سلام
ممکنه بگین که چرا Xilinx کاربرد زیادی تو بازار داره؟ مگه با altera نمیشه کارای Xilinx رو انجام داد؟
ممنون
"در عجبم از مردمی که خود زیر شلاق ظلم و ستم زندگی می کنند و بر حسینی می گریند که آزادنه زیست" شریعتی
در جهان روشنایی هایی وجوددارد که در عمیق ترین ظلمات نهانند.
ضمنا برنامه شرکت xilinx یعنی ISE WebPack مجانیه در صورتی که MaxPlus یا Quartus لایسنس میخواد. البته الان که دیگه خیلی مهم نیست چون کرکش اومده. ولی قبلا خیلی مهم بود.
سلام .
میخواستم بدونم که منابع آموزشی و سورس کدهای مربوط به xilinx زیادتره و یا Altera ؟
ممنون
"در عجبم از مردمی که خود زیر شلاق ظلم و ستم زندگی می کنند و بر حسینی می گریند که آزادنه زیست" شریعتی
خیلی وقتها کارفرما از شما میخواد که با قطعه خاصی و یا با نرم افزار خاصی کارش رو انجام بدین (که معمولا به این خاطره که کارفرما با اون قطعه یا نرم افزار آشنایی داره) پس چه بهتره که حالا که شما میخوای FPGA کار کنی با قطعه ای شروع کن که زیادتر ازش استفاده میشه(زیادتر باهاش آشنا هستن)
همین مورد مثلا در مورد تفاوت میکروکنترلرهای AVR و PIC نیز وجود داره . بیرون تقریبا تمامی شرکت ها با AVR کار میکنن و مطمئنا از شما هم میخوان که پروژه هاشونو با AVR ببندین
به نظر شما کدوم رایج تر هستش؟
من میخوام که تمام محصولات و مدلهای Altera رو یه بررسی کنم و بدونم که کدومشون تو بازار خودمون هم وجود داره. اگه بشه بدونم قیمتشون هم چنده. که یکی رو بسته به نیازم انتخاب کنم.
میشه کمکم کنید
ممنون
دیدگاه