اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

طرز ساخت المنت مناسب؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

طرز ساخت المنت مناسب؟

سلام به دوستان گرامی
    من میخام با یه باتری لیتیومی که برای یه هدفون بلوتوثی بود یه فندک المنتی بسازم
    باتری 4/5 ولته و شارژرش هم همراش هست(برا همین میخام از این باتری استفاده کنم)
    برای ضخامت سیم المنت،جنس سیم المنت، طول سیم المنت(میخام به صورت دایره و تخت درش بیارم)، چه مقادیری رو پیشنهاد میکنید؟
    و حالا که به باتری متصل میکنم،میخام کمترین خطر برای انفجار و آسیب به باتری باشه،پس بهتره که المنت زود تر گرم بشه، برای همین ممنون میشم اگر راهنماییم کنید

و جدا از این، اگر بخایم یه المنت رو به کار بندازیم(مثلا 12ولت) استفاده از برق AC بهتره یا DC، مثلا یه آداپتور با ولتاژ 12 ولت DC یا AC
    جدیدترین ویرایش توسط AmirAga; ۰۱:۳۴ ۱۴۰۲/۰۵/۰۴.

پاسخ : طرز ساخت المنت مناسب؟

نوشته اصلی توسط AmirAga نمایش پست ها
    سلام به دوستان گرامی
    من میخام با یه باتری لیتیومی که برای یه هدفون بلوتوثی بود یه فندک المنتی بسازم
    باتری 4/5 ولته و شارژرش هم همراش هست(برا همین میخام از این باتری استفاده کنم)
    برای ضخامت سیم المنت،جنس سیم المنت، طول سیم المنت(میخام به صورت دایره و تخت درش بیارم)، چه مقادیری رو پیشنهاد میکنید؟
    و حالا که به باتری متصل میکنم،میخام کمترین خطر برای انفجار و آسیب به باتری باشه،پس بهتره که المنت زود تر گرم بشه، برای همین ممنون میشم اگر راهنماییم کنید

و جدا از این، اگر بخایم یه المنت رو به کار بندازیم(مثلا 12ولت) استفاده از برق AC بهتره یا DC، مثلا یه آداپتور با ولتاژ 12 ولت DC یا AC
    با سلام.برای سوال اولتون بگم که هم ولتاژ و هم آمپر باتری بسیار کم هست و اگر بخواهید خطری نداشته باشد،این المنت بیشتر از دست شما گرم نخواهد شدو برای سوال دومتون هم بگم که اطلاعی ندارم و دیگر اساتید باید سوال دوم شما را بدهند.با تشکر.

دیدگاه

پاسخ : طرز ساخت المنت مناسب؟

خیلی ممنون از راهنماییتون

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

خیلی ممنون از راهنماییتون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X