اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

خرید بورد fpga

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

خرید بورد fpga

ا سلام به همه
    من مدتی هست که اموزش زبانVHDL را تمام کردم ( با نرم افزار quartus و fpga های altera کار می کنم).می خواستم کار عملی را شروع کنم .نمی دونم باید چی کار کنم. باید برد های اموزشی fpga تهیه کنم(چه نوعی از این بردها که بشه با quartus باهاش کار کرد) و از کجا؟یا باید کار دیگری انجام بدم؟
    لطفا کمکم کنید . واقعا گیج شدم. :sad:

پاسخ : خرید بورد fpga

سلام
    دوست عزیز اگه میخای من یه برد FPGA از نوع Cyclone II درست کردم که برای آموزش و شروع خوبه اگه میخوای امکانات برد رو بدونی در خواست خودت رو به من ایمیل کن هر سوالی هم در زمینه سخت افزار و برد داشته باشی اگه بتونم جواب میدم!
    email: new.user.20100@gmail.com

دیدگاه

بر حسب کاری که میکنی یکسری ویژگی ها را باید در نطر بگیری
      با توجه به اون ها میری دنبال بردت :read:
      بردهای fpgaاصولا از 2 شرکتxilinxوaltraاند.
      من خودم با سری spartanازxillinxکار کردم.
      عالی اند.
      ولی اگه مشکلت اینه که تو کتابخانه های quartusباشه خوب بر و تو کتابخانه های اونو ببین هرچی بود بخر

دیدگاه

سلام
        تو بیشتر شرکت ها وپژوهشکده ها تو ایران از تراشه های xilinx استفاده میکنن
        اگه دنبال این هستی که بصور ت حرفه ای و بعنوان یک شغل با fpga کار کنی برو سراغ xilinx
        تو جمهوری همه تراشه ها و پروگرامراش گیر میاد
        یه دفترچه راهنما تو سایت www.dspcore.ir هست اونو دانلود کن دید خوبی بهت میده
        معرفی یه برد هم توش هست
        لینک تبلیغاتشون جدیدن تو eca گذاشتن
        بنظرم برهاشون کامله
        قیمتشم مناسبه واسه شروع عالیه
        التماس دعا

دیدگاه

سلام
          خیلی گشتم تا یه تاپیک مناسب برای این پستم پیدا کنم.
          یه فصل از پایان نامه لیسانس من و دوستام در مورد برد های توسعه(آموزشی) FPGA هست(البته اکثرشون خارجیه). کسایی که میتونن از خارج کشور(چین، ترکیه،...) برد تهیه کنن این فایل رو حتماً دانلود کنن.
          من خودم 4، 5 ماهی دنبال یه برد خوب خارجی بودم که بدم آشناها بیارند. البته آخرش فهمیدم که این جور قطعات جزء کالاهای دو منظوره(یه منظورش نظامی هست!) به حساب میاد و تو اروپا و آمریکا یه قانون هست که اجازه خروج این کالاها به مقصد کشور هایی از جمله ایران رو نمیده. این رو گفتم که حواستون رو جمع کنید. اول بپرسید و تحقیق کنید که میشه اون کالا رو وارد کرد بعد برید دنبالش. ولی خوب از چین و کشور های آسیایی میشه. از ترکیه هم شاید بشه. البته قیمت هایی که زدم واسه آمریکا و بعضی کشور های اروپاییه.

تو این فایل بهترین برد های موجود(البته تا آخر تابستون) رو گذاشتم. اکثرشون Xilinx هست.
          http://www.4shared.com/office/n3Ilk7rI/FPGA_Board.html

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X