اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

برد آموزشی CPLD های XILINX

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

برد آموزشی CPLD های XILINX

سلام و عرض خسته نباشید
    تصمیم دارم کار با CPLD های Xilinx رو شروع کنم، خواستم نظر دوستانی که در این مورد تجربه بیشتری دارند رو در مورد خرید برد آموزشی شرکت نوآوران بدانم، لطفا اگر معایب و محاسنی داره بهم اطلاع بدید و راهنمایی بفرمایید
    یک سوال هم دارم، اگر بخوام یک طرح دیجیتالی رو که در اندازه کوچک هست رو با قیمت پایین روی یک تراشه پیاده سازی کنم انتخابی ارزان تر از CPLD ها هم دارم؟
    از آنجا که گاهی فرصت بازخوانی پست نیست، بابت غلط های املایی و نگارشی احتمالی معذرت میخوام.
    هیچیک از پاسخ هایی که میدم را کاملا تایید نمیکنم و ممکن هست اشتباه کرده باشم، اگر من به نوشته ام مطمئن هستم شما مشکوک باشید.
    اگر در حل مشکل من کمک کردید و دکمه تشکر رو نزدم حتما فراموش کردم کوچکترین کمک شما برایم ارزشمند است!
    اگر به هر طریقی از من ناراحت شدید حتما با یک پیام خصوصی تذکر بدهید تا مشکل رو حل کنیم و رابطه ی صمیمانه، پایدار بماند.
    شاد و موفق باشید

پاسخ : برد آموزشی CPLD های XILINX

در طراحی های کوچک مثل کانتر و مقایسه کننده و ساعت همین کاف است .
    در مورد خرید برد هم اگه می بینی قیمت بالا 40000 تومن داره اگه خودت درست کنی به صرفه تر است .

دیدگاه

ممنونم جناب کربلایی
      حداقل سخت افزار لازم برای راه اندازی این CPLD ها چیه؟ میخوام اگر بشه یک برد درست کنم که بتونم توی سوکت اون تراشه رو قرار بدم و بعد برد رو روی برد برد بگذارم و به پایه هاش دسترسی داشته باشم، همچین کاری میشه انجام داد یا باید یکسری سخت افزار کنار خود تراشه روی همون برد باشه حتما؟
      از آنجا که گاهی فرصت بازخوانی پست نیست، بابت غلط های املایی و نگارشی احتمالی معذرت میخوام.
      هیچیک از پاسخ هایی که میدم را کاملا تایید نمیکنم و ممکن هست اشتباه کرده باشم، اگر من به نوشته ام مطمئن هستم شما مشکوک باشید.
      اگر در حل مشکل من کمک کردید و دکمه تشکر رو نزدم حتما فراموش کردم کوچکترین کمک شما برایم ارزشمند است!
      اگر به هر طریقی از من ناراحت شدید حتما با یک پیام خصوصی تذکر بدهید تا مشکل رو حل کنیم و رابطه ی صمیمانه، پایدار بماند.
      شاد و موفق باشید

دیدگاه

والا من فقط با cpld های الترا کار کردم و الان هم دارم روی fpga شرکت xilinx کار می کنم .ولی به طور کل این قطعات معمولا هیچ قطعه کناری بخصوص نمی خواهند .جز اینکه اگر بخواهی کانتر یا چیزی دیگری نیاز به یک اسیلاتور داری که اون هم 1000 تومن بیشتر نیست البته smd گرون تره و حدود 2500
        اگه اطلاعات بیشتری در این مورد پیدا کردم و یا بردی حتما برات میزارم .
        موفق باشید. :nice:

دیدگاه

بردا رو دیدم ولی با این همه فکر می کنم که اگه خودت کار کنی حداکثر می تونی ظرف دو هفته همینو با 40 تومن درست کنی .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X