سلام خواستم خمیر زیر هیت سینک عوض کنم یه مقدار خمیر اضافه اومد رو پایه های سی پی یو.این مشکلی ایجاد نمیکنه؟ ممنونم از پاسختون
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
آغشته شدن پایه های سی پی یو به خمیر سلیکون
Collapse
X
-
پاسخ : آغشته شدن پایه های سی پی یو به خمیر سلیکون
نوشته اصلی توسط Behnamdalirei@gmail.com نمایش پست هاسلام خواستم خمیر زیر هیت سینک عوض کنم یه مقدار خمیر اضافه اومد رو پایه های سی پی یو.این مشکلی ایجاد نمیکنه؟ ممنونم از پاسختونسلام، خمیر ها اصولا عایق الکتریکی هستن و جریانی رو عبور نمیدن و کانکشن رو مسدود میکنند، اگه پایه ای اغشته شده باشه با خمیر اون پایه انگار وصل نیست، در کل باید پاک بشه.توی کانال یوتیوب من قراراه طراحی انواع بردهای الکترونیکی مثل بردهای تک لایه، دو لایه یا به طور کلی بردهای چند لایه، بردهای مبتنی بر میکروکنترلر، بردهای صنعتی، بردهای الکترونیک قدرت و بردهای فرکانس بالارو یاد بگیریم.
همینطور کدنویسی انواع میکروکنترلرهای 8 بینی مثل میکروکنترلرهای خانواده AVR-STM8، میکروکنترلرهای میبتی بر معماری ARM مثل STM32 و پردازنده های مخصوص اینترنت اشیاء مثل ESP32-ESP8266 و DSPها یاد میگیریم.
https://www.youtube.com/@aKaReZa75
-
نوشته اصلی توسط Behnamdalirei@gmail.com نمایش پست هاسلام خواستم خمیر زیر هیت سینک عوض کنم یه مقدار خمیر اضافه اومد رو پایه های سی پی یو.این مشکلی ایجاد نمیکنه؟ ممنونم از پاسختون
قطعه بهتر دفع بشه.
تنها نکته ای که باید یادت باشه اینه که به قطعات اطراف
نپاشه چون باعث توضیع غیر یکنواخت حرارت میشه.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط Behnamdalirei@gmail.com نمایش پست هاسلام خواستم خمیر زیر هیت سینک عوض کنم یه مقدار خمیر اضافه اومد رو پایه های سی پی یو.این مشکلی ایجاد نمیکنه؟ ممنونم از پاسختون
ممکنه اتصالات برقرار باشه و قطعه بدون مشکل کار کنه.
اما بهتره با تینر بشوریدش تا به حالت اول برگرده.جدیدترین ویرایش توسط نو رسیده; ۱۱:۴۸ ۱۳۹۹/۰۵/۰۸.کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.
دیدگاه
-
نه بابا اصلا مشکلی ایجاد نمیکنه.تازه باعث میشه حرارت قطعه بهتر دفع بشه.
تنها نکته ای که باید یادت باشه اینه که به قطعات اطراف نپاشه چون باعث توضیع غیر یکنواخت حرارت میشه.توی کانال یوتیوب من قراراه طراحی انواع بردهای الکترونیکی مثل بردهای تک لایه، دو لایه یا به طور کلی بردهای چند لایه، بردهای مبتنی بر میکروکنترلر، بردهای صنعتی، بردهای الکترونیک قدرت و بردهای فرکانس بالارو یاد بگیریم.
همینطور کدنویسی انواع میکروکنترلرهای 8 بینی مثل میکروکنترلرهای خانواده AVR-STM8، میکروکنترلرهای میبتی بر معماری ARM مثل STM32 و پردازنده های مخصوص اینترنت اشیاء مثل ESP32-ESP8266 و DSPها یاد میگیریم.
دیدگاه
-
من گیج شدم آخرش چی کار بکنم؟
دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم
سلام پاسخ شما ظاهراً علمی تمرین پاسخ بود فقط ممنون میشم توضیح بیشتری بدید چیه نظر در مورد سایر نظرها بدید
سلام پاسخ شما ظاهراً علمی تمرین پاسخ بود فقط ممنون میشم توضیح بیشتری بدید چیه نظر در مورد سایر نظرها بدید
نوشته اصلی توسط akaReza نمایش پست هاسلام، خمیر ها اصولا عایق الکتریکی هستن و جریانی رو عبور نمیدن و کانکشن رو مسدود میکنند، اگه پایه ای اغشته شده باشه با خمیر اون پایه انگار وصل نیست، در کل باید پاک بشه.
دیدگاه
-
خواهش میکنم، حقیقتش من مادربرد داشتم که حتی چندتا از پایه هاشم کج شده اما بدون مشکل کار میکرد، یا حتی برعکس یک پایه کج بوده مادربورد کار نمیکرد، ممکنه همین خمیرم وقتی سی پی یو رو جا میزنی اون فشار که موقع سفت کردن وارد میشه طوری باشه که کانشن به خوبی برقرار بشه اما اینها همش اگر و اماس بهتره که پاک بشه، ولی پا ک کردنشم حوصله میخواد، تینر که دوستان فرمودند خیلی خوب اونو پاک میکنه، اما اگه احساس میکنید ممکنه موقع پاک کردن به پایه های سی پی یو آسیب بزنید بهتره که به یک تعمیرکار با تجربه بسپارین که براتون پاک کنه، با این قیمت های فضایی تجهیزات ریسکش کمتره.توی کانال یوتیوب من قراراه طراحی انواع بردهای الکترونیکی مثل بردهای تک لایه، دو لایه یا به طور کلی بردهای چند لایه، بردهای مبتنی بر میکروکنترلر، بردهای صنعتی، بردهای الکترونیک قدرت و بردهای فرکانس بالارو یاد بگیریم.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط akaReza نمایش پست هاخواهش میکنم، حقیقتش من مادربرد داشتم که حتی چندتا از پایه هاشم کج شده اما بدون مشکل کار میکرد، یا حتی برعکس یک پایه کج بوده مادربورد کار نمیکرد، ممکنه همین خمیرم وقتی سی پی یو رو جا میزنی اون فشار که موقع سفت کردن وارد میشه طوری باشه که کانشن به خوبی برقرار بشه اما اینها همش اگر و اماس بهتره که پاک بشه، ولی پا ک کردنشم حوصله میخواد، تینر که دوستان فرمودند خیلی خوب اونو پاک میکنه، اما اگه احساس میکنید ممکنه موقع پاک کردن به پایه های سی پی یو آسیب بزنید بهتره که به یک تعمیرکار با تجربه بسپارین که براتون پاک کنه، با این قیمت های فضایی تجهیزات ریسکش کمتره.
دیدگاه
دیدگاه