اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شبیه سازیه یک رویداده الکترونیکی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

شبیه سازیه یک رویداده الکترونیکی

درود.یه منبع تغذیه دارم هم12وهم22ولت تولید میکنه یک لامپ کوچکه12ولتو21وات رو برای تستشون بکار میبرم دوازده ولته منبع تغذیه لامپ مذکور رو بصورت ثابت روشن نگه میداره اما22ولت لامپ رو روشن و خاموش میکنه بصورته ممتد.اولا علت چیه؟دوما چطور با یک منبع تغذیه داژنگ همین مورده22ولت رو شبیه سازی کنم طوری که بصورته ممتد لامپ مذکور رو روشن خاموش کنه؟

پاسخ : شبیه سازیه یک رویداده الکترونیکی

با درود
    الان میخواین فقط تو شبیه ساز اینکارو بکنید یا مدار روشن و خاموش عملی میخواین؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeiddiod نمایش پست ها
      با درود
      الان میخواین فقط تو شبیه ساز اینکارو بکنید یا مدار روشن و خاموش عملی میخواین؟

درود برشما.حقیقتش دوستان میگن علته این چشمک زدنه لامپ کمبوده امپره منبع تغذیس و برای منم یکم غیر قابل هضمه.خواستم عملا همین شرایطو ایجاد کنم که کاملا موضوع رو درک کنم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mazyarrr نمایش پست ها
        درود برشما.حقیقتش دوستان میگن علته این چشمک زدنه لامپ کمبوده امپره منبع تغذیس و برای منم یکم غیر قابل هضمه.خواستم عملا همین شرایطو ایجاد کنم که کاملا موضوع رو درک کنم.
        با سلام. مشخصات فنی منبع تغذیه که روش نوشته چه مقدار جریان برای ولتاژهای مختلف عنوان کرده؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط evergreen نمایش پست ها
          با سلام. مشخصات فنی منبع تغذیه که روش نوشته چه مقدار جریان برای ولتاژهای مختلف عنوان کرده؟

درود برشما. رو منبع در مورد جریان چیزی ننوشته فقط ولتاژ هایه تولیدی رو نوشته.ولی در کل مگه نمیشه امپره خروجیشم با مولتی متر اندازه گرفت؟

دیدگاه

درود برشما. رو منبع در مورد جریان چیزی ننوشته فقط ولتاژ هایه تولیدی رو نوشته.ولی در کل مگه نمیشه امپره خروجیشم با مولتی متر اندازه گرفت؟
            با سلام مجدد
            اگر لود الکترونیکی با قطعاتی مثل ماسفت و یا ترانزیستور BJT توان بالا و یک اپ امپ که بتونه جریان کشیده شده را ثابت نگه داره بسازید میتوانید کم کم لود را بالا ببرید و ببینید تا کجا جواب میده. جایی که ولتاژ خروجی افت کرد تقریبا جایی هست که منبع تغذیه قابلیت جریان دهی داره. اگر اون مدار را نداشتید باید از وسایلی مثل مقاومت توان بالا یا لامپ و امثال اینها استفاده کنید و در مسیر جریان قرار بدهید و حدودی ماکزیمم جریان خروجی که منبع تغذیه قادر است بدون افت در ولتاژ خروجی تامین کند را پیدا کنید.
            موفق باشید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط evergreen نمایش پست ها
              سلام و درود،منظور دوستمون برد پاور رسیور هست.

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

درود.یه منبع تغذیه دارم هم12وهم22ولت تولید میکنه یک لامپ کوچکه12ولتو21وات رو برای تستشون بکار میبرم دوازده ولته منبع تغذیه لامپ مذکور رو بصورت ثابت روشن نگه میداره اما22ولت لامپ رو روشن و خاموش میکنه بصورته ممتد.اولا علت چیه؟دوما چطور با یک منبع تغذیه داژنگ همین مورده22ولت رو شبیه سازی کنم طوری که بصورته ممتد لامپ مذکور رو روشن خاموش کنه؟
              منبع تغذیه ای که شما میفرمایید( در واقع پاور رسیور) یک منبع تغذیه سویچینگه
              ولی منبع تغذیه متغییر آزمایشگاهی( داژنگ و غیره) از نوع خطی هست.
              تقریبا همه منبع تغذیه سویچینگ های دارای آیسی ،
              وقتی تحت اضافه بار قرار میگیرن،بعد از چند دهم ثانیه ولتاژ خروجیشون افت
              میکنه و به اصطلاح آیسی سویچینگ ریست میشه.
              بعد اینکه آیسی سویچینگ ریست شد،دوباره شروع به کار میکنه ولی چون دوباره سنس
              میکنه که فشار روی خودش اضافه هست، دوباره ولتاژ خروجی رو کاهش میده و این چرخه
              تکرار میکنه.
              و معمولا به همراه این قطع و وصل خروجی،صدای فس فس خفیف هم از ترانس
              مدار میاد( ترانس چاپر)
              و قبلا مدار تستر جریان واقعی رو براتون گذاشتم ولی ظاهرا توجه نکردین.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها
                سلام و درود،منظور دوستمون برد پاور رسیور هست.

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

منبع تغذیه ای که شما میفرمایید( در واقع پاور رسیور) یک منبع تغذیه سویچینگه
                ولی منبع تغذیه متغییر آزمایشگاهی( داژنگ و غیره) از نوع خطی هست.
                تقریبا همه منبع تغذیه سویچینگ های دارای آیسی ،
                وقتی تحت اضافه بار قرار میگیرن،بعد از چند دهم ثانیه ولتاژ خروجیشون افت
                میکنه و به اصطلاح آیسی سویچینگ ریست میشه.
                بعد اینکه آیسی سویچینگ ریست شد،دوباره شروع به کار میکنه ولی چون دوباره سنس
                میکنه که فشار روی خودش اضافه هست، دوباره ولتاژ خروجی رو کاهش میده و این چرخه
                تکرار میکنه.
                و معمولا به همراه این قطع و وصل خروجی،صدای فس فس خفیف هم از ترانس
                مدار میاد( ترانس چاپر)
                و قبلا مدار تستر جریان واقعی رو براتون گذاشتم ولی ظاهرا توجه نکردین.

درود برشما.بله درسته قرار دادید.منتهی متاسفانه الکترونیکم اونقدرها قوی نبود که استفاده کنم.

دیدگاه

درود برشما.بله درسته قرار دادید.منتهی متاسفانه الکترونیکم اونقدرها قوی نبود که استفاده کنم.
                  الکترونیک قوی نمیخواد!
                  یه مدار خیلی ساده با 6 یا 7 تا قطعه هست.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X