اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

;کنترل دور موتور با آی سی VCO

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ;کنترل دور موتور با آی سی VCO

نوشته اصلی توسط emitor نمایش پست ها
    دوست عزیز
    ممکنه در باره مدار مورد نظرتان کمی بیشتر توضیح بدهید ؟
    چه موتور ؟ ولتاژ ؟ محدوده ولتاژ کنترل کننده ؟
    مدار مورد نظر من دو تا ولتاژ را که ورودی یک آپ امپ است را باهم مقایسه می کند و خروجی آمپ امپ که ولتاژ است به یکی از مداراتی که شما گفتید اعمال می شود محدوده ولتاژ هم بین 50 میلی ولت تا 5 ولت است و موتور هم 12 ولت است . حداکثر تغذیه هم 14 ولت است. مهندس جان شما حدود 3 تا مدار قرار دادید حالا کدومشون بهتره ؟ و در یکی از مداراتتون هم که قرار دادید برای کنترل یک PWM با ولتاژ معمولا یک موج مثلثی به یک مقایسه کننده داده میشود ، فرکانس این موج مثلثی از روی مدار چقدره ؟
    خدایا یکی بزرگترین آرزویهایم در این دنیا این است که همه مردم حالشان خوب باشد و احساس خوشبختی داشته باشند....

دیدگاه

دوست عزیز
      ساده ترین و عملی ترین
      فرکانس در حدود 7 کیلوهرتز
      پاره ای از رویکردهای دفاعی

دیدگاه

سلام مجدد من مدار زیر را بستم از lm358 هم استفاده کردم ، مدار به اون شکلی که مد نظر بود جواب نداد ، من میخواستم طبق شکل زیر وقتی ولتاژ نقطه A زیاد شد ، عرض پالس خروجی هم زیاد بشود و وقتی ولتاژ نقطه A کم شد عرض پالس pwm خروجی کم بشه ، الان دقیقا مدار زیر برعکس عمل میکنه ، چه تغییری باید به مدار بدم ؟ :
        جدیدترین ویرایش توسط fmicro; ۱۲:۰۹ ۱۴۰۰/۰۶/۱۴.
        خدایا یکی بزرگترین آرزویهایم در این دنیا این است که همه مردم حالشان خوب باشد و احساس خوشبختی داشته باشند....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط fmicro نمایش پست ها
          سلام مجدد من مدار زیر را بستم از lm358 هم استفاده کردم ، مدار به اون شکلی که مد نظر بود جواب نداد ، من میخواستم طبق شکل زیر وقتی ولتاژ نقطه A زیاد شد ، عرض پالس خروجی هم زیاد بشود و وقتی ولتاژ نقطه A کم شد عرض پالس pwm خروجی کم بشه ، الان دقیقا مدار زیر برعکس عمل میکنه ، چه تغییری باید به مدار بدم ؟ :
          اگر عملکرد معکوس مورد نطرتان باشه کافیه در U1B جای ورودی های مثبت و منفی را عوض کنید ...یعنی نقطه A را به ورودی مثبت U1B متصل کنید
          جدیدترین ویرایش توسط emitor; ۱۶:۵۸ ۱۴۰۰/۰۶/۱۴.
          پاره ای از رویکردهای دفاعی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X