salam, agha mikhastam bedunam ke chizi shabihe Proteus baraye FPGA hastesh hala noe fpha esh fargh nemikone faghat mikham code vhdl ro test konam, ba modelsim ham nemikham simulate sh konam. mamnun misham age kesi betune komak kone.
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
Proteus va fpga
Collapse
X
-
پاسخ : Proteus va fpga
نوشته اصلی توسط maziyarysalam, agha mikhastam bedunam ke chizi shabihe Proteus baraye FPGA hastesh hala noe fpha esh fargh nemikone faghat mikham code vhdl ro test konam, ba modelsim ham nemikham simulate sh konam. mamnun misham age kesi betune komak kone.
دوتا نکته ..
اول اینکه فارسی تایپ کنید یا بهتر اینکه؛ به قوانین سایت توجه داشته باشید ..
دوم اینکه بحث شما توی همین بخش مطرح شده .. سرچ بفرمایید پیدا میکنید ..
اما در کل .. جواب مثبته .. برای کدنویسی؛ کامپایل و سنتز محیط های نرم افزاری وجود داره .. Xilinx ISE یا Quartus یا Modelsim یا Max Plus همه از این دسته هستن .. اما تصور مدل سازی گرافیکی برای اینها (خانواده ی PLD و CPLD وFPGA ..) معنی نداره و شما تحلیل رو بر مبنای Test Bench هایی انجام میدید که بعد از نوشتن کد و کامپایل کردن به دست میان .. درست به گونه ای شبیه Timing Analysis هست .. موفق باشید ..دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..
-
PLD هایی که توی نرم افزار PROTEUS وجود داره برای شرکت AMD هستن.به طور کلی این نوع PLD خیلی کوچیک هستن و ظرفیت خیلی کمی دارن.مثل سری PAL وGAL و تعداد گیتی که توی اونها جا میشه حداکثر 50 تا دونه باشه و تعداد ورودی و خروجی های محدودی دارن.نرافزار مربوط به اونها نرم افزار PALASM که توی محیط DOS کار می کنه وبعد از این که مدارتون رو طراحی کردن بعد از کمپایل کردن یک فایل JEDEC بهتون می ده که می تونید اون روی توی نرم افزار پروتئوس و داخل PLD خودتون لود کنید.البته اصلا کار جالبی نیست و کارکردن با نرم افزار PALASM خیلی خسته کننده است و کلا این سیستم خیلی قدیمیه و مال قبل از ساخت CPLD و FPGA هاست
دیدگاه
-
سلام دوست من
شما میتونید از نرم افزار multisim استفاده کنید البته باید نرم افزار multivhdl نصب کنید.
این نرم افزار میتونید از تو سایت www.ni.com دانلود کنید
روش شبیه سازی تو اون مثل proteus هست
ولی یک چیز عجیب هست که چرا کسی با اون زیاد کار نکرده چون تو اینترنت کلی درباره این نرم افزار
سرچ کردم خیلی کم مطلب در موردش بود منظورم multivhdl
:nice: :nice: :nice: :nice: :nice: :nice: :nice: :nice: :nice: :nice: :nice:درد من تنهائی نیست . بلکه مرگ ملتی است که گدائی را قناعت و بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند میدانند . گاندی
دیدگاه
دیدگاه