اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سری کردن باتری لیتیومی؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سری کردن باتری لیتیومی؟

با سلام و خسته نباشید
    من میخام چهار تا باتری لیتیومی رو سری کنم تا به ولتاژه12برسم،اولن که سری کردنه چهار تا باتری لیتیومی با ولتاژ3.5،میشه 14 ولت!
    و برای کم کردن ولتاژ به 12 ولت،از رگولاتوره ولتاژ استفاده کنم یا از مقاومت؟
    و برای شارژ کردنه اونها،اگر مقدار ولتاژ هاشون رو به طوره تقریبا دقیق به یک اندازه برسونم(مثلا همرو3ولت کنم) این که با یه ماژول شارژر اونهارو شارژ کنم،خطری داره(اصلا عملی هست؟)
    و اینکه سه تا باتری یه مارک ان،و یکی از اونها یه مارکه دیگه داره،سری کردن اینها باهم مشکلی نداره؟

پاسخ : سری کردن باتری لیتیومی؟

نوشته اصلی توسط AmirAga نمایش پست ها
    با سلام و خسته نباشید
    من میخام چهار تا باتری لیتیومی رو سری کنم تا به ولتاژه12برسم،اولن که سری کردنه چهار تا باتری لیتیومی با ولتاژ3.5،میشه 14 ولت!
    و برای کم کردن ولتاژ به 12 ولت،از رگولاتوره ولتاژ استفاده کنم یا از مقاومت؟
    و برای شارژ کردنه اونها،اگر مقدار ولتاژ هاشون رو به طوره تقریبا دقیق به یک اندازه برسونم(مثلا همرو3ولت کنم) این که با یه ماژول شارژر اونهارو شارژ کنم،خطری داره(اصلا عملی هست؟)
    و اینکه سه تا باتری یه مارک ان،و یکی از اونها یه مارکه دیگه داره،سری کردن اینها باهم مشکلی نداره؟
    دوست گزامی
    قاعدتا اگر به 12 ولت دقیق نیاز دارید نیازمند استفاده از زگلاتور میباشید و از این جهت هم ولتاژ ورودی رگلاتوورهای عادی باید حداقل 4 ولت از ولتاژ خروجی بیشتر باشد .... پس نیازمند حداقل 16 ولت در وروردی هستید .... از طرفی ولتاژ باتری های لیتیوم-یون بین 3.7 تا 4.2 در نظر گرفته میشود که با توجه به آن باید از 4 عدد باتری استفاده کنید .... اگر مصرف جریان مدار شما زیاد باشد و باتری ها سریع تخلیه گردند استفاده از 5 باتری پیشنهاد میشود .... برای شارژ باتری ها به صورت سری باید از شارژر - بلانسر و قطع کننده استفاده کنید
    شارژر با کنترل جریان در نهایت ولتاژ ثابتی به ازای هر باتری 4.2 ولت ارائه میکند .... بالانسر مانند دیود زینر با تک تک باتری ها موازی شده و اجازه نمیدهند ولتاژ آنها از جد مجاز بیشتر شود و قطع کننده پس از شارژ کامل باتری را از مدار شارژ جدا میکند ....
    هشدار .... باتری های لیتیومی در صورت شارژ اضافه مستعد انفجار هستند
    پاره ای از رویکردهای دفاعی

دیدگاه

پاسخ : سری کردن باتری لیتیومی؟

سلام شبتون بخیر
      خیلی از اطلاعات مفیدتون متشکرم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X