با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیر
من الان چند وقتیه که زده به سرم میخوام FPGA رو یاد بگیرم ولی متاسفانه هرچی مقاله و کتاب میخرم هیچکدومش مفت نمی ارزه
لامذهب همه چیش هم با میکرو کنترلر ها فرق میکنه
یه کتاب VHDL هم گرفتم انگار زیست شناسی هست (نمیدونم! مدل رفتاری و سنتز و ... . خلاصه از این دری بریها)
یه کتابه FPGA هم گرفتم همچین توضیح داده که اگه یه آدم حرفه ای بخونه خودش میتونه یه FPGA بسازه
خلاصه بگم یه منبع خوب با زبون VHDL پیدا نمیکنم ..........
:angry:
oo:
از دوستان خواهش میکنم یه منبع خوب معرفی کنن یا اصلا خودشون یه کم راهنماییم کنن تا بتونم استارت بزنم
میخوام از صفر صفر صفر شروع کنم ، فرض بر این میزاریم من اصلا هیچی از FPGA نمیدونم .
از اینجا میخوام شروع کنم :
1- درباره FPGA
2-نحوه پروگرام کردن
3- چرا Prom میزاریم
4-FPGA چند مدل داره
5-هرکدوم به چه درد میخوره
6- توضیح یک یک فرمان های VHDL
و....
.................................................. ........ یه وقت فکر نکنید خنگم ، منبع هایی که گرفتم هیچ کدومش دو زار نمی ارزید
TANX
من الان چند وقتیه که زده به سرم میخوام FPGA رو یاد بگیرم ولی متاسفانه هرچی مقاله و کتاب میخرم هیچکدومش مفت نمی ارزه
لامذهب همه چیش هم با میکرو کنترلر ها فرق میکنه
یه کتاب VHDL هم گرفتم انگار زیست شناسی هست (نمیدونم! مدل رفتاری و سنتز و ... . خلاصه از این دری بریها)
یه کتابه FPGA هم گرفتم همچین توضیح داده که اگه یه آدم حرفه ای بخونه خودش میتونه یه FPGA بسازه
خلاصه بگم یه منبع خوب با زبون VHDL پیدا نمیکنم ..........

از دوستان خواهش میکنم یه منبع خوب معرفی کنن یا اصلا خودشون یه کم راهنماییم کنن تا بتونم استارت بزنم
میخوام از صفر صفر صفر شروع کنم ، فرض بر این میزاریم من اصلا هیچی از FPGA نمیدونم .
از اینجا میخوام شروع کنم :
1- درباره FPGA
2-نحوه پروگرام کردن
3- چرا Prom میزاریم
4-FPGA چند مدل داره
5-هرکدوم به چه درد میخوره
6- توضیح یک یک فرمان های VHDL
و....
.................................................. ........ یه وقت فکر نکنید خنگم ، منبع هایی که گرفتم هیچ کدومش دو زار نمی ارزید
TANX
دیدگاه