اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سرعت چیپ ها نسبت به هم!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سرعت چیپ ها نسبت به هم!

سلام
    میخواستم بدونم سرعت انجام عملیات در تراشه های مختلف نسبت به هم چه جوریه؟
    یعنی به ترتیب کدومش اوله و .. تا اخر ؟!مثلا سرعت fpga نسبت به میکرو بالاتره! چیزی که برای من مهمه اینه که سرعت fpga نسبت به گیت های HC TTl تو چه رده ایه؟!! به عنوان مثال اگه بخواییم زمان های خیلی کم در حد پیکو ثانیه را اندازه بگیریم از چی استفاده کنیم؟!از گیت یا fpga؟؟

پاسخ : سرعت چیپ ها نسبت به هم!

پیکو ثاینه ؟! چی میگی
    من تا حالا تاخیر کمتر از ns ندیدم
    مگه می خواهی چیکار کنی ؟
    ^^^^^^^^^^^^^
    خواستن توانستن است

^^^^^^^^^^^^^

دیدگاه

اندازه گیری زمان رفت و برگشت نور در فواصل نزدیک

دیدگاه

نوشته اصلی توسط voyager2020
        اندازه گیری زمان رفت و برگشت نور در فواصل نزدیک
        با سلام

اندازه گیری از این نوع ( انعکاس نور در فواصل نزدیکتر از 10 متر که نور در کمتر از 50 نانو ثانیه ، رفت و برگشت انجام می دهد )
        در میان فیزیکدانها به طریق استفاده از نور تک فرکانس و ایجاد تداخل بین نور رفت و نور انعکاسی صورت می گیرد .
        ( نور در هر نانو ثانیه ، 30 سانتی متر در هوا حرکت می کند .( مثلا 20 سانتی متر در آب و شیشه ... )

سریعترین گیت ها ی ECL در حد چند ده پیکو ثانیه تاخیر دارند. لذا با طراحی مناسب و اختصاصی
        می توانید زمانهایی در رده نانو ثانیه را با دقت مثلا 10% اندازه گیری کنید.

با سپاس
        گشتی در لاله زار
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76138.0

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76141

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Solsal
          با سلام

اندازه گیری از این نوع ( انعکاس نور در فواصل نزدیکتر از 10 متر که نور در کمتر از 50 نانو ثانیه ، رفت و برگشت انجام می دهد )
          در میان فیزیکدانها به طریق استفاده از نور تک فرکانس و ایجاد تداخل بین نور رفت و نور انعکاسی صورت می گیرد .
          ( نور در هر نانو ثانیه ، 30 سانتی متر در هوا حرکت می کند .( مثلا 20 سانتی متر در آب و شیشه ... )

سریعترین گیت ها ی ECL در حد چند ده پیکو ثانیه تاخیر دارند. لذا با طراحی مناسب و اختصاصی
          می توانید زمانهایی در رده نانو ثانیه را با دقت مثلا 10% اندازه گیری کنید.

با سپاس
          سلام.میخواستم بدونم که سیگنالهای الکترومغناطیسی هم سرعت نور رو دارن .اگه جواب منفی هست رابطه شون با فرکانس چیه؟
          زیباترین لبخند لبخند خداست

دیدگاه

اولا که اگه منظورتون الکتریسیته هست که دیگه نمیشه موج الکترومغناطیس میشه موج الکتریکی
            سرعت حرکت الکترون ها هم بستگی به شدت جریان داره اولا
            دوما تقریبا در حد چند میلی متر در ثانیه هست
            ولی خوب شاید بگی پس وقتی مثلا کیلد یه لامپ رو میزنیم و 10 متر هم سیم کشی هست اون لامپه باید فردا روشن بشه که! جوابش اینه که چون الکترون های ازاد در سر تا سر هادی وجود دارن به محض اینکه (بعد از یه زمان کوتاه) وصل شدن برق الکترون ها رانش ایجاد میکنن و حرکتشون شروع میشه
            مقدار سرعت این شروع حرکت هم به اندازه سرعت نور هست

دیدگاه

سلام.میخواستم بدونم که سیگنالهای الکترومغناطیسی هم سرعت نور رو دارن .اگه جواب منفی هست رابطه شون با فرکانس چیه؟
              جواب بلی یعنی با سرعت 3E8 m/s در محیط خلا
              سرعت امواج الکترومغناطیس بستگی به محیط داره نه به فرکانس
              در ضمن جای این مباحث اینجا نیست
              ^^^^^^^^^^^^^
              خواستن توانستن است

^^^^^^^^^^^^^

دیدگاه

ممنون از دوستان! ولی تاخیر برای ای سی های ALS TTL تا 2 نانو ثانیه هم رسیده ولی من میخوام بدونم سرعت گیت های fpga یا cpld چقدره؟

دیدگاه

ممنون از دوستان! ولی تاخیر برای ای سی های ALS TTL تا 2 نانو ثانیه هم رسیده ولی من میخوام بدونم سرعت گیت های fpga یا cpld چقدره؟
                  2 نانو خیلی زیاده! بستگی به تکنولوژی داره اما می تونید حساب کنید سری های جدید virtex7 ,xilinx تا 28 (شایدم بیشتر) Gb/s می تونه ارتباط سریال داشته باشه که این سرعت از یه درگاه تعمین میشه ( از این بابت می گم که میشه با استفاده از چند سیستم با سرعت پایین تر هم سیستم با عملکرد سرعت های بالا تر مشابه به صورت پلی فاز درست کرد .)
                  بسته به speed grade از چند صد پیکو تا چند پیکو ثانیه هست . هرچند این سرعت سویچینگ پایه ها نیست و هر پایه سرعت متفاوتی می تونه داشته باشه که توی دیتا شیت برای هر پایه مشخص شده در حد نانو ثانیه هستند و جدیدا در حد 30-40 پیکو ثانیه . (اینا مشخصات مدل های مثل خانواده virtex هست البته)
                  [hr]
                  البته از این اعداد نمیشه مثلا چیزی مثل فرکانس کاری برای fpga ها استنباط کرد . فرکانس عملکرد یه fpga علاوه بر تاخیر گیت ها به سرعت سویچینگ پایه ها و مخصوصا برنامه نوشته شده بستگی داره .
                  Gracias A La Vida
                  [glow=red,2,300]ساخت فرز CNC[/glow]
                  http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=56308.0
                  http://up9.iranblog.com/images/4xd21f8vemt8g46011fx.jpg
                  زمین سفت است و آب شلست و هوا نرم است و همه چیز عالیست در این حوالی...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط پژوهان
                    2 نانو خیلی زیاده! بستگی به تکنولوژی داره اما می تونید حساب کنید سری های جدید virtex7 ,xilinx تا 28 (شایدم بیشتر) Gb/s می تونه ارتباط سریال داشته باشه که این سرعت از یه درگاه تعمین میشه ( از این بابت می گم که میشه با استفاده از چند سیستم با سرعت پایین تر هم سیستم با عملکرد سرعت های بالا تر مشابه به صورت پلی فاز درست کرد .)
                    بسته به speed grade از چند صد پیکو تا چند پیکو ثانیه هست . هرچند این سرعت سویچینگ پایه ها نیست و هر پایه سرعت متفاوتی می تونه داشته باشه که توی دیتا شیت برای هر پایه مشخص شده در حد نانو ثانیه هستند و جدیدا در حد 30-40 پیکو ثانیه . (اینا مشخصات مدل های مثل خانواده virtex هست البته)
                    [hr]
                    البته از این اعداد نمیشه مثلا چیزی مثل فرکانس کاری برای fpga ها استنباط کرد . فرکانس عملکرد یه fpga علاوه بر تاخیر گیت ها به سرعت سویچینگ پایه ها و مخصوصا برنامه نوشته شده بستگی داره .
                    پس میشه با fpga یه کانتری ساخت که سرعتش (تاخیر) در حد پیکو باشه؟ درسته ؟

دیدگاه

پس میشه با fpga یه کانتری ساخت که سرعتش (تاخیر) در حد پیکو باشه؟ درسته ؟
                      میشه اما با یه fpga که قیمتش بالای 10 هزار دلاره! من نمیدونم می خواید چی کار کنید اما روش های بسیار ساده ای در زمان سنجی وجود داره که نیاز به این سرعت ها درش نیست . مثل اندازه گیری فاصله با لیزر که من دیدم اشتباها میگن میایم اختلاف زمان رفت و برگشت لیزر رو اندازه گیری می کینم که در تصور ممکنه اما در عمل خیر! من اونجا بهشون گفتم روش اندازه گیری بر اساس مدولاسیون یه دیتا روی لیزر (که مثلا میتونه یه موج سینوسی حتی باشه) هست نه اندازه گیری مستقیم زمان رفت و برگشت نور لیزر!!!!! البته در مسیر اشتباه ماندند!
                      معمولا برای اندازه گیری پارامتر های بسیار کوچیک نمیان مستقیم اون رو اندازه گیری کنند . یه مثال دیگش ساعت های اتمیه ! نمیان برای اندازه گیری فرکانس درش از یه کانتر با تاخیر در حد پیکو و فمتو استفاده کنند . (چون 40-50 سال پیشم اصلا وجود نداشتند این چیزا!)
                      Gracias A La Vida

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : سرعت چیپ ها نسبت به هم!

نوشته اصلی توسط پژوهان
                        میشه اما با یه fpga که قیمتش بالای 10 هزار دلاره! من نمیدونم می خواید چی کار کنید اما روش های بسیار ساده ای در زمان سنجی وجود داره که نیاز به این سرعت ها درش نیست . مثل اندازه گیری فاصله با لیزر که من دیدم اشتباها میگن میایم اختلاف زمان رفت و برگشت لیزر رو اندازه گیری می کینم که در تصور ممکنه اما در عمل خیر! من اونجا بهشون گفتم روش اندازه گیری بر اساس مدولاسیون یه دیتا روی لیزر (که مثلا میتونه یه موج سینوسی حتی باشه) هست نه اندازه گیری مستقیم زمان رفت و برگشت نور لیزر!!!!! البته در مسیر اشتباه ماندند!
                        معمولا برای اندازه گیری پارامتر های بسیار کوچیک نمیان مستقیم اون رو اندازه گیری کنند . یه مثال دیگش ساعت های اتمیه ! نمیان برای اندازه گیری فرکانس درش از یه کانتر با تاخیر در حد پیکو و فمتو استفاده کنند . (چون 40-50 سال پیشم اصلا وجود نداشتند این چیزا!)
                        منبعی درباره این روش مدلاسیون با لیزر سراغ دارید.معرفی کنید ممنون میشم
                        زیباترین لبخند لبخند خداست

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : سرعت چیپ ها نسبت به هم!

نوشته اصلی توسط javadamirpoor
                          منبعی درباره این روش مدلاسیون با لیزر سراغ دارید.معرفی کنید ممنون میشم
                          نه متاسفانه . اتفاقی وقتی داشتم با یکی از دوستام که یکی از دانشگاه های آمریکا درس می خونه و فیلدش الکترونیک نوری هستش بحث می کردم ،موضوع رادار های لیزری پیش اومد در این مورد چندی اطلاعات رد و بدل شد که کلیاتش و اصل موضوع هم همونه که گفتم .به طور کلی ساختارش مشابه رادار های UWB با مدولاسیون دامنه هست .
                          احتمالا توی اینترنت باید باشه هرچند قیمت بالای سنسور های لیزری هم علتش انحصار همین تکنولوژی ساختشونه .
                          شما در چه زمینه ای می خواید کار کنید ؟
                          Gracias A La Vida

دیدگاه

احتمالا همین روشی که برای استراق سمع لیزری استفاده میشه مد نظر دوستمونه؟!درسته؟

دیدگاه

احتمالا همین روشی که برای استراق سمع لیزری استفاده میشه مد نظر دوستمونه؟!درسته؟
                              بله.البته من همونجور که گفتم در این مورد شخصا تا به حال کار نکردم ولی الان یه سری محاسبات کردم دیدم به راحتی میشه با این روش جابه جایی نسبی در حد میکرو متر رو هم اندازه گیری کرد. [glow=red,2,300] کلا بوی پروژه های پلیس و وزارت دفاع رو میده [/glow]
                              Gracias A La Vida

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X