سلام . چند روز پیش با کلی دردسر این نرم افزار رو دانلود کردم اما متاسفانه لاینسن نداره و تو اینترنت هم کلی گشتم چیز بدردبخوری پیدا نکردم . از دوستان کسی هست که بتونه به بنده کمک کنه ؟؟؟ کلی دعاش می کنما اونم ماه رمضونیه خیلی اثر داره ها!!!!!!
ببخشید برای اطلاع خودم میپرسم. این نسخه نسبت به یک نسخه ای مثل 9 مشخصه یا امکانات خاصی داره که دنبال راه اندازی این نسخه هستین؟ تا جایی که یادم بودم ISE WebPack همیشه بدون لایسنس ارائه میشده و اگر این نسخه اینجوری باشه و امکانات خیلی خاصی نسبت به نسخه های قبلی نداشته باشه که فقط میشه دردسر.
غیر از این هم فکر نکنم مشکلتون کار با سری Virtex-4 یا چیزی بالاتر باشه که اینا شک دارم توی ایران پیدا بشه.
راستش تا حالا با ise کار نکردم و تازه می خوام تاتی تاتی شروع کنم FPGA را یاد بگیرم . تا حالا هم هیچ کاری با ise نکردم که ببینم خطای لایسنس می ده یا نه . اما هر دفعه که برنامه رو اجرا می کنم می گه که باید لایسنس بهش بدم . پیش خودم گفتم که حتما لازم داره .
سلام . چند روز پیش با کلی دردسر این نرم افزار رو دانلود کردم اما متاسفانه لاینسن نداره و تو اینترنت هم کلی گشتم چیز بدردبخوری پیدا نکردم . از دوستان کسی هست که بتونه به بنده کمک کنه ؟؟؟ کلی دعاش می کنما اونم ماه رمضونیه خیلی اثر داره ها!!!!!!
دیدگاه