محاسبه RS مینیمم و ماکزیمم در رگولاتور ساده زنری ؟
سلام مقدارمقاومت Rs مینیمم وماکزیمم در مدار زیر رو چطوری حساب کنم ؟ تا یه جایی حلش کردم اما ظاهرا یک داده کم داره اون هم IZ هست ، نمیدونم نگاهی بندازید ، فقط آیا نیازی به استخراج مقادیر دیتاشیت دیود زنر هم هست ؟
خدایا یکی بزرگترین آرزویهایم در این دنیا این است که همه مردم حالشان خوب باشد و احساس خوشبختی داشته باشند....
سلام مقدارمقاومت Rs مینیمم وماکزیمم در مدار زیر رو چطوری حساب کنم ؟ تا یه جایی حلش کردم اما ظاهرا یک داده کم داره اون هم IZ هست ، نمیدونم نگاهی بندازید ، فقط آیا نیازی به استخراج مقادیر دیتاشیت دیود زنر هم هست ؟
سلام
وظیفه زنر ثابت نگه داشتن ولتاژ هست دیگه؟(اوکی؟) پس همیشه ولتاژ دو سر R_load ثابته، پس جریانش مشخصه، حالا ما وقتی ولتاژ ورودیمون که متغییره رو تغییر میدیم I_Source تغییر می کنه( اما I_load ثابته) پس این اضافه جریان از طریق زنر باید تخیله شه که اون میشه I_zener پس تو اینجا I_zener ما میشه :
(Vs-Vz)\Rs برابر است با Iz+I_Load که مقدار I_load مشخصه و از طرف دیگه میدونیم که باید( ( I_s ضرب در Rs ) منهی ولتاژ منبع ) باید بزرگتر یا مساوی ولتاژ زنر باشه((is×Rs)-Vs)>Vz ، در غیر اینصورت زنر روشن نمیشه، خوب ( شد دو معادله دو مجهول )
چشمی حساب کردم حول وحوش 350 اهم میشه مینیم مقدار Rs
رفقا مهم نیست چطوری بازی می کنید؛ اگه شروع نکنید، قطعا بازنده هستید.
دیدگاه