اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

برنامه ریزی fpga با نرم افزار altium designer

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : برنامه ریزی fpga با نرم افزار altium designer

سلام. پیغام این هست.
    AutoDetecting cable. Please wait.
    PROGRESS_START - Starting Operation.
    Connecting to cable (Parallel Port - LPT1).
    Checking cable driver.
    Installing WinDriver6...Installing WinDriver6...
    Installer exit code = 1.
    Successful.
    Connecting to cable (Parallel Port - LPT2).
    Checking cable driver.
    Installer exit code = 1.
    Successful.
    Connecting to cable (Parallel Port - LPT3).
    Checking cable driver.
    Installer exit code = 1.
    Successful.
    Connecting to cable (Parallel Port - LPT4).
    Checking cable driver.
    Installer exit code = 1.
    Successful.
    Connecting to cable (Usb Port - USB21).
    Checking cable driver.
    File C:\Windows\system32\drivers\xusbdfwu.sys not found.
    Driver file not found. Inf file version = 0.
    Driver xusbdfwu.sys version: 1021 (1021).
    Installer exit code = 1.
    Successful.
    Cable connection failed.
    PROGRESS_END - End Operation.
    Elapsed time = 10 sec.
    Cable autodetection failed.
    WARNING:iMPACT:923 - Can not find cable, check cable setup !
    حل المسایل آلتیوم
    قطعات درخواستی آلتیوم
    و آنچه در مورد آلتیوم نیاز دارید...
    Altium 3D Lib

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mokhche
      ولی هنوز قسمت بیلد غیر فعاله

مشکل چی میتونه باشه. من دقیقا همون مثال توی مجله نویز نوشتم ؟؟؟؟
      مشکل شما اینه که برنامه Altra Quartus را در سیستم خود نصب نکرده اید. این برنامه را نصب کنید مشکل شما حل می شود.
      حل المسایل آلتیوم
      قطعات درخواستی آلتیوم
      Altium 3D Lib

دیدگاه

نوشته اصلی توسط fazel459
        سلام
        موقعی که با ایمپکت پروگرام می کنید چه پیغامی می ده؟
        یک تصویر از پیغام بگذارید
        به نظر شما ممکنه مشکل از ویندوز باشه؟ من از ویندوز 7 استفاده می کنم! البته نسخه 32 بیتی چون 64 بیتی پورت lpt را ساپورت نمی کنه.
        من پروگرامر را تست کردم، از لحاظ سخت افزار و رد و بدل کردن سیگنال هیچ مشکلی نداره. من حتی یک پروگرامر ساده بدون بافر و ... ساختم اما همچنان پیغامی که در پست قبلی فرستادم را می دهد.
        نمی دونم چرا با وجود اینکه من در قسمت cable setup... گزینه Paralell III را انتخاب میکنم، باز هنگام برنامه ریزی می رود به حالت خودکار!!! :angry: :angry: :angry:
        ممکنه از نسخه ise مورد استفاده باشه؟ (نسخه 8.2)
        حل المسایل آلتیوم
        قطعات درخواستی آلتیوم
        Altium 3D Lib

دیدگاه

سلام
          همان طور که گفتید برای اتصال به پورت مشکل داره. یا درایور نصب نکردید یا سیستم عامل اجازه دسترسی به پورت را به شما نمی دهد. سعی کنید در حالت ادمین هم چک کنید شاید تفاوت کرد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط fazel459
            سلام
            همان طور که گفتید برای اتصال به پورت مشکل داره. یا درایور نصب نکردید یا سیستم عامل اجازه دسترسی به پورت را به شما نمی دهد. سعی کنید در حالت ادمین هم چک کنید شاید تفاوت کرد
            سلام. ممنون از راهنماییتان. در حالت ادمین هم جواب نداد. در خود یوزر ادمین هم امتحان کردم. باز نشد. :angry: من ایمپکت را در سایر یوزرها هم run as administrator کردم، اگر این حالت را ازش بردارم که همان اول هم نمی تواند پورت ها را نصب کند و خطاها بیشتر میشود. :cry:
            من در حال حاضر دو حدس دارم، :eek: یا تراشه سوخته و پاسخی به درخواست های نرم افزار نمیده که باعث میشه نرم افزار فکر کنه که تراشه ای متصل نیست و دنبال تراشه در سایر پورتها می گرده
            یا اینکه همانطور که گفتید سیستم عامل اجازه دسترسی به پورت را نمیده، این مورد را میشه با نصب ویندوز اکس پی امتحان کرد. چون این را یادم هست که موقع نصب برنامه پیغامی در مورد نصب درایور پورت ها داد، من اجازه نصب را دادم و درایور نصب شد اما فکر کنم که باز ویندوز آن را محدود کرده و نمی گذاره دسترسی کامل برقرار بشه، در سایر نرم افزارها مثل labview پورت پرینتر کار می کنه. این منو خیلی متعجب کرده!!! به هر حال من قصد دارم یک برد کامل بسازم و ویندوز را هم عوض کنم.شاید درست شد. دوستان هرگونه نظری دارند که می تونه کمکم کنه لطفا بگذارند که من هم بتوانم وارد دنیای FPGA شوم.
            حل المسایل آلتیوم
            قطعات درخواستی آلتیوم
            Altium 3D Lib

دیدگاه

سلام. دوست عزیز انقدر به پروگرمر گیر نده. یک پروگرمر USB ایرانی بخر 150 تومنه که همه چی رو ساپورت میکنه و از روی مشابه خارجی ساخته شده درایور هم نمیخواد، خود ISE میشناسه اونو، بعدش بشین با FPGA کار کن. ضمنا اگه میخواهی با Xilinx کار م کنی، بهتره از ISE استفاده کنی. پروتل یا آلتیوم رو برای طراحی بورد استفاده کن.
              سوالی بود در خدمتم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط wonderboy_mfy
                سلام. دوست عزیز انقدر به پروگرمر گیر نده. یک پروگرمر USB ایرانی بخر 150 تومنه که همه چی رو ساپورت میکنه و از روی مشابه خارجی ساخته شده درایور هم نمیخواد، خود ISE میشناسه اونو، بعدش بشین با FPGA کار کن. ضمنا اگه میخواهی با Xilinx کار م کنی، بهتره از ISE استفاده کنی. پروتل یا آلتیوم رو برای طراحی بورد استفاده کن.
                سوالی بود در خدمتم.
                سلام. ممنون که سر زدید. در مورد پیشنهادتون در مورد پروگرمر سعی می کنم به آن فکر کنم، این آخرین راه ممکن هست. اما در مورد آلتیوم باید بگم به نظرم شناخت شما از آلتیوم کم هست که چنین حرفی میزنید. برخلاف عقیده خیلی ها که فکر می کنند آلتیوم بیشتر برای طراحی برد درست شده باید بگم که کاربرد آلتیوم بیشتر در مورد FPGA هست. اما قسمت طراحی برد آن طراحی شده که طراحی های FPGA را عملی کرد. اگر شما یک سر به سایت آلتیوم بزنید متوجه منظور من خواهید شد. باز ممنون از راهنماییتان.
                www.altium.com
                حل المسایل آلتیوم
                قطعات درخواستی آلتیوم
                Altium 3D Lib

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SaeidJorablo
                  سلام. ممنون که سر زدید. در مورد پیشنهادتون در مورد پروگرمر سعی می کنم به آن فکر کنم، این آخرین راه ممکن هست. اما در مورد آلتیوم باید بگم به نظرم شناخت شما از آلتیوم کم هست که چنین حرفی میزنید. برخلاف عقیده خیلی ها که فکر می کنند آلتیوم بیشتر برای طراحی برد درست شده باید بگم که کاربرد آلتیوم بیشتر در مورد FPGA هست. اما قسمت طراحی برد آن طراحی شده که طراحی های FPGA را عملی کرد. اگر شما یک سر به سایت آلتیوم بزنید متوجه منظور من خواهید شد. باز ممنون از راهنماییتان.
                  www.altium.com
                  سلام. من به عنوان یک با تجربه در زمینه FPGA پیشنهاد دادم که از ISE استفاده کنی! چیزهایی تو ISE داره مثل IPCore, chipscop, systemgenerator و غیره که آلتیوم نداره. من ورژن به ورژن آلتیوم رو دنبال می کنم و استفاده می کنم. توی اون هم برنامه نویسی کرده ام. ولی به نظرم بیشتر به درد کارهای ساده دانشگاهی میخوره.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط fazel459
                    سلام
                    سلام
                    یک قسمت از مشکل با نصب ویدوز اکس پی حل شد و حال ایمپکت پروگرامر را کامل شناسایی می کنه... اما مشکل اینجاست که تراشه را نمی شناسه... فکر کنم تراشه ام سوخته... ممنون شما خیلی کمک کردید...
                    حل المسایل آلتیوم
                    قطعات درخواستی آلتیوم
                    Altium 3D Lib

دیدگاه

سلام به همگی

آقا من برنامه altium 10 رو نصب کردم + کرک
                      وقتی برنامه رو باز میکنم میگه:
                      parallel poert driver is not supported in 64-bit windows
                      ویندوزم win7 x64 Ultimate SP1 هست.
                      بعد که این پیغام رو OK میکنم. بردم رو به سیستم با JTAG(پورت موازی) وصل میکنم نمیشناستش. به نظرتون واقعا نمیشه تو ویندوز 64 بیتی با آلتیوم و پورت موازی کار کرد. راه حلی ندارید؟
                      البته با خود ISE و Impact راحت کار میکنم مشکلی نداره
                      راستی این برد منه: DSPCORE AVA3S400
                      ممنون

دیدگاه

سلام

آقا منم با التیوم مشکل disable بودن compile bit File رو دارم :angry:
                        ورژن التیوم 9.1 (summer 2009) و ورژن ISE 12.1 هس تصادفا !
                        پروگرمرم درس کار میکنه ، تو altium هم چیپو میشناسه ...

فقط اینکه هر کودوم از برنامه ها تو یه درایو نصب شدن!!
                        مشکل از این میتونه باشه؟
                        ببینم تو تنظیمات التیوم جایی نیس که آدرس ISE رو بخواد؟

راستی عکسایی که قبلا گذاشتیدو نمیبینم ولی سیستم من این ارور قرمز و سبز و آبی نمیده ! فقط تو output میزنه synthesis successful
                        compile FPGA PROJECT ... که میزنم ، analyzing entity sheet1 , آنالایزینگ فلان و بهمانو executing فلان... ولی آخرش success نمیده ... درواقع هیچی نمیده ...
                        پشت به کنکور ، رو به سربازی...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط black-8
                          سلام

آقا منم با التیوم مشکل disable بودن compile bit File رو دارم :angry:
                          ورژن التیوم 9.1 (summer 2009) و ورژن ISE 12.1 هس تصادفا !
                          پروگرمرم درس کار میکنه ، تو altium هم چیپو میشناسه ...

فقط اینکه هر کودوم از برنامه ها تو یه درایو نصب شدن!!
                          مشکل از این میتونه باشه؟
                          ببینم تو تنظیمات التیوم جایی نیس که آدرس ISE رو بخواد؟

راستی عکسایی که قبلا گذاشتیدو نمیبینم ولی سیستم من این ارور قرمز و سبز و آبی نمیده ! فقط تو output میزنه synthesis successful
                          compile FPGA PROJECT ... که میزنم ، analyzing entity sheet1 , آنالایزینگ فلان و بهمانو executing فلان... ولی آخرش success نمیده ... درواقع هیچی نمیده ...
                          من مقداری دیر به موضوع اضافه شدم ولی منم این مشکل رو دارم
                          من یک پروگرامر چینی که مال نوآورانه دارم
                          و یک برد پروژه زمانی که میخوام با پروگرامر برنامه بریزم نرم افزار ایمپکت نمیشناسه پروگرامر رو و این در صورتیه که ویندوز قشنگ میشناسه و مینویسه platform xilinx وصل شده است...
                          در نرم افزار ارور زیر رو میدهد :
                          warning impact :932 cant find cable check cable setup

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X