اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

برق*دار بودن بدنه فلزی وسایل در برخی از پریزها

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : برق*دار بودن بدنه فلزی وسایل در برخی از پریزها

سلام دوستان.
    همونطور که یکی از دوستان اشاره کردن موضوع برق*دار بودن ربطی به پریز نداشت و ناشی از جنس کف زمین بود.
    باید سیم ارت رو نصب کنم که البته وصل کردنش کمی کار داره و برای این دستگاه شیوه خاصی داره که شامل چند تا مگنت هست که باید به شیوه خاصی به سیم*ها بسته بشه و در نهایت بدنه دستگاه به پاورش وصل بشه. این شیوه وصل ارت برای من که جالب بود.
    به هر حال ممنون از راهنماییهاتون.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط s115rz نمایش پست ها
      سلام دوستان.
      همونطور که یکی از دوستان اشاره کردن موضوع برق*دار بودن ربطی به پریز نداشت و ناشی از جنس کف زمین بود.
      باید سیم ارت رو نصب کنم که البته وصل کردنش کمی کار داره و برای این دستگاه شیوه خاصی داره که شامل چند تا مگنت هست که باید به شیوه خاصی به سیم*ها بسته بشه و در نهایت بدنه دستگاه به پاورش وصل بشه. این شیوه وصل ارت برای من که جالب بود.
      به هر حال ممنون از راهنماییهاتون.
      من چنین روشی رو هیچ جای صنعت و الکترونیک ندیدم بیشتر توضیح میدین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx نمایش پست ها
        من چنین روشی رو هیچ جای صنعت و الکترونیک ندیدم بیشتر توضیح میدین
        از بروشورش عکس می*گیرم و قرار می*دم.

دیدگاه

سلام
          روی بدنه ی پنکه که فازمتر می گذارم روشن می شود وقتی پنکه را روشن می کنم چراغ فازمتر خاموش می شود
          حالا اگر دوشاخه را برعکس بزنم موضوع عوض می شود وقتی چراغ فازمتر روشن اگه موتور پنکه کار می کند
          مشکل از کجاست؟ خطرناک است؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط morteza228 نمایش پست ها
            سلام
            روی بدنه ی پنکه که فازمتر می گذارم روشن می شود وقتی پنکه را روشن می کنم چراغ فازمتر خاموش می شود
            حالا اگر دوشاخه را برعکس بزنم موضوع عوض می شود وقتی چراغ فازمتر روشن اگه موتور پنکه کار می کند
            بستگی داره مولتی متر چه اختلاف ولتاژی نشون بده (نسبت به نول و یا نسبت به زمین)

دیدگاه

سلام
              سلام و درود،این مشکل معمولا به دو دلیل زیر اتفاق می افتد:
              1- نفوذ رطوبت بین بدنه و یکی از سیم ها
              2- ظرفیت خازنی بین یکی از سیم ها و بدنه
              در صورتی که با لمس کردن، ذره ای دچار برق گرفتگی شدین، بهتره پنکه رو سرویس کنین و اگه خیر، این موضوع زیاد جدی نیست.
              موفق و پیروز باشید

دیدگاه

سلام
                با سلام به شما و عرض وقت بخیر....

اگر همگامی که پنکه روشن است....یک سر فازمتر به بدنه
                فلزی پنکه و سر بالایی فارمتر که به دست شماست ...حالا دست دیگر خود را اگر به زمین بزنید و نور فازمتر زیادتر شود .....در این صورت
                پنکه اتصال بدنه دارد .و باید تعمیر شود... سلامت باشید...

دیدگاه

سلام
                  با سلام
                  بین سیمهای برق ورودی به دستگاهها و بدنه ی فلزی دستگاه که طبعا در معرض تماس دست کاربر هست همواره یه امپدانس وجود داره که معمولا بالاست، اما همین امپدانس سبب تجمیع بار الکتریکی یا برقراری جریان ضعیفی در بدنه میشه که میتونه در هنگام تماس به کاربر شوک بده یا احساس برق گرفتگی ایجاد کنه.
                  گاهی اوقات با معکوس زدن دو شاخه و تعویض جای فاز و نول این مشکل حل میشه و در واقع بدنه از طریق اون امپدانس به نول وصل میشه. اما تشخیص جهت درستِ دوشاخه، برای دستگاههایی که ممکنه چند بار از برق کشیده و دوباره زده بشن آسان نیست.
                  به همین دلیل بهترین کار استفاده از ارت، و کابلها و دو شاخه های ارت دار هست. در این صورت حتی اگر دستگاه واقعا اتصال بدنه داشته باشه با روشن کردنش فیوز می پره و آسیب جانی به کسی نمیرسه. اگه چاه ارت مناسب در دسترس نیست روش خوب جایگزین اتصال به لوله ی آب هست که به علت وجود شبکه ی سراسری اتصال زمین، بخوبی کار ارت رو میکنه.
                  نکته: همانقدر که لوله ی آب برای اینکار مناسب هست، لوله ی گاز نامناسب و خطرناک هست.
                  کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

از شما تشکر می کنم بابت توضیحات و مطالبی که فرمودید

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

سلام دستتون درد نکنه بابت پاسخگویی مولتی متر خیلی دقیق خوب نیست اما تقریباً هیچ ولتاژ متناوب رو نشون نمیده وقتی که دیگر صحبت کنم به پنجره های فلزی و یک سر می کنم به بدنه پنکه اما فاز مترو کاملاً روشن میکنه واقعا نمیدونم علت چیه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X