اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مدار معادل فیوز

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مدار معادل فیوز

سلام

یه همچین چیزی داریم؟ اگه نداریم میشه ساخت!؟ از این سوختن فیوز مولتی مترم خسته شدم

پاسخ : مدار معادل فیوز

نوشته اصلی توسط arvinfx
    یه همچین چیزی داریم؟ اگه نداریم میشه ساخت!؟ از این سوختن فیوز مولتی مترم خسته شدم
    منظورتون از مدار معادل فیوز چیه؟
    تا آنجایی که من میدونم فیوز یک قطعه است که داخلش یک سیم نازکه که در مقابل جریان بالا قطع میشه.
    محمد حسین سعادت فر

---------------------------------------------
    آنچه خود داشت زبیگانه تمنا می کرد....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سعادت فر

منظورتون از مدار معادل فیوز چیه؟
      تا آنجایی که من میدونم فیوز یک قطعه است که داخلش یک سیم نازکه که در مقابل جریان بالا قطع میشه.
      یعنی همون دیگه مداری که سری به بار ببندی و با مثلا گشیدن 1 آمپر به بار مدار رو قطع کنه! یه جور فیوز هوشمند میشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
        سلام

از این سوختن فیوز مولتی مترم خسته شدم
        مگه چکار میکنی آروین جان؟

دیدگاه

خب باید از دو ترانزیستور استفاده کنی. به طوری که جریان مورد نظر وقتی به حد ماکزیمم مجاز رسید ترانزیستور اول روشن بشه و کلکتورش، جریان بیس ترانزیستور دوم ( سوییچ) رو بکشه تا سوییچ قطع بشه.
          دلا یاران سه قسمند ار بدانی
          زبانی اند و نانی اند و جانی
          به نانی نان بده از در برانش
          محبت کن به یاران زبانی
          و لیکن یار جانی را به دست آر
          به جانش جان بده تا می توانی

دیدگاه

البته نمی دونمنم عملیه یا نه . از یک رله مسیر عبور جریان رو هم از خود سیم پیچ و کنتاکت نرمالی بسته عبور بده یعنی با هم سری کن . زمانی که به جریان تحریک برسه باز میشه .
            بگذارعشق خاصیت تو باشد نه رابطه خاص تو باکسی
            موفقیت پیش رفتن است نه به نقطه ی پایان رسیدن
            نلسون ماندلا

دیدگاه

با سلام
              دوست عزیزم جناب arvinfx ، در مورد اهمتر تون و اینکه هنگام سوختن فیوز ، پروبها و سلکتور اهمتردر چه وضعیتی
              بودهآ‌اند خیلی مهمه . :rolleyes:
              در مورد فیوز هم باید بگم انواع و اقسام اون رو میتونید پیدا کنید ، ولی اول باید راجع به موضوع بالا توضیح بدید. :agree:
              افتادگی آموز اگر طالب علمی
              هرگز نخورد آب زمینی که بلند است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بابک همتآ‌زاده خیابانی
                با سلام
                دوست عزیزم جناب arvinfx ، در مورد اهمتر تون و اینکه هنگام سوختن فیوز ، پروبها و سلکتور اهمتردر چه وضعیتی
                بودهآ‌اند خیلی مهمه . :rolleyes:
                در مورد فیوز هم باید بگم انواع و اقسام اون رو میتونید پیدا کنید ، ولی اول باید راجع به موضوع بالا توضیح بدید. :agree:
                سلام

راستش فقط بخاطر بی احتیاتی خودمه ! میزارمش روی میلی آمپر ولی میزنم تو مدار نگو مدار 1 آمپره اونم زود فیوز رو میپرونه! منم که هی نمیتونم فیوز بخرم بزارم متوجه میشید؟! :rolleyes:

دنبال به راهی هستم که چریان رو محدود کنم مثل این منابع تغزیه که یه بازر دارن وقتی بار زیاد بکشی هم چیزیشون نمیشه هم یه بازرر داره بوق بوق میکنه! :job:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                  راستش فقط بخاطر بی احتیاتی خودمه ! میزارمش روی میلی آمپر ولی میزنم تو مدار نگو مدار 1 آمپره اونم زود فیوز رو میپرونه! منم که هی نمیتونم فیوز بخرم بزارم متوجه میشید؟! :rolleyes:
                  خوب شما می توانید اول سلکتور را روی 10 آمپر بگذارید اگر صفر و یا مقدار خیلی کمی نشان داد، سلکتور را درجه درجه کم کنید.
                  محمد حسین سعادت فر

---------------------------------------------
                  آنچه خود داشت زبیگانه تمنا می کرد....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سعادت فر

خوب شما می توانید اول سلکتور را روی 10 آمپر بگذارید اگر صفر و یا مقدار خیلی کمی نشان داد، سلکتور را درجه درجه کم کنید.
                    ای بابا بیاین مخ بریزیم این فیوز رو حذفش کنیم دیگه!

دیدگاه

سلام
                      مدار های زیادی رو میشه ابداع کرد برای این کار. مثل مواردی که دوستان اشاره کردن. اما هیچ مداری ایمنی فیوز رو نداره! یعنی هر چقدر هم حساب شده کار کنی، باز هم ممکنه مدار تحت شرایطی به خوبی کار نکنه و ...!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X