اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

انتشار اولین شماره مجله فن آوری مدار

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : انتشار اولین شماره مجله فن آوری مدار

نوشته اصلی توسط takesh
    آره واقعا اراجبف زیاد گفتی ولی من تا تهش رو خوندم :biggrin: :icon_razz: :biggrin: :biggrin: :mrgreen:
    ----------------
    من به چیزی فکر کردم دیدم من و شما از یه قشریم یعنی پول نداریم دلار بخریم انبار کنیم بخاطر همین به بقیه میگیم دزد یا من مولف نیستم بخاطر همین برام مهم نیست اسکنی باشه
    ولی اگه جای اونا بودیم خوب قضیه فرق میکرد تو قضیه دلار به خودمون میگفتیم زرنگ و تو قضیه اسکن کردن به طرف میگفتم دزد
    دوست عزیز پدر من صرافی داره ولی من هرگز پولم رو دلار نمی خرم چون این عین خیانته پدر هم در حد عرفه و سرمایه ام رو در راه دلالی صرف نمی کنم چون این پول ها برکت نداره در ضمن ممنون که این قدر رک هستی دیروز بابام می گفت یه بچه ی 10 ساله اومده 200 دلار خریده بهش می گم برای چی می خواهی میگه می خوام گرون بشه بفروشم فکر می کنی این علتش چیه ما ایرانی ها از روزی که بچه مون به دنیا میاد بهش کلاه برداری رو اموزش میدن توی این تاپیک حداقل 10 نفر شرکت کردن همه مخالف شما صحبت کردن شما فکر کردی عقل کلی توی زندگی سعی کن همیشه به حرف های دیگران هم اون گوشه موشه های مغزت یه فکری بکنی
    قم الکترونیک

دیدگاه

نوشته اصلی توسط electronicnarm2010
      دوست عزیز پدر من صرافی داره ولی من هرگز پولم رو دلار نمی خرم چون این عین خیانته پدر هم در حد عرفه و سرمایه ام رو در راه دلالی صرف نمی کنم چون این پول ها برکت نداره در ضمن ممنون که این قدر رک هستی دیروز بابام می گفت یه بچه ی 10 ساله اومده 200 دلار خریده بهش می گم برای چی می خواهی میگه می خوام گرون بشه بفروشم فکر می کنی این علتش چیه ما ایرانی ها از روزی که بچه مون به دنیا میاد بهش کلاه برداری رو اموزش میدن توی این تاپیک حداقل 10 نفر شرکت کردن همه مخالف شما صحبت کردن شما فکر کردی عقل کلی توی زندگی سعی کن همیشه به حرف های دیگران هم اون گوشه موشه های مغزت یه فکری بکنی
      دمت گرم :applause:
      صراحت بیان داری کلا خوبه :agree:
      ببین منم میدونم اینجا همه با نظرم مخالفن و میدونم چی گفتن و چی میخان بگن ولی اگه حرفای منو با دقت خونده بودی من گفتم که هرکس بر اساس طرز فکرش میبینه ،تحلیل میکنه،تصمیم میگیره،حرف میزنه ، عمل میکنه،. . .
      خوب این طرز فکر از کجا میاد مادر زادی که نی بر اساس مسیر زندگی و شرایط بوجود میاد خوب معلومه کسی که دوست داره همه مجلات رو بخونه و خیلی نرم افزارها رو کارکنه حداقل یه بارم که شده ولی هزینش رو نداره ,خوب دوست داره همه چی رو مفت بدست بیاره دیگه مثلا بیام نرم افزار پروتل به قول دوستمون بخرم خدا تومن؛ حالا شاید کارش به قول اصحابه دزدی محسوب بشه
      مثلا یه آشنایی بود بنده خدا پارسال دیدمش داشت صحبت میکرد میگفت دادم واسه بچم از خارج بازی اوردن حلقه ای 300هزار تومن خوب معلومه بهش بگی چرا از همین کپی ها نمیخری حرف این 10 نفر رو میزنه برادر خوشتیپ فرزند یه صراف درستکار من
      میدونید کلا همه با من مخالفن تو زندگی شخصیم هم همه به من جبهه میگیرن.
      ولی یاد گرفتم حتی اگه اشتباه هم میکنم کار خودموانجام بدم فوقش شکست میخورم اما تجربه کسب میکنم(اینو کوت نکنید ربطش بدید به موضوع ها)

دیدگاه

نظر دادن تو دنیای مجازی راحته ولی در عمل ... ! بهتره برای همدیگه تعیین تکلیف نکنیم هرکسی هر جور راحته زندگی کنه!
        برای جلوگیری از کدورت تاپیک بسته بشه. امیدوارم همه موفق باشن تو زندگی!
        It's nice to be important but it's important to be nice!

از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X