگذره) پس چرا جای دو مقاومت (یکی کاغذ و دیگری مقاومت بدن شماست) عوض میکنیم قضیه 180 درجه فرق میکنه و شما را برق میگیره.مقاومتها همون هستش و جریان هم همونه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mostafa6369 نمایش پست ها
      با سلام
      فرض کنید شما بتونید روی یه انگشت پاتون بایستید (میدونم نمیشه اما برای اینکه قضیه سطح مقطع حل کنیم اینو گفتم) و روی همون کاغذ بایستید و نوک انگشتتان به فاز بزنید یعنی برق شما را نمیگریه ؟؟؟؟؟ مطمئنا میگیره
      سوال من این هستش که در دو حالت کاغذ با بدن شما سری و بین فاز و زمین قرار گرفته وتوی مدار سری هم که فرقی نمیکنه جریان یکی هستش (یعنی از بدن و کاغذ یه جریان میگذره) پس چرا جای دو مقاومت (یکی کاغذ و دیگری مقاومت بدن شماست) عوض میکنیم قضیه 180 درجه فرق میکنه و شما را برق میگیره.مقاومتها همون هستش و جریان هم همونه
      ما هر چقدر هم تصور کنیم و از تصوراتمون مطمئن باشیم برای قوانین فیزیک فکر نکنم مهم باشن
      نمیخوام روی اینکه سطح مقطع تاثیر گذاره اصرار کنم ولی بدون دلیل و آزمایش نه میشه ردش کرد نه تایید
      زندگی پر ز وجود است ولی ..
      ما چه را می خواهیم چه را می جوییم که لب چشمه ی امید اینچنین نا امیدانه به سرابی تلخ مینگریم...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط afceaglee2013
        برق گرفتگی با ولتاژ مستقیم چه ربطی ب خازن داره عزیز
        چطور بدون زمین در ولتاژ مستقیم برق گرفتگی داریم؟یعنی با یه سیم میشه برق بگیره مارو؟ (در ولتاژ مستقیم)

یکدفعه میگی بدون زمین برق گرفتگی نداریم - حالا که مثال 100 و 800 و میگم با اختلاف پتانسیل هم میشه و نیاز به زمین نیست - میگی کی گفته؟
        موارد دیگه هم همینطور - نیازی به ادامه بحث نمیبینم.
        دوست عزیز اگه مفید بود روی تشکر بزن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط david24 نمایش پست ها
          نوشته اصلی توسط afceaglee2013
          برق گرفتگی با ولتاژ مستقیم چه ربطی ب خازن داره عزیز
          چطور بدون زمین در ولتاژ مستقیم برق گرفتگی داریم؟یعنی با یه سیم میشه برق بگیره مارو؟ (در ولتاژ مستقیم)

یکدفعه میگی بدون زمین برق گرفتگی نداریم - حالا که مثال 100 و 800 و میگم با اختلاف پتانسیل هم میشه و نیاز به زمین نیست - میگی کی گفته؟
          موارد دیگه هم همینطور - نیازی به ادامه بحث نمیبینم.
          بنظر میاد من فارسی ننوشتم
          هر جور راحتی عزیز
          زندگی پر ز وجود است ولی ..
          ما چه را می خواهیم چه را می جوییم که لب چشمه ی امید اینچنین نا امیدانه به سرابی تلخ مینگریم...

دیدگاه

سلام یه سوال دارم
            مقاومت بدن من به طرز عجیبی کمه ذر حد 60 تا70 کیلو اهم
            ایا این عادی هست ؟
            میدونم اگر یه برق کوچولو هم بگیرتم کارم تمومه
            بعد این دستکش های ضد برش چقدر عایق هستند ؟
            از اینا منظورمه
            [IMG][/IMG]
            جاده ی موفقیت سر راست نیست
            پیچی وجود دارد به نام شکست
            دور برگردانی به نام سردر گمی
            سرعت گیر هایی بنام دوستان
            چراغ قرمز هایی بنام دشمنان
            چراغ احتیاط هایی بنام خانواده
            تایر های پنچری خواهید داشت به نام شغل
            اما اگر یدکی بنام عزم داشته باشید
            موتوری به نام استقامت
            و راننده ای بنام خدا
            به جایی خواهید رسید که موفقیت نام دارد . . .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mehdi.dehghani نمایش پست ها
              سلام یه سوال دارم
              مقاومت بدن من به طرز عجیبی کمه ذر حد 60 تا70 کیلو اهم
              ایا این عادی هست ؟
              میدونم اگر یه برق کوچولو هم بگیرتم کارم تمومه
              بعد این دستکش های ضد برش چقدر عایق هستند ؟
              از اینا منظورمه
              [IMG][/IMG]
              این عدد بستگی به رطوبت پوست و...داره بر فرضم کم باشه من جایی نشنیدم دکتر افزایش مقاومت داشته باشیممی تونید صبح به صبح ناشتا یک لیوان خاکه رغال بخورید تا مقاومت کربنی بدنتون بالا برهفقط بعدش سرطان می گیرید
              اینجا که نوشته مقاومت بدن 100کیلو اهم هم هست اما ممکنه بستگی به شرایط رطوبت و...تا 1000اهم هم پایین بیاد پس مقاومت شما کم نیست خوبه.

این دستکشها در 220 ولت می دونم عایقه اما از نظر ایمنی صفر است دستکشی که به راحتی از روی دست ممکنه رشته سیمی به بدن تماس پیدا کنه به درد کار برق نمی خوره .روی دست که هیچ، اینها حتی ممکنه از کف دستم رشته های باریک سیم بهش نفوذ کنه .کمی هزینه کنید و دستکش مخصوص برق بخرید یا کلا با سیم داری ولتاژ بالا کار نکنید اول برق را قطع کنید .
              کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
              ولتر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X