اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در پروگرام CPLD

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل در پروگرام CPLD

سلام بر عزیزان من یک دستگاه پروگرامر موازی که دارای دو بافر hc12574 می باشد دارم ومی خواهم آی سی به شماره xc95144xl_TQG100را با آن پروگرام کنم این پروگرامر آی سی مورد نظر را با موفقیت تشخیص داده و حتی id آن را نیز استخراج می کند و خلاصه آی سی را با موفقیت پاک می کند اماهنگام پروگرام کردن آی سی یعنی ریختن اطلاعات در درون آی سی در پایین صفحه برنامه ایمپکت با تیترقرمز نا موفق بودن برنامه ریزی را می زند و در ضمن در قسمت error کادر پایین صفحه هیچ پیغامی ظاهر نمی شود در ضمن با ورژن 11.1 و8.1 و 7.1 برنامه ise پروگرام کردن را امتحان کردم باز هم در همگی پاسخ بالا ظاهر شد یعنی عدم موفقیت برنامه ریزی لطفا در این زمینه کمکم کنید
    692
    CPLD
    0%
    386
    CPLD
    0%
    306

پاسخ : مشکل در پروگرام CPLD

مجبورم خودم جواب خودم را بدهم برایتان متاسفم :eek:
    در ابتدا برنامه ایمپکت را اجرا کرده وcpld مورد نظر را به پرو گرامر متصل کرده و ولتاژ پروگرامر را بر روی 3.3 ولت گذاشته و سپس پروگرامر را روشن کرده و cpld مورد نظر را از طریق ایمپکت شناسای کرده و کد از قبل ساخته شده با پسوند jed را به آی سی معرفی می کنیم
    و سپس آی سی را با گزینه erase پاک می کنیم و بعد پروگرامر را خاموش می کنیم و آن را بر روی ولتاژ 5 ولت گذاشته و سپس آن را روشن می کنیم و در همین موقع از گزینه پروگرام برای برنامه ریزی آن استفاده می کنیم.
    پایان

دیدگاه

لطفا صبر کنید...