اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

خودآموزی الکترونیک و برنامه نویسی مرتبط

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

خودآموزی الکترونیک و برنامه نویسی مرتبط

سلام. خسته نباشید. من دانشجوی رشته ی علوم تجربی هستم که خب علاقه ی زیادی به الکترونیک و برنامه نویسی (به طور خاص سیگنالینگ و هوش مصنوعی و ...) دارم. مدتیه دنبال راهنما / کتابی میگردم که بتونم با خودآموزی هم برنامه نویسی و هم الکترونیک یاد بگیرم. البته قبلش هم با مفاهیم پایه*ای آشنا بشم. میخواستم از شما عزیزان راهنمایی بخوام در این زمینه. ممنون میشم اگه کسی تجربه مشابه داشته راهنمایی کنه و کتاب/منبع معرفی کنه.
    جدیدترین ویرایش توسط Nr.; ۰۶:۲۶ ۱۳۹۸/۰۲/۲۲. دلیل: حذف نیم فاصله!

پاسخ : خودآموزی الکترونیک و برنامه نویسی مرتبط

چه پروژه هایی مثلا میخاین اجرایی کنید؟
    جدیدترین ویرایش توسط arvinfx; ۰۶:۵۹ ۱۳۹۸/۰۲/۲۲.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx نمایش پست ها
      چه پروژه هایی مثلا میخاین اجرایی کنید؟
      در مراحل اول فقط میخوام پایه و کارهای عملی پایه رو یاد بگیرم. یعنی خب پیش فرض ذهنیم اینه اول اصول کلی و کارهای پایه ش رو یاد بگیرم. مثل یه دانشجوی ترم یکی که قبلش فقط دروس دبیرستان رو خونده! ولی فعالیت هایی که خودم دوست دارم آینده بتونم انجام بدم مثلا ساخت قطعاتی برای بازیابی توانایی نخاع و .. باشه. یعنی مثلا پیوند مدار به نخاع! یا دانش علوم شناختی و اطلاع از نحوه کار مغز و فعالیت روی مشکلات و بیماری های مغز و اعصاب که عموما موجب ناتوانی مادام العمر میشن.
      البته در جریانم که تنهایی نمیتونم و زمان کار گروهی ه و خیلی زمان میخواد تا یک پروژ واحد به نتیجه برسه و یا نهایتا مقدمه ای برای فعالیت های علمی آیندگان بشه!
      راستش من دانشجوی سال ۴ پزشکی ام و در ادامه راه هم قصد انتخاب رشته تخصص مغز و اعصاب و یا Ph.D نوروساینس دارم .. [دیگه کاملا مشخص شد که کلاً در مهندسی صفره اطلاعاتم!]
      پ.ن: چرا جای نیم فاصله ستاره میذاره؟
      جدیدترین ویرایش توسط Nr.; ۰۷:۵۴ ۱۳۹۸/۰۲/۲۲.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Nr. نمایش پست ها
        در مراحل اول فقط میخوام پایه و کارهای عملی پایه رو یاد بگیرم. یعنی خب پیش فرض ذهنیم اینه اول اصول کلی و کارهای پایه ش رو یاد بگیرم. مثل یه دانشجوی ترم یکی که قبلش فقط دروس دبیرستان رو خونده! ولی فعالیت هایی که خودم دوست دارم آینده بتونم انجام بدم مثلا ساخت قطعاتی برای بازیابی توانایی نخاع و .. باشه. یعنی مثلا پیوند مدار به نخاع! یا دانش علوم شناختی و اطلاع از نحوه کار مغز و فعالیت روی مشکلات و بیماری های مغز و اعصاب که عموما موجب ناتوانی مادام العمر میشن.
        البته در جریانم که تنهایی نمیتونم و زمان کار گروهی ه و خیلی زمان میخواد تا یک پروژ واحد به نتیجه برسه و یا نهایتا مقدمه ای برای فعالیت های علمی آیندگان بشه!
        راستش من دانشجوی سال ۴ پزشکی ام و در ادامه راه هم قصد انتخاب رشته تخصص مغز و اعصاب و یا Ph.D نوروساینس دارم .. [دیگه کاملا مشخص شد که کلاً در مهندسی صفره اطلاعاتم!]
        پ.ن: چرا جای نیم فاصله ستاره میذاره؟
        خوب باید بگم الکترونیک خیلی وسیعه البته نه به اندازه پزشکی ، ولی من یه دیپلمه تجربی هستم که مدت 10 ساله دارم الکترونیک کار میکنم. تا به خودم اومدم دیدم پیر شدم توی راه یادگیری.
        الکترونیک دیجیتال الان خیلی خوب شده قبلا شما حتما باید پایه آنالوگ قویی می داشتی ولی الان با ماژول ها آماده ای که اومده تغریبا همه کار های آنالوگ رو برات انجام دادن ولی پایه و مادر تمام مسایل دیجیتال هم آنالوگه. شما بهتره از مبانی الکترونیک شروع کنید بعضی ها کتابهای هنرستان رو پیشنهاد میکنن ، بعد کم کم بری سمن دیجیتال و میکروپروسسور ها و خودت می افتی توی جریان...
        در مورد نوروساینس شنیدم خیلی علم خفنیه اگر تونستی کمی برامون توضیح بدی راجعبش ممنون.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx نمایش پست ها
          خوب باید بگم الکترونیک خیلی وسیعه البته نه به اندازه پزشکی ، ولی من یه دیپلمه تجربی هستم که مدت 10 ساله دارم الکترونیک کار میکنم. تا به خودم اومدم دیدم پیر شدم توی راه یادگیری.
          الکترونیک دیجیتال الان خیلی خوب شده قبلا شما حتما باید پایه آنالوگ قویی می داشتی ولی الان با ماژول ها آماده ای که اومده تغریبا همه کار های آنالوگ رو برات انجام دادن ولی پایه و مادر تمام مسایل دیجیتال هم آنالوگه. شما بهتره از مبانی الکترونیک شروع کنید بعضی ها کتابهای هنرستان رو پیشنهاد میکنن ، بعد کم کم بری سمن دیجیتال و میکروپروسسور ها و خودت می افتی توی جریان...
          در مورد نوروساینس شنیدم خیلی علم خفنیه اگر تونستی کمی برامون توضیح بدی راجعبش ممنون.
          متشکرم بابت راهنمایی. بله منم حداقل یه ۳۰ سالی رو برای یادگیری کنار گذاشتم. مخصوصاً با این موازی کاری.
          درباره ی نوروساینس هم سوال سختی پرسیدین ولی خب اجمالا بخوام بگم "دانش عصب شناسی" دنبال اینه که بفهمه مغز و سیستم های عصبی و مدارهای نورونی چطوری کار میکنند و از این راه بفهمه چی میشه که تنها با مبادله سدیم و پتاسیم ما میتونیم خوشحال بشیم، بخندیم، فکر کنیم، یادبگیریم، حافظه داشته باشیم و قص علی هذا. یه دانش بین رشته ای بین مهندسی و پزشکی و علوم پایه ست. هرچند مثل سایر علوم پایه در ایران با تحصیلات آکادمیک میتونی افسرده بشی و آینده ای نبینی برای خودت.
          جدیدترین ویرایش توسط Nr.; ۰۸:۱۹ ۱۳۹۸/۰۲/۲۲.

دیدگاه

از دوستان کسی نبود راهنمایی کنه ما رو؟!

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

برای توصیف بیشتر جهت راهنمایی گرفتن از دوستان مجرب ..
            حوزه علاقه ی من نوروساینس ه که از نظر مهندسی هم Brain computer interface و neuroengineering میخوام مهارت کسب کنم .. برای فعالیت در حوزه علاقه مندیهام، لازم دارم مسائل پایه ای و مهارت کسب کنم در این علم ..

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X