سلام خدمت دوستان من دو عدد دوربین دارم هردو ۱۲ ولت ۲ آمپر ، ایا میشه هردوی این دوربین ها رو به یک آداپتور ۱۲ ولت ۵ امپر وصل کنم ؟ یعنی*برق هردو از یک اداپتور تامین بشه
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
استفاده از یک اداپتور
Collapse
X
-
پاسخ : استفاده از یک اداپتور
نوشته اصلی توسط milad_ar67 نمایش پست هاسلام خدمت دوستان من دو عدد دوربین دارم هردو ۱۲ ولت ۲ آمپر ، ایا میشه هردوی این دوربین ها رو به یک آداپتور ۱۲ ولت ۵ امپر وصل کنم ؟ یعنی*برق هردو از یک اداپتور تامین بشه
اگر جریان دهی آداپتور واقعی باشد، ممکن است.
اما با توجه به اینکه اکثر آداپتور های موجود در بازار
چینی هستند، جریان دهی واقعی آنها بسیار کمتر
از مقدار نامی هستن.
مثلا خودم جریان دهی واقعی یک آداپتور چینی
1 آمپر 12 ولت رو اندازه گرفتم که نتیجه
اینگونه بود که نهایتا 300 میلی آمپر میداد و
در صورت جریان کشی بیشتر، خروجی افت
میکرد.
موفق و پیروز باشید.
- تشکرها 3
-
سلام*به شما ممنون بابت توضیح والا روی اداپتور نوشته بود ۶ آمپر ولی با مولتی متر که اندازه گرفتم ۵.۳ رو نشون میداد پس اگه همین ۵.۳ باشه مشکلی بوجود نمیاره ؟
دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم
سلام*به شما ممنون بابت توضیح والا روی اداپتور نوشته بود ۶ آمپر ولی با مولتی متر که اندازه گرفتم ۵.۳ رو نشون میداد پس اگه همین ۵.۳ باشه مشکلی بوجود نمیاره ؟
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط milad_ar67 نمایش پست هاسلام*به شما ممنون بابت توضیح والا روی اداپتور نوشته بود ۶ آمپر ولی با مولتی متر که اندازه گرفتم ۵.۳ رو نشون میداد پس اگه همین ۵.۳ باشه مشکلی بوجود نمیاره ؟
دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم
اگر اندازه گیری شما بر این مبنا باشه،نحوه اندازه گیری شما
نا صحیح میبباشد و این جریان اتصال کوتاه را نشان
میدهد نه جریان دهی با افت ولتاژ مجاز.
خودم از یه مدار ساده برای این کار استفاده میکنم
که انشاالله در روز های آینده در انجمن قرار میدم.
موفق و پیروز باشید.
دیدگاه
دیدگاه