اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

معرفی کتاب ( مخصوص رشته برق)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

معرفی کتاب ( مخصوص رشته برق)

سلام به همه بروبچ 5 ولت و 380 ولت!!!
    توی این تاپیک می خوام که کتابهای جالب برق رو معرفی کنم ..
    البته قدم دوستان هم روی چشم .. خیلی خوشحال می شم که شماها هم کمک کنید!
    حداقل با این کار دوستانی که دنبال کتابی هستند هم می تونند کتابهاشونو انتخاب کنند....

فقط چند نکته هست که اگر رعایت کنید خیلی ممنون میشم
    ===============
    1 لطفا کتابهائی رو که معرفی می کنید فقط مربوط به رشته برق باشند.
    2 خیلی واضح اسم نویسنده و اسم کتاب و ناشر و یه توضیح مختصر در مورد کتاب بنویسید ( اینطور نباشه که فقط یه اسم بزارید و تمام)
    3 از دادن پستهای الکی و درخواست کتاب و اینجور چیزا .. جدا خودداری کنید!
    ===========
    خیلی ممنون می شم که اون نکته های بالائی رو رعایت کنید...
    در صورت رعایت نکردن .. پست مربوطه ترور می شود.

البته یه تاپیک هم هست تقریبا با این عنوان ... ولی می خوام که این تاپیک از اون مرجع تر باشه چون توی اون تاپیک به صورت جسته گریخته کتابهارو معرفی کردند ... به زودی پستهای اونا رو هم می زارم اینجا.
    سعی کنند دوستان در هر پست یک کتاب ( مثل ایایی که من ای پائین گذاشتم) بزارند..
    ممنون و متشکر :biggrin: :job:

پاسخ : معرفی کتاب ( مخصوص رشته برق)

اولین شمع محفل هم خودم روشن می کنم!!!

نام کتاب: ماشینهای الکتریکی مخصوص
    نالیف: دکتر محمد رضا فیضی ، مهدس کامران خفافی
    انتشارات دانشگاه تبریز
    ===========
    این کتاب اولین کتاب به زبان فارسی در مورد ماشینهای الکتریکی مخصوص هست و خیلی هم کامل.
    دارای 10 فصل هست و همونطور که از اسمش پیداست در مورد ماشینهای الکتریکی مخصوص نوشته شده .
    از عناوین اون میشه به سرو موتورها ، تاکو ژنراتور،سلسین سینکرو، موتورهای پله ای ، موتورهای خطی و موتورهای رلوکتانسی و ... اشاره کرد.
    در این کتاب توضیح مفصلی در مورد انواع موتورهای مخصوص همراه با فورمولها و محاسبات اونها وجود داره . البته از توضیحهای ابتدائی صرف نظر کرده و خواننده قبل از مراجعه به کتاب آشنائی با موتورهای الکتریکی و طرز کار اونها داشته باشه ...
    این کتاب ، کتابی مفید و مرجع در مورد ماشینهای الکتریکی مخصوص برای دانشجویان ایرانی هست .
    =========
    ISBN=964-7589-56-5
    کتابخانه ملی ایران....
    2م 95ف/2000 TK

دیدگاه

نام کتاب : مدارهای الکتریکی و طرز کار آنها
      نویسندگان: او.کراسه ، ها.ناگل
      ترجمه:ویگن سام کیان
      انتشارات پرتونگار
      ==========
      این کتاب ، کتابی جالب در زمینه مدارهای الکتریکی و طرز کار و نقشه هشونه.. از عناوین کتاب می شه به .. سیمها و دستگاهها و دستگاههای حفاظتی ، یکسو کننده ها ، ماشینهای جریان مستقیم ، موتورهای جریان متناوب و سه فاز ، مدارهای حفاظتی علائم استاندارد و سمبولها و ..... اشاره کرد.
      این کتاب یه مرجع عالی برای بروبچ 380 ولته .. توی اون انواع سیمکشی و مدار فرمان و سمبولها . این عناوینی رو که مثال آوردم در موردشون توضیحات نداده .. به عنوان مثال در بخش ماشینهای سه فاز ، نقشه های راه اندازی انواع ماشینهای سه فاز و انواع ساختمان داخلی اونها رو به همراه مدارات فرمان برای راه اندازی اونها آورده.
      فقط به اینا بسنده نکرده..
      مثلا در قسمت ماینهای الکتریکی خانه ای اول شروع به معرفی انواع ماشینهای لباسشوئی کرده .. بعد ساختمان داخلی و سیم کشی اونها ..از نقشه داخلی ما شین لباسشوئی های ابتدائی تا اون ماشینهای لباسشوئی تمام خودکار !!!
      یا توی یه بخش دیگه به معرفی انواع دستگاههای اندازه گیری پرداخته. اول نقشه های داخلی و بعد کجاها وصل می شن و سمبولهاشون چیه و ....
      من این کتاب رو به همه بروبچ برق توصیه می کنم ... چون اینائی که من گفتم تازه یه قسمت کوچیک از کتاب بودن!!
      ==========
      ISBN: 964-90532-8-X
      کتابخانه ملی ایران
      4م4ک/454 TK

دیدگاه

ماشینهای الکتریکی (تحلیل – بهره برداری – کنترل)
        تالیف : دکتر پی . س . سن
        مترجمان: دکتر مهرداد عابدی – مهندس محمد تقی نبوی
        ناشر : کار آفرینان بصیر
        این کتاب ، کتابی کامل در زمینه ماشینهای الکتریه و از سر فصلهای اون میشه به ترانسفورماتورها ، ماشینهای تکفاز و سه فاز ، الکترونیک صنعتی و ... اشاره کرد. مشابه کتاب ماشینهای الکتریکی چاپمن . همراه با مسائل متنوع و آموزش آسان به طوری که مسائل رو خیلی خوب بیان کرده . این کتاب مرجع خوبی می تونه باشه برای کنکور و حتی برای کسانی که می خوان از ماشینهای الکتریکی سر در بیارن . این کتاب به طور بسیار عالی از ترانسفورماتور و موتورهای الکتریکی و میدان دوار شروع کرده و دست آخر در الکترونیک صنعتی ، کتاب رو به پایان رسونده .
        ISBN : 964-6427-19-7
        کتابخانه ملی
        2م9س/2000 TK

دیدگاه

محاسبات عملی ترانسفورماتورها و چوکها
          مولفین : مهندس علی عراقی – مهندس فتح الله نظریان – مهندس احمد معیری و با همکاری شرکت آرش ترانس
          ناشر : نشر کیفیت
          این کتاب بهترین کتاب برای انواع سیمپیچیه . به طوری که تمام محاسباتش برای به هدف عملی بودن توضیح داده شده و جداول و نمودارهاش همه عملین و مثل کتابهای دیگه خودش رو درگیر مسائل پیچیده و محاسبات اضافی نکرده . از فهرست کتاب میشه به ترانسهای یکفازه ، سه فازه ، شش فازه ، تبدیل فاز ، جوشکاری ، نقطه جوش ، اتوترانسفورماتور ، طراحی یکسوکننده ها و منابع تغذیه و .... اشاره کرد . هر کسی با داشتن معلومات بسیار اندکی در زمینه ترانسفورماتورها و نحوه عملکرد اون می تونه از این کتاب استفاده کنه و به صورت عملی ، شروع به ساخت ترانسفورماتور بکنه .
          ISBN : 946-92688-3-9
          کتابخانه ملی
          3م4ع/2551 TK

دیدگاه

فرهنگ نوین الکترونیک، ارتباطات و برق
            مولف : مرنرگودکه
            مترجم : مهندس شکری هراتی
            انتشارات : پروتونگار
            شامل سی هزار واژه انگلیسی به همراه ترجمه . این کتاب لغت از اون کتابائیه که برای هر کسی که رشتش برق یا الکترونیکه از واجباته.. چون همونطور که می دونید خیلی از اصلاحات که به حالت تخصصی هستند ، معنی شون با اونی که توی لغت معنی های معمولی هست خیلی فرق داره!! من که تا الان از این کتاب راضی بودم . نه خیلی کوچیکه که بعض لغات توش نباشه و نه خیلی بزرگه که نشه جائی بردش...
            ISBN : 964-90532-7-1
            کتابخانه ملی
            4ف9گ/9TK

دیدگاه

الکترونیک قدرت (مدارها ، عناصر و کاربردها)
              تالیف: پروفسور محمد ھ . رشید
              مترجمین: دکتر سید ابراهیم افجه ای – مهندس مجید مهاجر
              ناشر : نوپردازان

این کتاب از جمله کتابهائیه که توی بیشتر دانشگاهها تدریس میشه و خیلی خیلی پرمحتوا و در عین حال مفید و کاربردی!! من که تا به حال کتابی برای برق قدرت با این محتوای جالب ندیدم . البته در هر ویرایش و چاپ جدید مطالب بیشتری به اون اضافه میشه و دوستانی که می خوان این کتاب رو تهیه کنند توصیه می کنم که حتما آخرین ویرایش اونو بخرند. می خواستم که یه خلاصه ای در مورد اینکه این کتاب چه چیزائی داره بنویسم که چشمم خورد به "مقدمه نویسنده" .. خیلی جالب و کامل بود .. پس اونو بدون هیچ تغییری می زارم همینجا..
              ================================================== ===========
              مقدمه نویسنده:
              الکترونیک ق درت به عنوان منبع کاملی برای درس الکترونیک قدرت/مبدلهای قدرت استاتیک ، برای دانشجویان مهندسی برق و الکترونیک به نگارش در آمده است. این کتاب را می توان در سطح کارشناسی ارشد نیز تدریس کرد و حتی برای مهندسانی که در زمینه طراحی و کاربردهای الکترونیک قدرت فعالیت می کنند، بسیار مفید است. مطالب این کتاب برای یک ترم بسیار زیاد است . در سطح کارشناسی ، فصلهای 1 تا 11 کافی است تا زمینه قوی الکترونیک قدرت را در دانشجویان ایجاد کند.فصلهای 12 تا 16 را می توان به دانشجویان کارشناسی ارشد و یا به عنوان دروس اختیاری در سالهای آخری مهندسی برق داد.
              الکترونیک قدرت ، امروزه تا جائی پیشرفت کرده است که دشوار بتوان تمام مطالب را در یک ترم مطرح کرد. اساس الکترونیک قدرت کاملا جا افتاده است و به سرعت تغییر نمی کند.گرچه مشخصه های قطعات به طور مستمر در حال بهبود است و قطعات جدید روز به روز ساخته می شوند . کتاب الکترونیک قدرت ، ابتدا روشهای تبدیل مشخصه های عناصر و سپس کاربرد آنها را توضیح می دهد.
              این کتاب به 5 بخش تقسیم می شود:
              1- مقدمه – فصل 1
              2- روشهای کموتاسیون SCRها و روشهای تبدیل قدرت-فصلهای3،5،6،7،9،10،11
              3- عناصر – فصلهای 2،4 و 8
              4- کاربردها – فصلهای 12،13،14،15
              5- محافظت – فصل 16
              مباحثی همچون مدارهای سه فاز، مدارهخای مغناطیسی،کلیدزنی مبدلها،آنالیز گذاری DC و آنالیز فوریه در ضمایم گنجانده شده است.
              الکترونیک قدرت با کاربردهای الکترونیک حالت جامد در کنترل و تبدیل توان الکتریکی سروکار دارد.روشهاس تبدیل نیاز به خاموش و روشن کردن عناصر نیمه هادی قدرت دارد.مدارهای الکتریکی سطح پائین که معمولا شامل مدارهای مجتمع و قطعات مجزاست ، سیگنالهای روشن کننده مورد نیاز عناصر قدرت را تولید می کند. مدارهای مجتمع و قطعات مجزا در حال جایگزین شدن با میکروپروسسورها هستند.
              تکنولوژی نیمه هادی های قدرت با سرعت بسیار زیادی در حال ساخت عناصر کلید زنی قدرت سریعی است که حد جریان ولتاژ بالاتری داشته باشند. عناصر کلید زنی قدرت از قبیل BJTهای قدرت ، MOSFETهای قدرت ، SITها ، IGBTها ، MCTها ، SITHها ، SCRها ، تریاکها ، GTOها و دیگر عناصر نیمه هادی در رنج وسیعی از محصولات بکار گرفته یم شوند.انقلاب الکترونیک قدرت از اواخر دهه 80و اوایل دهه 90 شتاب گرفته است و طی 30 سال آینده ، الکترونیک قدرت ، الکتریسیته را میان محل تولید و استفاده کنندگانش شکل و تغییر خواهد داد . کاربردهای بالقوه الکترونیک قدرت هنوز به طور کامل بکار گرفته نشده اند ، اما در این کتاب کوشیده ایم تا کاربردهای آنرا تا حد ممکن بپوشانیم.
              ================================================
              البته اینو هم بگم که این کتاب از چاپ اول تا الان به محتواش خیلی بیشتر اضافه شده و هر دفعه که مطلب جدیدی پیدا شده اونو به طور عالی توی کتاب گنجوندند. من به شخصه به تمام دوستانی که می خوان مطالعه ای در زمینه الکترونیک قدرت داشته باشند یا دانشجو هستند پیشنهاد می کنم.

ISBN : 964-6724-23-X
              کتابخانه ملی
              73 الف 5 ر /15/7881 TK

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X