اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اتش سوزی مغازه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

اتش سوزی مغازه

سلام خسته نباشید میگم به مدیران سایت من سه روز پیش مغازه ام اتیش گرفت در اثر اتصالی کردن نمیدونم چی شد 600 تا اس ام دی گلکسی وصل کرده بودم برا تست ترانس ترانس 12 ولت 33.3 امپر بود نمیدونم مقازه ما امپر کم میاره وقتی لیزر رو همزمان با یه چیز دیگه وصل میکنیم برق میره یا استاب لیزر میسوزه 20 تا اس ام دی 20 تا اس ام دی رو با هم موازی کردم اس ام دی ها هم زیاد داغ نمیشه 2000 اس ام دی گلکسی رو میز بوده لب تابم هم رو میز بوده 3 تا ترانس گلکسی 400 هم بوده فکگ میکنم مال ترانس یا برق هس ترانسی که از نمایشگاه اوردم ساخت ایران بود نمیدونم چرا فن هم نداشت خیلی ضرر بهم وارد شده برا بیمه چی بگم که خصارت بهم بدن خی لی ضرر کدم لطفا بگید چی بگم به بیمه
    3
    ترانس
    0%
    1
    برق مقازه
    0%
    1
    اتصالی
    0%
    1

The poll is expired.

پاسخ : اتش سوزی مغازه

نوشته اصلی توسط hoseinjafarian
    سلام خسته نباشید میگم به مدیران سایت من سه روز پیش مغازه ام اتیش گرفت در اثر اتصالی کردن نمیدونم چی شد 600 تا اس ام دی گلکسی وصل کرده بودم برا تست ترانس ترانس 12 ولت 33.3 امپر بود نمیدونم مقازه ما امپر کم میاره وقتی لیزر رو همزمان با یه چیز دیگه وصل میکنیم برق میره یا استاب لیزر میسوزه 20 تا اس ام دی 20 تا اس ام دی رو با هم موازی کردم اس ام دی ها هم زیاد داغ نمیشه 2000 اس ام دی گلکسی رو میز بوده لب تابم هم رو میز بوده 3 تا ترانس گلکسی 400 هم بوده فکگ میکنم مال ترانس یا برق هس ترانسی که از نمایشگاه اوردم ساخت ایران بود نمیدونم چرا فن هم نداشت خیلی ضرر بهم وارد شده برا بیمه چی بگم که خصارت بهم بدن خی لی ضرر کدم لطفا بگید چی بگم به بیمه
    والا من که نفهمیدم چی نوشتید شما خودتون متوجه میشید؟متاسفم بابت مغازتون.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mindhunter نمایش پست ها
      والا من که نفهمیدم چی نوشتید شما خودتون متوجه میشید؟متاسفم بابت مغازتون.
      سلام
      ایشون آشفته هستن و درکشون میکنم و بابت مغازشون متأسفم.
      ایشون منظورشون اینه که چه چیزی به بیمه بگن که یه مقدار خسارت رو بیمه بده؟

دیدگاه

اصبا میخوام بدونم چرا ادش گرفته سوییچینگ 12ولت 33امپر و 600تا اس ام دی 12ولت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hoseinjafarian نمایش پست ها
          من فکر نکنم منبع تغذیه سوییچینگ آتش بگیره نه اینچه چینی درجه 5 بوده بازم احتمالش کم هست فوقش قطعه ای میسوزه و منبع خاموش میشه.اون 600 تا اس ام دی نیاز به دفع حرارتی نداشتن؟شاید زیرشون چیزی بوده که اون آتش رفته.شما بهتر از ما میدونی چه کارایی انجام شده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hoseinjafarian
            سلام
            منم راستش متوجه نشدم دقیقا شما چی نوشتید اما بیمه کاری به حرف شما نداره کارشناس دارند خودش میاد بررسی می کنه.مثل وقتی که تصادف می کنید پلیس کاری به حرف من و شما نداره اون خودش حادثه را بررسی می کنه .

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط mindhunter نمایش پست ها
            من فکر نکنم منبع تغذیه سوییچینگ آتش بگیره نه اینچه چینی درجه 5 بوده بازم احتمالش کم هست فوقش قطعه ای میسوزه و منبع خاموش میشه.اون 600 تا اس ام دی نیاز به دفع حرارتی نداشتن؟شاید زیرشون چیزی بوده که اون آتش رفته.شما بهتر از ما میدونی چه کارایی انجام شده
            علی جان من قبلا که پاور گرین 330-380زیاد تعمیر می کردم بین چندهزار مورد تعمیر، 3-4مورد بود که کاملا منبع آتیش گرفته بود و برد کاملا سوخته بود .سویچینگها مخصوصا فن دار اگر در محیطهایی مثل خونه(روی فرش) یا کارگاه نساجی باشند در بلند مدت داخلشون میشه پر از الیاف کافیه یه جرقه ایجاد بشه یا یک قطعه حرارتش بره بالا کاملا آتیش می گیرند اما این آتش داخلشون می ماند (چون ماده قابل سوختن زیادی داخل پاور نیست) و به جایی انتقال پیدا نمی کنه جز اینکه کنار پاور چیزی قابل اشتعال قرار داشته باشه.
            کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
            ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hoseinjafarian نمایش پست ها
              تجربه ی من اینگونه بوده که بیشتر خازن ها به حد فجیع داغ میشن وگاز متصاعد شده آتشگیر هست. همچنین دوستان هم اشاره کردن جمع شدن پرز و .../
              مواد قابل اشتعال مثل چوب و ام دی اف نباید اطراف این مبدل ها باشن چون این مبدل ها دماشون تا 120 درجه هم میره(اگه فنشون به دلیلی متوقف بشه)

امیرحسین ضیا

دیدگاه

مرسی بابت همکاری، اتش نشانی و پلیس اومد و گذارشش رو داد منم همه چیز رو انداختم تقصیر برق محله و اینکه گرم شده هم مال این بوده که همکاری که اینا رو گذاشته تست روی هم گذاشته و اس ام دی ها هم تا 160 درجه داغ میشن و جنس اس ام دی و ترانس هم درجه 1 بوده قط کن هم داشته واقعا نمیدونم چرا غط نکرده بیمه هم میاد حالا یه کاریش میکنیم دمتون گرم ترانس های ما هم هیت سینک داره هم فن و ضد اب واقعا تعجب کرم بابت اینکه اتش گرفته حالا فردا بیمه بیاد ببینم چی میشه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X