اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نحوه ی شارژ باتری

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نحوه ی شارژ باتری

نوشته اصلی توسط mohsen74 نمایش پست ها
    2700mah امکان پذیر هست ؟

دوست عزیز قبلش عرض کنم باتری با ظرفبت 2700 میلی آمپر ساعت در بازار جهانی قیمت بالایی داره و نمونه های موجود در بازار ایران اکثرا تقلبی و فیک هستند و در بیشتر موارد قادر به ارائه نصف این ظرفیت هم نیستند
    به طور عادی حداکثر جریان مجاز برای باتری 2700 میلی آمپر 270 میلی ـمپر میباشد ولی اگر باتری با ظرفیت باال را با جریانی کمتر از حد مجاز شارژ کنیم فقط زمان شارژ طولانی تر میشود مضافا بر اینکه جریان شارژ و دشارژ کمتر باعث افزاریش قابل توجهی در عمر باتری میگردد .... و بر عکس اگر باتری رابا جریان بیش از حد مجاز شارژ نماییم علاوه بر استهلاک سریع میتواند حتی باعث انفجار باتری گردد

ساده ترین مدار شارژ باتری نیکل - متال این مدار میباشد

که مقدار ولتاژ ورودی و مقاومت RX از جدول زیر محاسبه میشود
    چنانکه ملاحظه میکنید برای باتری 9.6 ولت یا 8 باتری قلمی ) ولتاژ ورودی مدار بین 15.6 تا 18 ولت میباشد برای جریان شارژ 200 میلی آمپر مقاومت RX باید مقدار 6.8 اهم و یک چهارم وات باشد ....
    و البته به توصیه شخصی بنده اگر جریان شارژ را 100 میلی آمپر در نظر بگیرید بسیار منطقی تر خواهد بود و در اینصورت مقاومت RX باید 18 اهم یک جهارم وات در نظر گرفته شود
    این ساده ترین مدار شارژ با امکان تغییر برای شرایط مختلف بود و برای ولتاژ ورودی آن میتوانید از هر آداپتور ترجیحا تبیت شده از 15.5 تا 18 ولت مثل شکل زیر استفاده کنید

البته مدار متشکل از هر دو نیز موجود است ولی برای حالتهای مختلف باید محاسبه گردد

جدیدترین ویرایش توسط emitor; ۲۱:۳۱ ۱۳۹۸/۱۱/۰۲.
    پاره ای از رویکردهای دفاعی

دیدگاه

ممنون
      مهندس مدار وسطی خروجی نهایت 9 ولت داره چطوری 8 تا باتری و شارژ می کنه؟؟
      مهندس یه مشکلی هم می مونه اونم حداقل ولتاژه چون من در نظر داشتم با ورودی 12 باتریا و شارژ کنم که استاندارد تر و همه جا آداپتورش گیر می یاد البته مدارهایی که گذاشتی یه نگاهی کردم یا دیود دارن و مقاومت رو امیتر ترانزیستور که خودش افت ولتاژ می آره مثل اولی وآخری هم رگولاتور داره و هم ترانزیستور رگولاتور اگه با در نظر گرفتن اینا ولتاژ باید حداقل 15.6 باشه با راهکاری گران تر فکر کنم بشه با 12 ولت نظرت چیه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohsen74 نمایش پست ها
        ممنون
        مهندس مدار وسطی خروجی نهایت 9 ولت داره چطوری 8 تا باتری و شارژ می کنه؟؟
        مهندس یه مشکلی هم می مونه اونم حداقل ولتاژه چون من در نظر داشتم با ورودی 12 باتریا و شارژ کنم که استاندارد تر و همه جا آداپتورش گیر می یاد البته مدارهایی که گذاشتی یه نگاهی کردم یا دیود دارن و مقاومت رو امیتر ترانزیستور که خودش افت ولتاژ می آره مثل اولی وآخری هم رگولاتور داره و هم ترانزیستور رگولاتور اگه با در نظر گرفتن اینا ولتاژ باید حداقل 15.6 باشه با راهکاری گران تر فکر کنم بشه با 12 ولت نظرت چیه؟
        دوست عزیز پست ویرایش شد ....از یک مدار ساده 18 ولت استفاده کنید یا ترانس 9-0-9 که راحت هم تو بازار پیدا میشه و جریان زیادی هم لازم ندارید
        پاره ای از رویکردهای دفاعی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط emitor نمایش پست ها
          دوست عزیز پست ویرایش شد ....از یک مدار ساده 18 ولت استفاده کنید یا ترانس 9-0-9 که راحت هم تو بازار پیدا میشه و جریان زیادی هم لازم ندارید
          سلام مهندس
          یک باطری ni_mh دارم 9.6 ولت و 1500 میلی امپر ساعت هست
          یه مدار شبیه ساز کردم میخواستم شما نظر بدین اگه زحمتی نباشه

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم
          جدیدترین ویرایش توسط Mostafa77; ۱۸:۳۰ ۱۴۰۰/۰۲/۰۵. دلیل: بار گذاری عکس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط emitor نمایش پست ها
            دوست عزیز قبلش عرض کنم باتری با ظرفبت 2700 میلی آمپر ساعت در بازار جهانی قیمت بالایی داره و نمونه های موجود در بازار ایران اکثرا تقلبی و فیک هستند و در بیشتر موارد قادر به ارائه نصف این ظرفیت هم نیستند
            به طور عادی حداکثر جریان مجاز برای باتری 2700 میلی آمپر 270 میلی ـمپر میباشد ولی اگر باتری با ظرفیت باال را با جریانی کمتر از حد مجاز شارژ کنیم فقط زمان شارژ طولانی تر میشود مضافا بر اینکه جریان شارژ و دشارژ کمتر باعث افزاریش قابل توجهی در عمر باتری میگردد .... و بر عکس اگر باتری رابا جریان بیش از حد مجاز شارژ نماییم علاوه بر استهلاک سریع میتواند حتی باعث انفجار باتری گردد

ساده ترین مدار شارژ باتری نیکل - متال این مدار میباشد

که مقدار ولتاژ ورودی و مقاومت RX از جدول زیر محاسبه میشود
            چنانکه ملاحظه میکنید برای باتری 9.6 ولت یا 8 باتری قلمی ) ولتاژ ورودی مدار بین 15.6 تا 18 ولت میباشد برای جریان شارژ 200 میلی آمپر مقاومت RX باید مقدار 6.8 اهم و یک چهارم وات باشد ....
            و البته به توصیه شخصی بنده اگر جریان شارژ را 100 میلی آمپر در نظر بگیرید بسیار منطقی تر خواهد بود و در اینصورت مقاومت RX باید 18 اهم یک جهارم وات در نظر گرفته شود
            این ساده ترین مدار شارژ با امکان تغییر برای شرایط مختلف بود و برای ولتاژ ورودی آن میتوانید از هر آداپتور ترجیحا تبیت شده از 15.5 تا 18 ولت مثل شکل زیر استفاده کنید

البته مدار متشکل از هر دو نیز موجود است ولی برای حالتهای مختلف باید محاسبه گردد

سلام برا مدار اول ورودی چقدر باشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa77 نمایش پست ها
              سلام برا مدار اول ورودی چقدر باشه

سلام و درود،عباداتتون قبول باشه.
              دوست گرامی لطفا پست قبلتون رو ویرایش کنین چون عکسی وجود نداره و به جاش کلی کد وجود داره که باعث شده صفحه به شدت طولانی و سنگین بشه.
              اما پاسخ سوالتون:
              ورودی این مدار برای باتری نیکل کادمیوم 9.6 ولت حداقل 14 ولت و حداکثر 20 ولت باید باشه. بهتره به ترانزیستور یه حرارت گیر کوچیک نصب کنین.مقاومت RX رو هم 1 وات انتخاب کنین.
              موفق و پیروز باشید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها
                سلام و درود،عباداتتون قبول باشه.
                دوست گرامی لطفا پست قبلتون رو ویرایش کنین چون عکسی وجود نداره و به جاش کلی کد وجود داره که باعث شده صفحه به شدت طولانی و سنگین بشه.
                اما پاسخ سوالتون:
                ورودی این مدار برای باتری نیکل کادمیوم 9.6 ولت حداقل 14 ولت و حداکثر 20 ولت باید باشه. بهتره به ترانزیستور یه حرارت گیر کوچیک نصب کنین.مقاومت RX رو هم 1 وات انتخاب کنین.
                موفق و پیروز باشید.
                ممنون عبادات شما هم قبل باشه
                چشم ویرایشش میکنم
                و باطری که دارم نیکل متال هیدریده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa77 نمایش پست ها
                  ممنون عبادات شما هم قبل باشه
                  چشم ویرایشش میکنم
                  و باطری که دارم نیکل متال هیدریده
                  خوشبختانه عملکرد باتری های نیکل-کادمیوم و نیکل-متال هیدرید چندان فرقی با هم نداره و به همین خاطر این دسته از مدارات برای هردو نوع باتری قابل استفاده هست.
                  موفق و پیروز باشید.

دیدگاه

این rx از کجا و چطوری بدست میاد برای باطری؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X