دوستان مولتی متر دیجیتال پروسکیت موقعی که سلکتور رویه ولتاز متناوبه صفر نمیشه علت چیه دستگاه اگه مشکل داره مرجوع کنم؟
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
مشکل با مولتی متر
Collapse
X
-
پاسخ : مشکل با مولتی متر
نوشته اصلی توسط امیرخان123 نمایش پست هادوستان مولتی متر دیجیتال پروسکیت موقعی که سلکتور رویه ولتاز متناوبه صفر نمیشه علت چیه دستگاه اگه مشکل داره مرجوع کنم؟
بله محصول معیوب است.
اما اگه صفر شد،نشانه با کیفیت بودن و امپدانس بالای ورودی
مولتی متر است!!!موفق باشید
- تشکرها 1
-
نوشته اصلی توسط امیرخان123 نمایش پست هادوستان مولتی متر دیجیتال پروسکیت موقعی که سلکتور رویه ولتاز متناوبه صفر نمیشه علت چیه دستگاه اگه مشکل داره مرجوع کنم؟توی کانال یوتیوب من قراراه طراحی انواع بردهای الکترونیکی مثل بردهای تک لایه، دو لایه یا به طور کلی بردهای چند لایه، بردهای مبتنی بر میکروکنترلر، بردهای صنعتی، بردهای الکترونیک قدرت و بردهای فرکانس بالارو یاد بگیریم.
همینطور کدنویسی انواع میکروکنترلرهای 8 بینی مثل میکروکنترلرهای خانواده AVR-STM8، میکروکنترلرهای میبتی بر معماری ARM مثل STM32 و پردازنده های مخصوص اینترنت اشیاء مثل ESP32-ESP8266 و DSPها یاد میگیریم.
https://www.youtube.com/@aKaReZa75
- تشکرها 1
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط akaReza نمایش پست هاسلام، ولتاژ رو وقتی به برق شهر میزنی چند نشون میده؟
دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم
نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست هاسلام،اگه وقتی که پراب ها رو به هم میزنی هم ولتاژ صفر نشد،
بله محصول معیوب است.
اما اگه صفر شد،نشانه با کیفیت بودن و امپدانس بالای ورودی
مولتی متر است!!!موفق باشیدجدیدترین ویرایش توسط امیرخان123; ۱۲:۰۸ ۱۳۹۹/۰۹/۱۷.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط امیرخان123 نمایش پست ها221ولت نشون میده.چونRMSصحیح داره نسبت به مولتی مترایی که همچین گزینه ایو ندارن ولتازو یکم با تغییر نشون میده.
دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم
پرابو بهم میزنم کمتر میشه مثلا سه هزارم اعشار میشه ولی صفر نمیشه اما روی میلی ولت اعداد تغییر میکنن پرابو بهم وصل میکنم صفر میشه.از یکی که ویکتور97 داره پرسیدم گفت وقتی رو حالته ولت متناوبه مقداری در حده هزارم اعشار نمایان میشه.
نیازی به پس دادن نیست.
موفق باشید.
- تشکرها 1
دیدگاه
دیدگاه