اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

معرفی بهترین کتاب های علمی - تخصصی ( لذت مطالعه )

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

معرفی بهترین کتاب های علمی - تخصصی ( لذت مطالعه )

با سلام . :smile:

این تاپیک رو زدم ، چون جای خالیش رو احساس می کردم . . . oo:

می خوام از همه دانشجو ها و اساتید برق این سایت خواهش کنم ، بهترین کتاب علمی رو که خوندند اینجا معرفی کنند .

" کتابی که لذت واقعی مطالعه رو با اون تجربه کردید و با خوندنش کلی حال کردید ، . . کتابی که فکر می کنید حیف باشه هم رشتهای هاتون خوندنش رو از دست بدن . .
    به خصوص کتاب هایی که آموزش اون ها مرحله به مرحله هست و یا حالت خود آموز دارند . متن روان و گویایی دارند و خیلی راحت موضوع مورد نظر رو به شما یاد دادند .

* دوستان لطف کنند فقط چند تا از بهترین ها رو گزینش کنند و معرفی بفرمایند ، در حد دو سه تا کتاب .

* اگر توضیح کوچکی راجع به محتویات و نحوه آموزشی کتاب هم بدید ، ممنون می شم . ( توضیحات شامل نام نویسنده ، انتشارات و . . .هم باشه خیلی خوبه .)

* خواهشا اگه به دنبال یادگیری یک موضوع و پیدا کردن کتاب هستید در تاپیک های دیگر مطرح کنید ، اینجا فقط بهترین ها توسط اعضا معرفی بشند بهتره .

" خیلی از ما از جاهای مختلف اطلاعاتمون رو کسب میکنیم . .اساتیدمون ، اینترنت ، مجله و .. . ولی کتاب یه چیز دیگه است ، من که چیزهایی که با مطالعه کتاب خوب یاد گرفتم ، همیشه برام مونده .

با سپاس .

می خور که ز دل کثرت و قلت ببرد واندیشه ی هفتاد و دو ملت ببرد.
    پرهیز مکن ز کیمیایی که از او یک جرعه خوری هزار علت ببرد .
    (حکیم عمر خیام)

پاسخ : معرفی بهترین کتاب های علمی - تخصصی ( لذت مطالعه )

ماشینهای الکتریکی مخصوص
    تالیف : دکتر محمدرضا فیضی ، مهندس کامران خفافی
    اطلاعات مفید ( در مورد ماشینهای مخصوص تا اونجا که می دونم تنها کتاب فارسی ! ) قیمت مناسب
    ================================================== ============
    مدارهای الکتریکی و طرز کار آنها
    او. کراسه
    ها. ناگل
    ترجمه : ویگن سام کیان
    این کتاب یه مرجع کامل از نقشه های الکتریکیه ! از مدارات فرمان و قدرت بگیر تا الکترونیک صنعتی و استانداردها و توضیحات مختصر مفید !
    ================================================== ===========

دیدگاه

پاسخ : معرفی بهترین کتاب های علمی - تخصصی ( لذت مطالعه )

سلام
      کلا همه ی کتاب های گرایش الکترونیک رو دوست دارم(البته تا الان....ترم7 و صد البته به جز کتاب ماشین های الکتریکی سلمون.....اه... اه... اه)

ولی کتابی که با خوندنش کلی حال کردم: (اگه وقت کنم بازم میخونمش)

کتاب تحلیل مهندسی مدار
      ویلیام هیت(خدا رحمتش کنه،روحش شاد)
      جک کمرلی
      استیون دوربن

ترجمه ی مهندس محمود دیانی(استاد خودمون که کارش خیلی درسته)
      انتشارات نص

نوشته اصلی توسط Z A H R A .GH
      به خصوص کتاب هایی که آموزش اون ها مرحله به مرحله هست و یا حالت خود آموز دارند . متن روان و گویایی دارند و خیلی راحت موضوع مورد نظر رو به شما یاد دادند .
      واقعا همه ی این ویژگی هایی که فرمودید رو داره. :smile:

علاوه بر اونها مفاهیم کلیدی رو خیلی خوب توضیح داده و لابه لای مطالبش در کناره های صفحه خاطرات و مطالب طنزی راجع به موضوع مورد بحث داره. :icon_razz:
      موفق باشید :bye

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X