سلام . خوب هستید .
من حدود 20 دقیقه توی اینترنت گشم ولی چیز خاصی پیدا نکردم . امیدوارم کسی از دوستان در این زمینه اطلاعات داشته باشه که بتونه کمکتون کنه .
موفق باشید.
شأن انسان در ایمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآی جهاد فیآسبیلآالله.
هجرت، هجرت از سنگینیآهاست و جاذبهآهایی که تو را به خاک میآچسباند.
چکمهآهایت را بپوش، رهآتوشهآات را بردار و هجرت کن.
با سلام .
لطفا اگر کسی در مورد ( SD memory ) اطلاعاتی داره برام بفرسته .
ممنون میشم .
خدا نگه دار.
سلام دوست مموری های SD مموری های هستند که بیتشر در MP3 Player و MP4 player و دوربین های دیجیتال و ... استفاده می شوند
http://www.shop.ir/browse.jsp?categoryId=33
در لینک بالا هم میتونید مارکهای مختلف این نوع رم ها میزان حافظشون و رمشون و قیمتشون ببینید .
سرعت اینگونه رم ها از 2x هست تا 250x و ظرفیت های مختلفی داره 32mb و 64 و 128و256 و 512 و 1Gig و 2Gig
با سلام .
لطفا اگر کسی در مورد ( SD memory ) اطلاعاتی داره برام بفرسته .
ممنون میشم .
خدا نگه دار.
سلام شما می تونید عنوان Secure Digital Memory رو در Google جستجو کنید و مطالب فراوانی پیدا کنید سایت مرجعی رو هم براتون معرفی می کنم :
www.sdcard.com
در ضمن مطالب همه انگلیسی هست و اگر به مطالب فارسی احتیاج دارید من یه شماره از مجله دانسش و کامپیوتر رو دارم که یه خورده توضیح داده ولی پیشنهاد من همان منابع اصلی است
ببین عزیزم این مموری کارتها رو به دو شکل میشه استفاده کرد
1) استاندارد SPI
2)استاندارد مخصوص خودشون (SD) یا (MMC)
شکل اول که کار مشکلی نیست و اطلاعاتش رو اینترنت فراونه ولی سرعتش خیلی پایینه اما میشه باهاش صدا یا ام پی تری پخش کرد اما اگه واسه نمایش فیل میخای نمیشه
شکل دوم که مسلماً سرعت فوق العاده بالایی داره یه کم مشکله چون اطلاعاتش فروشیه و رایگان گیر نمیاد مگه به سختی :icon_razz: :nerd:
در هر حال اگه سرعت زیاد واست مهم نیست میتونی از اس پی آی استفاده کنی و دیگه میمونه سیستم فایلینگنگت که اونم میتونی از FAT16 که راحت تره استفاده کنی اینم اطلاعاتش رو اینترنت زیاده تو خود سایت مایکروسافت هم داره
اگر هم میخای از فایلینگ استفاده نکنی و دیتاهاتو پشت سر هم بریزی و استفاده کنی که دیگه خیلی راحتتر میشه قضیه
بازم اگه مشکلی بود در خدمتیم.
با سلام
شاید چیزی که شما میآخواهید این باشه: یک کنترلر برای مموریآهای SD/MMC به زبان verilog
آدرس: http://www.opencores.com/projects.cgi/web/spimaster/overview
من دوست دارم آزاد فکر کنم، نرمآافزارآ و سختآافزارهای آزاد را به کار ببرم و اگر توانستم نرمآافزار، سختآافزار و محتوای آزاد درست کنم!
دیدگاه