اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مجله علم الکترونیک قدیمی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مجله علم الکترونیک قدیمی

سلام من یه تعداد زیادی از مجله ها رو دارم
    اما حال اسکن ندارم
    اگه کسی خواست اسکن کنه در خدمتیم فقط به شرطی که سالم تحویل بده
    راه در جهان یکی است و ان راه راستی است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amin9173607961
      سلام من یه تعداد زیادی از مجله ها رو دارم
      اما حال اسکن ندارم
      اگه کسی خواست اسکن کنه در خدمتیم فقط به شرطی که سالم تحویل بده
      سلام اگر بتونید برام بفرستید تا من اسکن کنم و بزارم داخل سایت همه استفاده کنند بعد براتون برگردونم
      قم الکترونیک

دیدگاه

دوستان چی شد؟
        من این سه شماره رو گرفتم واقعا مطالب خوبی داشت
        مخصوصا درباره فلزیاب
        من خیلی به این نشریه احتیاج دارم لطفا ادامه بدید
        ممنون

دیدگاه

سلام.من تعداد 10جلدازمجلات الکترونیک مربوط ب دهه 60ویه موردش سال 59و4جلدهم برای سالهای 70و71رادارم .مجلات قدیمی مداراتش شاید قابل ساخت نباشه چون نگاه میکردم بعضی قطعات الان شایدپیدا نشه وبعضی هم درهمان سالها تازگی داشته وحالابمراتب بهتروپیشرفته اش ساخته شده ازجمله مدارات امپ.دران سالها بااشتیاق فراوان هرماه پیگیرمجله جدید بودم وبدقت انرا مطالعه میکردم.اماهیچ امکانی برای ساخت نداشتم.

دیدگاه

من تعداد 120 جلد دارم از سال 57 تا سال 68

اضافه شده در تاریخ :
            نوشته اصلی توسط aliila
            جالبه . کلکسیون بازید ؟
            عشق الکترونیک
            http://s4.picofile.com/file/8171968576/19931130361.jpg

دیدگاه

این مجله ها واقعا بینظیره . ردیف چهارم مجله چهاروم همونی که گوشش عدد هفت داره - رو دارم . ازش نزدیک 5-6 تا مدار ساختم . یکی از مداراتش خازن سنجه . حدودا سال 78 ساختمش . همون دفعه اول که مدار رو به تغذیه وصل کردم مقدار خازن رو دقیق نشون داد . چوک مهتابی - دزدگیر آلتراسوند - و .... هم ساختم ازش.

کاش یک جوری میتونستی همشو اسکن کنید و منتشر کنید.
              تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
              داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

با سلام
                عزیزان زحمتشو بکشند یا جایی اپلود کنند یا تو چند dvd قرار بدند و به ما بفروشند بخدا صواب دنیوی و اخروی داره خواهش میکنم یکم همت کنید این مجله ها رو ما هم داشته باشیم .
                فرسوده شدن کمال ساخته شدن است . کوه فرسوده می شود خاک می شود و از خاک زندگی !!!

دیدگاه

الان یکسری از مجلات جناب amin9173607961 پیش من هست کار واقعا وقت گیری هست متاسفانه تا الان 4 تاش رو بیشتر نتونستم اسکن کنم اول مجله ها رو می خونم اونهایی که ارزش داشته باشه رو اسکن می کنم شرمنده ی ایشون هم شدم چون خیلی بد قولی کردم سعی می کنم تا عید اسکن کنم بزارم و مجله ها رو بهشون برگردونم
                  قم الکترونیک

دیدگاه

من منتظرم
                    برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
                    راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

به نظرم اگر یک نفر اینها را اسکن حرفه ای بکنه و با دسته بندی تمیز تو dvdجمع آوری بکنه و یک هماهنگی با آقای بلورچیان بشه با یک حق الزحمه برای افراد تهیه کننده و سودی برای فروشگاه تو فروشگاه قرار بگیره خیلی بهتره چون اسکن با کیفیت هم اسکنر خوب می خواهد هم حجم بالایی داره برای پلود دانلود مشکله اما تو فروشگاه باشه میتونه راحت همه بخرند
                      کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
                      ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohamad-h
                        به نظرم اگر یک نفر اینها را اسکن حرفه ای بکنه و با دسته بندی تمیز تو dvdجمع آوری بکنه و یک هماهنگی با آقای بلورچیان بشه با یک حق الزحمه برای افراد تهیه کننده و سودی برای فروشگاه تو فروشگاه قرار بگیره خیلی بهتره چون اسکن با کیفیت هم اسکنر خوب می خواهد هم حجم بالایی داره برای پلود دانلود مشکله اما تو فروشگاه باشه میتونه راحت همه بخرند
                        سلام
                        مگه بیشتر از 200مگ میشه.چرا تو سایت ؟اقای خلج شما خودت پلودکن و با اسکن رنگی ( هزینه مصرف نت + اسکن ) رو از همه بگیر .البته جوری که برای همه سرشکن شه.یا اینکه خودت زحمت سی دی شو بکش هزینه پست + هزینه اسکن رو از ما بگیر. اولم پول رو به کارتت انتقال میدیم ، خیالت جمع.
                        راه دوم بهتره چون هم هزینه پلود طرفین کم میشه و هم اینکه گیر و دار بالا نیومدن سایت هارو نداریم.
                        نظر شما چیه دوستان؟
                        برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
                        راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Detector68
                          سلام
                          مگه بیشتر از 200مگ میشه.چرا تو سایت ؟اقای خلج شما خودت پلودکن و با اسکن رنگی ( هزینه مصرف نت + اسکن ) رو از همه بگیر .البته جوری که برای همه سرشکن شه.یا اینکه خودت زحمت سی دی شو بکش هزینه پست + هزینه اسکن رو از ما بگیر. اولم پول رو به کارتت انتقال میدیم ، خیالت جمع.
                          راه دوم بهتره چون هم هزینه پلود طرفین کم میشه و هم اینکه گیر و دار بالا نیومدن سایت هارو نداریم.
                          نظر شما چیه دوستان؟
                          سلام
                          اینی که من می بینم حدود 100تا مجله است هر کدوم میانگین 60صفحه میشه 6000صفحه میانگین هر صفحه نیم مگ میشه حدود 3گیگ
                          کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
                          ولتر

دیدگاه

حداقل 300 مگ میشه کار فوق العاده وقت گیری هم هست من دارم یکسری رو اسکن می کنم سعی می کنم با کیفیت تبدیل به pdf کنم هاست هم دارم برای دانلود قرار میدم سعی می کنم تا قبل عید 10 تاش رو بزارم براتون
                            قم الکترونیک

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Detector68
                              سلام
                              نظر شما چیه دوستان؟
                              درود بر شما دوست گرامی من برای ماموریت کاری چند ماهی میشه که به شهر دیگه ای منتقل شدم در ضمن عرض کردم اسکنر هم به فنا رفت . چند وقت پیش در کرج شخصی رو دیدم که اگر درست دیده باشم حدود 150 تا 200 جلد از مجله های الکترونیک و علم الکترونیک رو داشت البته تکراری هم درونش بود اما گفت به شرط سالم بودن بهم میفروشه دونه ای 7 هزار ناقابل .خودم اگر برای سال نو برسم کرج سعی میکنم یک اسکنر گیر بیارم و کار رو تموم کنم البته دوستانی که دسترسی دارند لطف کنند پلود کنند حتی یک جلد هم میتونه مفید باشه
                              خاک شو پیش ازآنکه خاک شوی

"If you want to go fast, go alone.
                              If you want to go far, go together"

دیدگاه

ممنونم دوست گرامی من دانلودش کردم مفید بود.در صورت امکان مابقی را هم بجهت دریافت بگذارید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X