سلام.تمام نسخه های ise قسمت core generator داره؟من نسخه 12.2 رو نصب دارم ولی نداره.شاید بخاطر اینه که لایسنس نرم افزارو نداشتم.کسی لایسنس نسخه 12.2 یا 13.1 یا 13.2 داره؟ مرسی
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
کمک در مورد نرم افزار xillinix Ise
Collapse
X
-
پاسخ : کمک در مورد نرم افزار xillinix Ise
نوشته اصلی توسط minefieldسلام.تمام نسخه های ise قسمت core generator داره؟من نسخه 12.2 رو نصب دارم ولی نداره.شاید بخاطر اینه که لایسنس نرم افزارو نداشتم.کسی لایسنس نسخه 12.2 یا 13.1 یا 13.2 داره؟ مرسیدعایم کنید که شاید به واسطه ی دعای خیر شما مشکلاتم حل شود .
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط minefieldسلام.تمام نسخه های ise قسمت core generator داره؟من نسخه 12.2 رو نصب دارم ولی نداره.شاید بخاطر اینه که لایسنس نرم افزارو نداشتم.کسی لایسنس نسخه 12.2 یا 13.1 یا 13.2 داره؟ مرسی
من در اینجا این سوال را داشتم:
http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=58625.0
البته از ise9.1 استفاده می کنم. برای این نسخه IP Core نداره!! هنوز 13.1 را نصب نکردم. این به خاطر چیه؟ کرک؟فیلم آموزشی میکروکنترلر LPC1768
فیلم آموزشی تکمیلی و پیشرفته میکروکنترلر LPC1768
فیلم آموزش کاربردی زبان سی در میکروکنترلر ARM
فیلم آموزش مقدماتی میکروکنترلر LPC1788 به زودی ...
دیدگاه
-
باسلام مشلی دارم که قبلا با ویندوز xp نداشتم
فکر میکنم مربوط به administrator باشد
---
داخل ise کدم که کامل شده حالا می خواهم در قسمت user constraint
floorplan i/o
انجام دهم و ورودی خروجی هارو معرفی کنم چین اروری می دهد
ERROR:HDLParsers:317 - The directory C:/Users/fatemi/LOCALS~1/Temp of the library work is not writable
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط S.R.Fباسلام مشلی دارم که قبلا با ویندوز xp نداشتم
فکر میکنم مربوط به administrator باشد
---
داخل ise کدم که کامل شده حالا می خواهم در قسمت user constraint
floorplan i/o
انجام دهم و ورودی خروجی هارو معرفی کنم چین اروری می دهد
ERROR:HDLParsers:317 - The directory C:/Users/fatemi/LOCALS~1/Temp of the library work is not writable
میتونی فایل UCF رو به صورت دستی ایجاد کنی و تخصیص پین ها با کدش رو نوشتن انجام بدی
مثلا قرار پین CLK از طح شما به پایه 9 که GCK هست متصل بشه-بصورت زیر مینویسی-خیلی راحت و اگر یک پین از Bus به نام q نیاز باشه :
NET "CLK" LOC = P9;NET "q[8]" LOC = P12;خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط حمید نجفیfloorplan درست کار نمی کنه و مشکلات زیاد داره
میتونی فایل UCF رو به صورت دستی ایجاد کنی و تخصیص پین ها با کدش رو نوشتن انجام بدی
مثلا قرار پین CLK از طح شما به پایه 9 که GCK هست متصل بشه-بصورت زیر مینویسی-خیلی راحت و اگر یک پین از Bus به نام q نیاز باشه :
NET "CLK" LOC = P9;NET "q[8]" LOC = P12;
دیروز مجهوری بودم تو جوان الکترونیک
این سوال رو پرسیدم جواب جالبی داد.
فرمودند که مشکل به کرک برمی گردد که در ویندوز 7درست کار نمی کند
در ویندوز xp مشکلی وجود نداره
دیدگاه
دیدگاه