اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی موتورهای براشلس دستگاه VHS

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راه اندازی موتورهای براشلس دستگاه VHS

منظور من Tag Link هست.
    از بین سایت های اپلود،پیکو فایل از همه بهتره.برای عکس ابتدا عکس رو در سایت پیکو فایل اپلود کنید.بعد در تگ "اضافه کردن عکس"در بخش ویرایش انجمن بیاییدو لینکی که پیکو فایل بهتون میدهرا وارد کنید.
    eshop-hodhod.ir

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Namvar14 نمایش پست ها
      منظور من Tag Link هست.
      از بین سایت های اپلود،پیکو فایل از همه بهتره.برای عکس ابتدا عکس رو در سایت پیکو فایل اپلود کنید.بعد در تگ "اضافه کردن عکس"در بخش ویرایش انجمن بیاییدو لینکی که پیکو فایل بهتون میدهرا وارد کنید.
      خیلی ممنون بله من هم این کار رو انجام میدم،
      اما چون که من از یو آپلود استفاده می کنم،
      یو آپلود چند تا لینک میده که من هم اولیش رو وارد میکنم.

راستی میشه من رو درباره وارد کردن لینک یه صفحه سایت
      راهنمایی کنین؟؟
      آخه من از این روش استفاده می کنم که اول میرم توی
      وبسایت مورد نظر بعدش روی فیلد جستجو ضربه می زنم
      و لینک رو یاد داشت می کنم و با استفاده از ابزار انجمن
      (که شما فکر کنم بهش گفتین تگ لینک)
      اون لینک رو وارد میکنم.
      اما روی لینک که ضربه می زنم،یا ارور404میده،
      یا سایت رو میاره اما نه به صفحه مورد نظر.
      میشه بگید که مشکل از کجاست؟؟؟؟

دیدگاه

منظور من Tag Link هست.
        سلام،منم باهمه اپلودرها کار کردم،از همشون و یبکو فایل بهتره اصلا عالی،محیط کاربری ساده داره،اگه عضو بشی هرچی آپ کنی ارشیوش می مونه این عالیه،هرجا لینک عکس یا لینک هرچیز بزاریم محاله پاک بشه

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط pika3 نمایش پست ها
        سلام،منم باهمه اپلودرها کار کردم،از همشون و یبکو فایل بهتره اصلا عالی،محیط کاربری ساده داره،اگه عضو بشی هرچی آپ کنی ارشیوش می مونه این عالیه،هرجا لینک عکس یا لینک هرچیز بزاریم محاله پاک بشه
        پیکو فایل هستش اشتباه نوشتم
        همیشه در قلبم زنده ی استاد تحیری

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها
          خیلی ممنون بله من هم این کار رو انجام میدم،
          اما چون که من از یو آپلود استفاده می کنم،
          یو آپلود چند تا لینک میده که من هم اولیش رو وارد میکنم.

راستی میشه من رو درباره وارد کردن لینک یه صفحه سایت
          راهنمایی کنین؟؟
          آخه من از این روش استفاده می کنم که اول میرم توی
          وبسایت مورد نظر بعدش روی فیلد جستجو ضربه می زنم
          و لینک رو یاد داشت می کنم و با استفاده از ابزار انجمن
          (که شما فکر کنم بهش گفتین تگ لینک)
          اون لینک رو وارد میکنم.
          اما روی لینک که ضربه می زنم،یا ارور404میده،
          یا سایت رو میاره اما نه به صفحه مورد نظر.
          میشه بگید که مشکل از کجاست؟؟؟؟
          در برنامه نویسی وب ،تگ لینک درواقع یک شی برای نگهداری ادرس سایت یا یک صفحه HTML هست.در همین انجمن این بخش با ایکون لینک هست که شبیه کره جغرافیا هست.
          1-وقتی میخواهید کاربری را به یک ادرسی از یک سایت دیگر ارجاع بدهید.کافیه برروی ایکون"LINK"کلیک کنید.و ادرس سایت مقصدتون رادر پنجره جدید قرار بدید.وقتی شما یک لینک به همین صورت وارد کنید اصولی تر هست.تا اینکه بخواهید لینک را به صورت مستقیم pasteکنید.
          2-وقتی میخواهید یه عکسی رادر سایت قرار بدهید.بهتره ابتدا عکس را در سایت پیکو فایل بارگذاری کنید.طبق مراحل زیر:

تمامم عکس های بالا را به همین روش اپلود کردم.
          البته برخی اوقات پیش میاد که ما یه عکسی رااز یک سایت دیگه باید بگیریم.و در انجمن قرار بدیم..اینجوری اگه بخواهیم دوباره عکس را در پیکو فایل بذاریم .دوباره کار میشه.چون همون عکسی که در سایت مبدابرروی یک هاست ذخیره شده و شما کافیه ادرس همون عکس رابا راست کلیک کردن بروی عکس و انتخاب گرینه کپی ادرس تصویر .ارس مرد نظر را کپی کرده و با انتخا با کلیک برروی ایکون اضافه کردن عکس عکس مورد نظر را در انجمن قرار بدهید.با این تفاوت که عکس مورد نظر برروی سایت مبدا هست فقط یک بک لینک از اون عکس در اینجا قرار داده شده است.
          eshop-hodhod.ir

دیدگاه

در برنامه نویسی وب ،تگ لینک درواقع یک شی برای نگهداری ادرس سایت یا یک صفحه HTML هست.در همین انجمن این بخش با ایکون لینک هست که شبیه کره جغرافیا هست.
            1-وقتی میخواهید کاربری را به یک ادرسی از یک سایت دیگر ارجاع بدهید.کافیه برروی ایکون"LINK"کلیک کنید.و ادرس سایت مقصدتون رادر پنجره جدید قرار بدید.وقتی شما یک لینک به همین صورت وارد کنید اصولی تر هست.تا اینکه بخواهید لینک را به صورت مستقیم pasteکنید.
            2-وقتی میخواهید یه عکسی رادر سایت قرار بدهید.بهتره ابتدا عکس را در سایت پیکو فایل بارگذاری کنید.طبق مراحل زیر:

البته برخی اوقات پیش میاد که ما یه عکسی رااز یک سایت دیگه باید بگیریم.و در انجمن قرار بدیم..اینجوری اگه بخواهیم دوباره عکس را در پیکو فایل بذاریم .دوباره کار میشه.چون همون عکسی که در سایت مبدابرروی یک هاست ذخیره شده و شما کافیه ادرس همون عکس رابا راست کلیک کردن بروی عکس و انتخاب گرینه کپی ادرس تصویر .ارس مرد نظر را کپی کرده و با انتخا با کلیک برروی ایکون اضافه کردن عکس عکس مورد نظر را در انجمن قرار بدهید.با این تفاوت که عکس مورد نظر برروی سایت مبدا هست فقط یک بک لینک از اون عکس در اینجا قرار داده شده است.
            سلام،
            ولی عضو بشیم بهتره هر فایلی که اپلود میکنیم وقتی عضوبشیم تا ابدو دحر میمونه،یه بایگانی توپ
            همیشه در قلبم زنده ی استاد تحیری

دیدگاه

خیلی خیلی ممنون از راهنمایی هاتون
              فقط ببخشید،باز من یه جایی رو متوجه نشدم،
              شما گفتید«و آدرس سایت مقصدتون رو در پنجره جدید قرار بدید»
              حالا برای من سوال شده که اون آدرس سایت مقصد رو حالا از کجا بیاریمش؟؟؟؟
              میشه این رو بهم بگید؟

دیدگاه

دوستان سلام
                می‌دونم موضوع قدیمیه ولی فکر کردم شاید به درد بخوره
                این موتورها رو میشه با KA8301 بدون PWM راه اندازی کرد
                برای راه‌اندازی موتور DC با درایور KA8301 و سرعت حداکثر و چرخش در یک جهت بدون استفاده از کنترل دور و PWM، به صورت زیر پایه‌ها رو وصل کنید:
                دیتا شیت داخل گوگل سرچ کنید پایه ها مشخص شده
                پایه VCC1 را به منبع تغذیه 5V وصل کنید.
                پایه VCC2 را به منبع تغذیه 12V وصل کنید.
                پایه GND را به زمین وصل کنید.
                پایه Rin را به زمین وصل کنید.
                پایه Fin را به زمین وصل کنید.
                پایه Vz1 را به منبع تغذیه 5V وصل کنید.
                پایه Vz2 را به منبع تغذیه 12V وصل کنید.
                پایه Vout1 را به یکی از سرعت‌های موتور DC (مثلاً به سرعت بالاتر) وصل کنید.
                پایه Vout2 را به سرعت پایین‌تر موتور DC وصل کنید.
                با این روش، هروقت ورودی Fin را به زمین وصل کنید، خروجی Vout1 برقرار باقی می‌مونه و خروجی Vout2 به صفر می‌رسه. بنابراین موتور در جهت انتخابی شما با سرعت حداکثر چرخش خواهد کرد. زمانی که ورودی Fin را به یک منبع تغذیه با فرکانس بالا وصل می‌کنید، موتور DC با سرعت کمتری میچرخه
                موفق باشید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X