اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

استفاده از ip core

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

استفاده از ip core

سلام
    خسته نباشید
    من میخوام با استفاده از ip core یک میکرو avr رو توی fpga پیده کنم
    در الترا از nios پیشنهاد شده
    درست نمیدونم باید چیکار کنم تا بتونم این کار رو انجام بدم
    لطفا راهنمایی کنید
    سعید کوشا.

پاسخ : استفاده از ip core

نوشته اصلی توسط saeidkosha
    سلام
    خسته نباشید
    من میخوام با استفاده از ip core یک میکرو avr رو توی fpga پیده کنم
    در الترا از nios پیشنهاد شده
    درست نمیدونم باید چیکار کنم تا بتونم این کار رو انجام بدم
    لطفا راهنمایی کنید
    سعید کوشا.
    سلام،
    برای اینکه بتونید برای همیشه و مجانی از NIOS-II استفاده کنید باید از نوع e استفاده کنید که تقریبا یک سالی میشه که مجانی شده.
    تا 150 مگاهرتز کلاک میخوره و سرعت خیلی خوبی هم داره چون 32 بیتی ولی AVR مثلا سری مگا 8 بیتی هست و AVR هم کورهاش به این راحتی و مجانی گیر نمیاد و سرعت NIOS-II رو هم نداره.
    برای کار با NIOS-II باید علاوه بر Quartus-II نرم افزار NIOS-II IDE رو هم نصب کنید که میتونید با همین برنامه اسمبلی، C و ++C بنویسید.
    برای شروع به کار هم باید از SOPC Builder شروع کنید و یک سیستم کامل شامل NIOS-II /e و تایمر و حافظه و اینتراپت و پورت سریال و مبدل J-tag به سریال بسازید و روی FPGA ران کنید بعد با نرم افزار NIOS-II IDE برنامتون رو لود کنید توی حافظه ای که اختصاص دادید تا NIOS-II اون رو اجرا کنه.
    کل مراحل ساخت و برنامه نویسی Hello world در خود داکیومنتهای Quartus-II و مخصوصا NIOS-II IDE به صورت کامل و Step by Step توضیح داده شده همراه با عکس. اونها رو بخونید و اگه سوالی داشتید بپرسید.
    موفق باشید.
    اسمایل، تومورو ویل بی وُرس

دیدگاه

خیلی ممنون از راهنماییتون
      سوال دیگه اینکه اکه در ise بخوام همین کار رو انجام بدم باید به کدوم قسمتش برم
      یعنی در الترا از nois برای این کار معرفی شده
      در زایلینکس مشابه nios چی و کجا ذکر شده که بتونم از ip ان استفاده کنم؟[/size]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeidkosha
        خیلی ممنون از راهنماییتون
        سوال دیگه اینکه اکه در ise بخوام همین کار رو انجام بدم باید به کدوم قسمتش برم
        یعنی در الترا از nois برای این کار معرفی شده
        در زایلینکس مشابه nios چی و کجا ذکر شده که بتونم از ip ان استفاده کنم؟[/size]
        برای Xilinx در ISE باید Pico Blaze رو استفاده کنید، چون Micro Blaze خرج داره، همون Pico Blaze هم فقط IO داره و خیلی قابلیتهای کمی داره، مثلا برای پورت سریال، باید خودتون با VHDL یا Verilog پورت سریال رو درست کنید و بعد از طریق IO یا Interrupt به Pico Blaze مرتبطش کنید. کلا تعداد دستوراتش خیلی کمه، اگه با 8051 مقایسش کنید، 8051 از اون خیلی بهتره، هم تو کدنویسی و هم تو پیاده سازی. برای برنامه نویسی و سمولیشن باید از pBlazeIDE استفاده کنید و برای ساخت اونهم در ISE اگه Tutorial مربوط به Pico Blaze رو بخونید کاملا توضیح داده.

دیدگاه

سلام استاد ژوپیتر

اگه امکانش هست یه کم بیشتر از قابلیتهای این کور مجانی اشاره کنید و ایا تا به حال تو پروژه خاصی ازش استفاده کردین .

با تشکر از وقتی که می زارین .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط TAPEH
            سلام استاد ژوپیتر

اگه امکانش هست یه کم بیشتر از قابلیتهای این کور مجانی اشاره کنید و ایا تا به حال تو پروژه خاصی ازش استفاده کردین .

با تشکر از وقتی که می زارین .
            سلام، لطف دارید :redface:

درمورد e/ NIOS-II و PicoBlaze با هردو کار کردم ولی اصلا با همدیگه قابل مقایسه نیستن، چون اصلا برای کارهای متفاوتی ساخته شدن. PicoBlaze همونطور که از اسمش هم مشخصه بسیار کوچک و با امکانات بسیار کم هست و برای انجام کارهای بسیار ساده به کار میره، از طرف دیگه NIOS-II /e که نوع بسیار ساده تری از NIOS-II اصلی هست بسیار پرسرعت تر و قابلیتهای بسیار زیادی داره و برای کارهای بسیار پیچیده هم مناسبه.
            در مورد نرم افزار طراحی و برنامه نویسی برای این دو Soft Processor شرکت Altera حرف اول رو میزنه، طراحی فضای برنامه نویسی و طراحی و ادغام قابلیتها بین دو برنامه این امکان رو میده که به طور هم زمان هم در سخت افزار(VHDL) و هم در نرم افزار دست ببرید و تغییرات ایجاد کنید. در مورد Xilinx این نحوه بسیار سخت کار کردن با نرم افزار طراحی و برنامه نویسی نوعی شکنجه برای طراح یا برنامه نویس هست که بخواد تغییراتی همزمان با اطمینان از عدم ایجاد مشکل در بخشهای دیگه ایجاد کنه. مشکلات Editor, Compiler و نداشتن راهنمای Offline و غیره باعث دلسرد شدن کاربر از کدنویسی های پیچیده برای این نوع از کارها میشه. یکی از ایرادات دیگه اینه که در PicoBlaze مجموعه دستورات مشخصه و محدود در صورتی که در NIOS-II میشه کاملا C و ++C رو نوشت و مثلا کدی رو که از قبل در برنامه ای روی کامپیوتر استفاده میکردید رو بیارید و در NIOS-II استفاده کنید.
            مثلا بعضی از کارهایی که با هرکدوم از پردازنده ها انجام دادم:
            PicoBlaze:
            Mux Selector- Data Comparator- Data Delay Provider(Timing Adjustment)- Debugger and Status Provider
            NIOS-II /e:
            Iris Recognition System (Database Provider)- Digital Video OSD(On Screen Display) Driver- Pattern and Colorbar Generator- Network Manager via SNMP- Network Packet Analyzer- Image Processing- Device Management- Data Logger- MPEG-I Layer-II Audio Decoder- Touchpad Video LCD Driver- Signal Analyzing and Filtering- MPEG Packet Analyzer and Packet Replacer

دیدگاه

با سلام
              نرم افزارهایی که برای کار با NIOS II/e گفتید رو چه جوری میشه گیر اورد؟free هست؟
              ممنون

دیدگاه

یه سوال دیگه هم داشتم
                ایسی های شرکت ALTERA رو از کجا میشه گیر اورد.بر عکس xilinx خیلی کمیاب هستند
                الان کدوم ایسی ALTERA هست که در حد مثلا XC3s400 باشه.شماره PROM اینها چی هست؟
                خیلی ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Hossein.N
                  با سلام
                  نرم افزارهایی که برای کار با NIOS II/e گفتید رو چه جوری میشه گیر اورد؟free هست؟
                  ممنون
                  بله، از داخل سایت خود Altera قابل دانلود هستند، NIOS-II /e هم تقریبا دو ساله که مجانی شده.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Hossein.N
                    یه سوال دیگه هم داشتم
                    ایسی های شرکت ALTERA رو از کجا میشه گیر اورد.بر عکس xilinx خیلی کمیاب هستند
                    الان کدوم ایسی ALTERA هست که در حد مثلا XC3s400 باشه.شماره PROM اینها چی هست؟
                    خیلی ممنون
                    متاسفانه در ایران Altera سخت گیر میاد و گرونهم میفروشن، اگه خودتون تهیه کنید یا آشنای خارج از کشور داشته باشید خیلی بهتره.
                    از نظر میزان لاجیک نمیشه دقیق گفت چون کلا ساختارهاشون با هم دیگه فرق دارند، ولی تقریبا Cyclone-II 20K با شماره EP2C20 با XC3S400 برابری میکنه و چه بسا از اون سر تره به خاطر ضرب کننده های 18 بیتی و تنظیمات PLL ها با دقت بالاتر و چیزای دیگه.
                    برای Prom هم مدلهای مختلفی داره مثلا یک مدل سریال با حجم 4 مگابیت EPCS4 که برای اون Cyclone-II کافیه. اما اگه میخواین برنامه NIOS-II رو داخل همون بریزین و دیگه فلش جدا نذارید، میتونید بزرگترش رو انتخاب کنید.

دیدگاه

سلام استاد

می خواستم بدونم برای پروژه هاتون از برد اموزشی های موجود استفاده می کنید یا اینکه تمامی دیوایس ها را خودتون تهیه و pcb رو هم خودتون طراحی میکنیین ؟
                      اخه فکر کنم یه جورایی به برد های چند لایه نیاز باش و دانش خوبی هم واسه مدارات فرکانس بالا و ...
                      اگه ار اوولوشن برد استفاده می کنین میشه بگین از چه بردی و اینکه از کجا ؟؟؟؟؟
                      و اگه طراحی می کنین میشه یکم شرایطش رو توضیح بدین .

با تشکر از وقتی که میزارین .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط TAPEH
                        سلام استاد

می خواستم بدونم برای پروژه هاتون از برد اموزشی های موجود استفاده می کنید یا اینکه تمامی دیوایس ها را خودتون تهیه و pcb رو هم خودتون طراحی میکنیین ؟
                        اخه فکر کنم یه جورایی به برد های چند لایه نیاز باش و دانش خوبی هم واسه مدارات فرکانس بالا و ...
                        اگه ار اوولوشن برد استفاده می کنین میشه بگین از چه بردی و اینکه از کجا ؟؟؟؟؟
                        و اگه طراحی می کنین میشه یکم شرایطش رو توضیح بدین .

با تشکر از وقتی که میزارین .
                        سلام،
                        در اوایل بله، با بردهای آموزشی کار میکردم و هنوز هم باهاشون کار میکنم البته نه از اونهایی که در ایران هست :mrgreen:(با برد HMZF3S400 شرکت DSPCore کار کردم که فاجعه بود اونم نه یکی بلکه هر دوتایی که گرفته بودم مشکل داشتند در حد طراحی اشتباه و ... و دیگه سراغ برد ایرانی نرفتم). برای بعضی از پروژه ها مجبور به طراحی هم شدم که با در نظر گرفتن تمام مشخصات و مطالعه کامل مراحل طراحی برای هر کدوم از کارهام روی برد اول از هرکدوم نتیجه گرفتم و مشکلی نبود. با بردهای DE-1 , DE-2 , NEEK و Spartan-3AN کار کردم و همگی بردهای بسیار عالی هم از نظر کیفیت و هم از نظر طراحی بودن و هستن. بردها رو هم از خارج تهیه کردم.
                        برای طراحی بسته به نیازهایی که دارید و پروفایل حرارتی چیپهایی که انتخاب میکنید باید هم نکات مونتاژ رو در ذهن داشته باشید و هم نکات طراحی رو، بعضی وقتها هم دیگه چهار چوب کار کاملا مشخصه و نیازی به وقت گذاشتن زیاد نداره، مثلا طرح یک حافظه DDR تقریبا شکل ثابتی داره تا تمام تاخییرها و افت ولتاژها رو جبران کنه در نتیجه تقریبا همیشه طرح مدار ثابتی داره و فقط از یک نقشه به نقشه دیگه ای کپی میشه، اکثر طراحی های امروز دیگه اینجوری شدن، مگر اینکه برای کاری خاص و در شرایط خاصی بخواین از همون قطعات استفاده کنید که مجبور به تغییر طرح مدار بشید.
                        خواهش میکنم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X