اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک در مورد نقش زنر در مدار آپلود شده

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک در مورد نقش زنر در مدار آپلود شده

سلام دوستان
    مدتیه که دزدگیر ماشینم سوخته وتصمیم گرفتم یه جورایی معکوسش کنم و یک دزدگیر ساده و کاربردی بسازم با NRF
    اما این قسمت مدار که از برد الگو برداشتم ، رو به تحلیل دوستان نیاز دارم میخوام بدونم این قسمت چه اتفاقاتی میافته مخصوصا نقش زنرها رو متوجه نمیشم(این مربوط به تشخیص باز بودن درب ها هست که در صورت باز بودن ورودی ورودی میکرو مثبت ودر صورت بسته بودن درب ها گراند میشه...ممنون
    جدیدترین ویرایش توسط gmaissam; ۱۱:۲۷ ۱۴۰۲/۰۳/۲۹.

پاسخ : کمک در مورد نقش زنر در مدار آپلود شده

نوشته اصلی توسط gmaissam نمایش پست ها
    سلام دوستان
    مدتیه که دزدگیر ماشینم سوخته وتصمیم گرفتم یه جورایی معکوسش کنم و یک دزدگیر ساده و کاربردی بسازم با NRF
    اما این قسمت مدار که از برد الگو برداشتم ، رو به تحلیل دوستان نیاز دارم میخوام بدونم این قسمت چه اتفاقاتی میافته مخصوصا نقش زنرها رو متوجه نمیشم(این مربوط به تشخیص باز بودن درب ها هست که در صورت باز بودن ورودی ورودی میکرو مثبت ودر صورت بسته بودن درب ها گراند میشه...ممنون
    درود،
    از نظر علمی ، وضعیت یک کلید فقط میتواند یا قطع باشد ، یا وصل، اما در دنیای واقعی، کلید ها پس از مدتی کار کرد دچار فرسودگی میشن و موقع وصل شدن مقاومت از خودشون نشون میدن.
    در این صورت باز هم ولتاژ به بیس ترانزیستور میرسه و باعث فعال شدنش میشه.
    برای جلوگیری از این اتفاق، سر راه بیس ترانزیستور دیود زنر قرار میدن تا زمانی که ولتاژ به یک حد نصاب رسید، ترانزیستور وصل بشه.
    D9 همون کار رو انجام میده.
    همیطور ممکنه که داخل کلید رطوبت نفوذ کنه و باعث عبور جریان نا چیز بشه، برای کاهش چنین اثراتی از دیود سری D10 استفاده میشه.
    البته از این دیود ها برای حفاظت در برابر بار الکتریکی و... هم استفاده میشه.
    موفق باشید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
    X