اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ژیراتور چیست

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ژیراتور چیست

دوستان من رشتم قدرت
    استادمون در باره ژیراتور سوال کرده
    ولی من حتی نمی دونم چیه
    تورو خدا کمکم کنین
    من یه خورده خنگم
    اگه میشه به زبان ساده،
    حتی من نمی دونم تو الکترونیک باید باشه یا نه

پاسخ : ژیراتور چیست

یک محتوای خیلی کوچک شامل: خازن، تقویت کننده، ترانزیستور و مقاومت جایگزین شود از این تکنولوژی در Ic ها استفاده می شود.

یک خازن واقعی اغلب به یک خازن ایده ال نزدیک است بنابراین القاگرهای واقعی نیز ایده ال هستند چون از خازن ساخته شده اند.

می توان گفت: وقتی خازن یا ژیراتور به جای القاگر جایگزین شود امپدانس آن را کم کرده و به یک القاگر ایده ال تبدیل می کند .

یک القاگر ایده ال نسبت به یک القاگر واقعی نویز کمتری در مدارات ایجاد می کند پس کیفیت شبکه ی فیلتری را بالا می برد.

http://www.66behzad.blogfa.com/post-10.aspx
    I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام
      ژنراتور یک تولید کننده است یعنی یک نوع انرژی رو به نوع دیگه ای از انرژی تبدیل می کنه مثلا در یک منطقه ای که سد وجود دارد از نیروی آب برای تولید برق استفاده می کنند یعنی بک ژنراتور قرار می دهند که نیروی آب را به نیروی الکتریکی تبدیل کند.
      البته این تعریف ساده ای از ژنراتور است.
      اینم عرض کنم که من قدرتی نیستم قصد جسارت هم نداشتم.
      ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی حیاتی
        سلام
        ژنراتور یک تولید کننده است یعنی یک نوع انرژی رو به نوع دیگه ای از انرژی تبدیل می کنه مثلا در یک منطقه ای که سد وجود دارد از نیروی آب برای تولید برق استفاده می کنند یعنی بک ژنراتور قرار می دهند که نیروی آب را به نیروی الکتریکی تبدیل کند.
        فکر کنم بجای ژیراتور کلمه ژنراتور را خوانده اید. :mrgreen:
        It's not the Strongest that Survive, Nor the Most Intelligence, But the ones Most Responsive to Change
        گونه هایی که شانس بقا دارند ، نه قویترین هستند و نه باهوشترین بلکه آنهایی هستند که بیشترین آمادگی تغییرات را دارند !
        چارلز داروین - بنیانگذار نظریه تکامل

دیدگاه

ژیراتور عنصری است که با اپ امپ ساخته میشه و کاربدهای مختلفی در مدار داره از ایجاد خاصیت سلفی است (در واقع میتوان گفت که جایگزین سلف در مدارات است) که حال ایده ال داره ..

دیدگاه

ژیراتور مدل ایده آل سلفه که تلفاتی نداره
            و میشه با قطعات الکترونیکی از قبیل خازن و تقویت کننده عملیاتی اون رو شبیه سازی کرد

اینم یه مقاله:
            http://newtechweb.blogfa.com/post/103

دیدگاه

یه سرچ کن gyrator تا دلت بخواد مطلب راجع بهش می یاد
              کتاب جبه فصل ۱۲* هم توضیح داده

دیدگاه

لطفا صبر کنید...