اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مدار کوره القایی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مدار کوره القایی

سلام من چند عدد مدار کوره القایی ساده در گوگل و یوتیوب پیدا کردم و همرو تست کردم ما هر کدوم رو که به برق ۱۲ ولت وصل میکردم اتصال کوتاه میشود اگر امکان دارد بهم یک مدار ساده که واقعا کار کند بهم پیشنهاد بدهید و با ماسفت z44
    اینم مدار هایی که ساختم
    آموزش ساخت صفر تا صد مدار کوره القایی (حرارتی) ساده همراه با نقشه مدار | پی سی بی | نمایش رو برد | تست مدار و همچنین فایل شماتیک

مدار کوره القایی از دو عدد ماسفت به همراه دو عدد دیود فست و چهار مقاومت تشکیل شده است. کویل یک سیم پیج از جنس مس هست ...

پاسخ : مدار کوره القایی

درود
    این مدارات به اصطلاح Self Oscillation هستند و برای شروع به نوسان سازی ظرفیت چوک (سیم پیچ ها ) مهم اند و باید دقیقا همان باشد که در مدار گفته شده حتی هسته هم باید فریت و با اندازه ای باشد که در مدار آمده ضمنا حتما قبل از راه اندازی باید یک فلز مثل مس یا آهن داخل سیم پیچ کوره قرار گرقته باشد.
    ساخت کوره القایی به دفعات در تاپیک های مختلف در این سایت بحث شده برای اطلاعات بیشتر عبارت ساخت کوره القایی را در همین سایت جستجو کنید .
    جدیدترین ویرایش توسط nimdar; ۱۸:۴۶ ۱۴۰۲/۰۳/۲۱.

دیدگاه

یعنی به خاطر این است که دور سیم پیچ با ویدیو متفاوت است؟

دیدگاه

درود
        من ویدئو را نگاه نکردم و از روی تصویر مداراتی که ارسال کرده اید پاسخ دادم ولی همانطور که در پست قبلی هم اشاره کردم مباحث مربوط به کوره القایی بطور مفصل در چندین تاپیک در همین سایت بررسی شده لطفا وقت بگذارید و مطالعه کنید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X